Bestilling, ordrebekreftelse og leveranse stemmer overens. Monteringen var også med presise mål og pent utført. Kan ikke se spor etter at montør har pakket sammen og reist. Totalt ville jeg gj... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Topp info, holder avtaler, hurtig tilbakemelding. Flott utstilling i butikk som er verd et besøk. Skyvedørene ble levert på min adresse i et speilglatt vinterføre. Ang pris som også er viktig er at Am... Mehr ansehen
Fantastisk service, profesjonelle, raske og ryddige. Det at jeg kom hjem fra jobb til en ferdig garderobe, og det så nesten ut som installatøren hadde vasket rommet før han gikk viser at de virkel... Mehr ansehen
Veldig hyggelig og flott service. Det er flotte fleksible løsninger og leverandør finner alltid god løsninger. Jeg har bestilt og kjøpt denne garderoben til 3 leiligheter og enebolig samt innredning a... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Selskapet ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på garderobe med skyvedører, og innredninger til private hjem, profesjonelle utbyggere, og entreprenører Amiga System produserer garderobe og skyvedørs løsninger med elementer fra tyske RAUMPLUS som er verdens største produsent av skyvedørs systemer. Vi er også forhandler av kurv-systemer fra markedslederen NORSCAN. Vi produserer også egen tre innredninger Amiga-Ecoluxe.
Kontaktinformationen
Vesterveien 193, 4817, Arendal, Norwegen
- post@amigagarderoben.no
- amigagarderoben.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Veldig fornøyd!
Veldig fornøyd med kundeservice, montering og det endelige resultatet.
Jeg vil anbefale Amiga garderober på…
Jeg vil anbefale Amiga garderober på det varmeste. God service og dyktige medarbeidere! Hyggelig og dyktig på å finne gode løsninger og komme med forslag på de beste løsningene for deg.
Tett oppfølging og presise mtp avtaler.
Kjempefint og effektiv montering.
Alt i alt en svært hyggelig opplevelse.
Tusen takk for jobben og garderoben - jeg er veldig godt fornøyd!
Det er andre gang vi kjøper
Det er andre gang vi kjøper, og like fornøyd hver gang. God service i alle ledd fra dag en. Grundig og opptatt av kundens behov. Kom med gode forslag. Vi var tom borte og så på dører og profiler før vi kjøpte. Anbefales.
Kjempefornøyd!
Kjempefornøyd. Lette å kommunisere med, svært bra kundeservice og effektivt. Plassbygget garderobeskap i en litt «vanskelig» krok i entré, og det kunne ikke blitt et bedre resultat. Konkurransedyktige priser, og høy kvalitet på råvarene.
God løsning
God løsning, flott kvalitetsinntrykk og perfekt montering.
Strålende jobb fra A til Å
Rask levering. Faktisk nesten 3 uker før avtalt tid. God kommunikasjon og oversiktlig faktura. Kunden i fokus. Keep up the good work.
Grei kommunikasjon.
Grei kommunikasjon.
Dørene ferdig til avtalt tid.
Monterte selv, grei jobb.
Kommer gjerne igjen ved en senere anledning.
God kommunikasjon😀
God kommunikasjon😀. Måtte bytte time et par ganger, siden huset ikke ble ferdig på tiden. Var aldri noe problem. Kom på tiden som ble avtalt. Hyggelige arbeidere, jobbet fort. Alt ryddet og pent etter dem. Dørene ble kjempe fine.
Meget kjapp og god levering
Meget kjapp og god levering. Flott montert og hyggelig folk
1st klasses arbeid fra start til mål
Hyggelige, dyktige fra start i butikken til di i dag sendte hyggelig og flinke folk til monteringsjobben. Førsteklsses utført. Brukes gjerne igjen👍👏
Amiga kom en uke før planlagt…
Amiga kom en uke før planlagt tidspunkt, og gjorde ferdig jobben raskt og effektivt.
Resultatet ble, som vanlig, veldig bra.
Takker
Kvalitets garderober
Alle garderobene, 4 stk.,var prikkfritt montert og alt i h.t. avtale og til avtalt tid. Svært god fornøyd. Kan anbefales. Øystein Lund og Solveig Gilbert Lund
Fin skyvedørsgarderobe. God service. Flinke montører. Anbefales.
Perfekt
Veldig hyggelige ansatte, rask leverig og god kvalitet. Har hatt amiga garderobe en gang før og var ikke i tvil på og velge de igjen nå.
Løsningsorienterte og rask levering
Løsningsorienterte og rask levering! Skyvedører av god kvalitet.
Takk Amiga
Takk Amiga. Har kun hørt om fornøyde kunder hos Amiga og det ble vi også. Plassbygd dobbelfront med sotet speil passet 100% og var enkel å montere selv. Berre lekkert:)
Utrolig god service
Utrolig god service, og flott håndtverk levert. Kan anbefales 😀
God service, rask levering og flott utførsel
Vi valgte en tilpasset garderobeløsning fra Amiga fordi vi opplevde Amiga som et firma som er på tilbudssiden, ryddige, hyggelige og var flinke til god og rask oppfølgning på spørsmål. De kom til avtalt tid. Montørerne var hyggelige effektive og presise i deres arbeid og ryddet flott etter seg.
Flott utført arbeid til avtalt tid og…
Flott utført arbeid til avtalt tid og pris! 😊
Takk for vel utført.
God service og kjappe tilbakemeldinger. Vær obs på å sjekke at man kontakter Amiga på His og IKKE annet sted. Der tok jeg feil og ventet lenge på svar via nettsiden. Tryggest med direkte kontakt til bedriften på His. Fint arbeid av dyktige folk
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.