Bestilling, ordrebekreftelse og leveranse stemmer overens. Monteringen var også med presise mål og pent utført. Kan ikke se spor etter at montør har pakket sammen og reist. Totalt ville jeg gj... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Topp info, holder avtaler, hurtig tilbakemelding. Flott utstilling i butikk som er verd et besøk. Skyvedørene ble levert på min adresse i et speilglatt vinterføre. Ang pris som også er viktig er at Am... Mehr ansehen
Fantastisk service, profesjonelle, raske og ryddige. Det at jeg kom hjem fra jobb til en ferdig garderobe, og det så nesten ut som installatøren hadde vasket rommet før han gikk viser at de virkel... Mehr ansehen
Veldig hyggelig og flott service. Det er flotte fleksible løsninger og leverandør finner alltid god løsninger. Jeg har bestilt og kjøpt denne garderoben til 3 leiligheter og enebolig samt innredning a... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Selskapet ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på garderobe med skyvedører, og innredninger til private hjem, profesjonelle utbyggere, og entreprenører Amiga System produserer garderobe og skyvedørs løsninger med elementer fra tyske RAUMPLUS som er verdens største produsent av skyvedørs systemer. Vi er også forhandler av kurv-systemer fra markedslederen NORSCAN. Vi produserer også egen tre innredninger Amiga-Ecoluxe.
Kontaktinformationen
Vesterveien 193, 4817, Arendal, Norwegen
- post@amigagarderoben.no
- amigagarderoben.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service, med hyppige oppdateringer på leveransen. Garderoben var fin og enkel og montere.
God service av dyktige fagfolk
God service av dyktige fagfolk. Anbefales!
Service, kvalitet og levering til avtal tid…
Etter anbefaling fra gode hyttenaboer tok vi kontakt med Amiga på Hisøy når vi hadde behov for garderobeskap. Vi ble hyggelig mottatt i butikklokalene, fikk besøk av en dyktig planlegger som tok mål, anbefalte innredning av skap og utforming. Skap ble levert til avtalt tid, montert profesjonelt og hurtig. Ingenting virker overlatt til tilfeldighetene. Prisen synes vi heller ikke det er noe å si på. Kan absolutt anbefale og vil selv bruke igjen om jeg har behov.
Superfornøyd som alltid!
Jeg har nettopp fått satt opp skap nr tre her i huset. . Jeg er utrolig fornøyd med den jobben alle som jobber på Amiga gjør :) Absolutt å anbefale!
Fantastisk service
Fantastisk service. Tilrettelegger alt nøyaktig som du vil ha det. Stilrene skap som blir satt opp på kun et par timer. Utrolig imponert over både service og sluttresultat! Stå på videre, skal absolutt bruke Amiga igjen ved en senere anledning
Garderobespesialister i særklasse
Da jeg for et år siden fant ut at jeg trengte ny garderobe, tok jeg kontakt med Amiga, som kom på befaring til meg og bisto med utmerkede råd. Meget imøtekommende og serviceminded, leveringen var presis, produktet av høyeste kvalitet og prisen synes jeg også var absolutt akseptabel. Nå trengte jeg nytt "innmat" til mitt Wal-In-Closet, og pga. den erfaringen jeg allerede hadde gjort med Amiga, bestilte jeg der igje. Igjen kom de på befaring, rask levering, godt gjennomtenkt konsept for interiøret, god kvalitet og kjempehyggelige folk. Prisen er også til å leve med, så skulle jeg trenge noe nytt, så blir det Amiga igjen!! Tusen takk for en hyggelig hndel
Meget godt fornøyd med servicen
Meget godt fornøyd med servicen. Effektive montører og god kvalitet på arbeid og produkter.
ANBEFALES
ANBEFALES!
Fra vi tok kontakt til et skreddersydd garderobeskap var på plass tok det nøyaktig en mnd. Her er det kundevennlige fagfolk som vet hva de jobber med!
Anbefales på det sterkeste :D
Kjempe bra service og kvalitet
Kjempe bra service. Kom på befaring,kikket og målte opp. Noen timer etter fikk jeg forslag på tegning. Han hadde go kunnskap og jeg fikk det sånn jeg ville ha det.
Gammelt og gjerne litt skeivt hus med skråtak, det var ikke no problem.
Kjempe go kvalitet på dører og innredning.
Flott service til lavere pris en antydet
Jeg leverte inn to dører som skulle kuttes av og de sa det skulle være ferdig innen 2 uker. To dager etter fikk jeg melding at de var ferdig. Og det til en lavere pris en antydning. Veldig fornøyd. Hilsen Håkon Nilsen
Alltid fornøyd
Har brukt Amiga garderoben flere ganger og har alltid vært fornøyd fra A-Å.
Upåklagelig, anbefales på det varmeste!
Kjempe god service, svarer raskt, uforpliktende befaring, god kommunikasjon, holder avtaler, problemfritt fra start til slutt, og kjempefine skyvedører som glir lydløst. Upåklagelig! Veldig fornøyd. Anbefales på det varmeste.
Topp service
Topp service, samt enkelt og raskt! Besøk med måling og enighet om hva, pristilbud i kort tid etterpå, god oppfølging og varene flott installert uten at man må være til stede:)
Hyggelig kontakt ved bestilling og holt…
Hyggelig kontakt ved bestilling og holt avtalen med både pris og leveringstid
Montør kom 2 sekunder over avtalt tid helt fantastisk.
Kjempefornøyd!!
Venlig hilsen Inger Lise og Jan Egil Gundersen
Fantastisk service
Fantastisk service! Kom alltid på avtalt tid, hyggelige ansatte i alle ledd. Anbefales ☺️
Profesjonelle
Gode råd , hyggelige og imøtekommende fra første kontakt til ferdig montert. Alt levert som avtalt og til avtalt tid. Veldig fornøyd med hele prosessen . Fine skap !
FANTASTISK FLOTT SERVICE,
FANTASTISK FLOTT SERVICE,
Kom med gode anbefalinger.
Orden på alt
Godt utført arbeid
Er super fornøyd 😊
Veldig dyktige
Profesjonelle, punktlige og veldig flinke folk. Kan virkelig anbefales 👍
Veldig fornøyd med garderobene.
Veldig fornøyd med garderobene.
Super punktlig levering.
Superfornøyd
Den beste servicen og vi er storfornøyd med våre garderober👌🏼
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.