Bestilling, ordrebekreftelse og leveranse stemmer overens. Monteringen var også med presise mål og pent utført. Kan ikke se spor etter at montør har pakket sammen og reist. Totalt ville jeg gj... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Topp info, holder avtaler, hurtig tilbakemelding. Flott utstilling i butikk som er verd et besøk. Skyvedørene ble levert på min adresse i et speilglatt vinterføre. Ang pris som også er viktig er at Am... Mehr ansehen
Fantastisk service, profesjonelle, raske og ryddige. Det at jeg kom hjem fra jobb til en ferdig garderobe, og det så nesten ut som installatøren hadde vasket rommet før han gikk viser at de virkel... Mehr ansehen
Veldig hyggelig og flott service. Det er flotte fleksible løsninger og leverandør finner alltid god løsninger. Jeg har bestilt og kjøpt denne garderoben til 3 leiligheter og enebolig samt innredning a... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Selskapet ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på garderobe med skyvedører, og innredninger til private hjem, profesjonelle utbyggere, og entreprenører Amiga System produserer garderobe og skyvedørs løsninger med elementer fra tyske RAUMPLUS som er verdens største produsent av skyvedørs systemer. Vi er også forhandler av kurv-systemer fra markedslederen NORSCAN. Vi produserer også egen tre innredninger Amiga-Ecoluxe.
Kontaktinformationen
Vesterveien 193, 4817, Arendal, Norwegen
- post@amigagarderoben.no
- amigagarderoben.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Anbefales
Hyggelige folk, rask svar, god pris, godt produkt :) Rask levering og montering. Veldig fornøyd. Anbefales.
Leverte til punkt og prikke
Leverte til punkt og prikke! Super fornøyd med kundeservice, levering, ferdig montert og ferdigstilling av stort skyveskap garderobe. Kan anbefales som leverandør både i privat marked òg bedrift. Hilsen fornøyd kunde i Kristiansand.
Whooo🤩
For en service🤩. Holdt ord fra første sekund. Alltid fort og hyggelig svar når en har lurt på ting. Vi har vært kjempefornøyde med alt. Service, holde tid og sted og kvalitet. Montørene og hyggelige og flinke🤩. Alt helt topp.
God service
God service, fine garderober og fine folk.
Til avtalt tid og pris ,skikkelig kvalitet.
Herlig med bedrifter som holder avtaler .
Kontakten Amira via Mail og en rask samtale på telefon.
Avtalte befaring som ble utført til avtalt tid , og av en som virkelig kunne sakene sine.
Ble deretter avtalt pris og montering ca 4 uker etter.
Det ble også gjort uten noe kontakt imellom, til avtalt tid , og fakturaen betales med glede.
Flott kvalitet , til en riktig pris ,Norsk produsent , fornøyd kunde , kan anbefales .
MAGI
Dette var helt fantastisk. Overtok leiligheten 8. des. 5 garderobeskap på plass mandag den 11. des. Supert arbeid. Hyggelige/høflige folk.
Rett og slett fantastisk fra start til…
Rett og slett fantastisk fra start til mål.
Jeg anbefaler mer enn gjerne Amiga.
Jeg anbefaler mer enn gjerne Amiga.
Løsningen,oppfølgingen underveis,levering og montering- alt har vært helt topp !
Mvh.
Reidun Holm Pedersen
Vi har brukt Amiga to ganger
Vi har brukt Amiga to ganger. Vi er svært fornøyde. Amiga kommer opp med gode løsninger som er bedre enn det vi hadde tenkt ut selv. De er konkurransedyktige på pris. I tillegg er de svært effektive og ryddige I tillegg til at produktene er pene og solider.
Kan virkelig anbefales
Hele oppgjöret uten problemer
Det er ikke sä lett när man bor i utlandet, en fin og positiv opplevelse
10 / 10 🤩🤩🤩
Veldig fornøyd med å kjøpe lokalproduserte og spesialtilpassede garderober til en pris som er meget konkurransedyktig! Jeg følte meg ivaretatt som kunde fra A-Å. Fra første telefon til verdens mest hjelpsomme og tålmodige resepsjonist til sjefen selv som kom på hjemmebefaring proppfull av kunnskap og gode løsninger og til slutt to supereffektive og flinke montører som kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og renslig. De tok til og med med seg alt søppel og de gamle speildørene uten å kreve meg for ekstra kostnad. Stor fagkunnskap og god service i alle ledd.
Jeg trodde ikke det var mulig å lage så flotte og stilrene garderobeløsninger i et gammelt og skeivt hus som mitt. Amiga var løsningen -selv med takhøyde på 2,60! Veldig imponert og kjempefornøyd! Kan trygt anbefale Amiga garderober👌
Levert og montert etter avtale.
Flott service!
Flott service!
Amiga leverer hele veien. Jeg er kjempefornøyd.
Flott opplevelse
Alt, hele prosessen fra første til siste kontakt har vært helt topp. Avtaler og priser holdes, hyggelig folk i alle ender. Jeg er kjempe fornøyd og vil absolutt anbefale de videre til andre.
Alt går på skinner bokstavelig talt.
Alt går på skinner bokstavelig talt.. Befaring, pristilbud, jeg aksepterer. Deretter får jeg eksakt dato og klokkeslett for montering.
Ingenting å utsette. Har kjøpt av de tidligere.
Anbefales
Anbefales! Kvalitetsgarderober levert til avtalt tid og pris. Hyggelige og løsningsorienterte på telefon, mail og ved oppmåling og montering.
Punktlig levering
Punktlig levering. Rask montering og veldig bra kvalitet
Meget fornøyd
Meget fornøyd! Kjapp respons på henvendelse, stilte opp ila få dager på oppmåling og dørene ble ferdig produsert og klare for henting 1 uke før tida.
God leverandør
En leverandør som leverer det jeg som kunde forventer. Brukte Amiga ifm rehabilitering av en enebolig for 10 år siden. Var så godt fornøyd at jeg brukte leverandøren igjen ved innredning av en leilighet.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.