Altomaktier Bewertungen 64

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft Usmains investeringskursus i lidt over et år, og været ganske tilfreds med det. Han fortæller om investering, på en måde som ligger et rigtigt godt og sundt fundament for en, især hvis man er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usmans kursus er virkelig godt for nybegyndere, og også for dem som allerede har lidt kendskab til bla. aktier. Kurset giver dig god viden inden for aktie handel, krypto og køb af ejendom.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde søgte længe efter et investeringskursus i aktier og krypto. Jeg fandt Usmans videoer på Youtube og Insta, og jeg fik hurtigt indtrykket af en ærlig og hårdtarbejdende mand, som har kno... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Usman Hussain er en af de mest anerkendte profiler inden for investering i Danmark. Gennem sine forløb har han siden 2021 hjulpet tusindvis med investering. I sit forløb guider Usman sine kursister gennem investeringsverdenen og klæder dem på til at træffe de rette beslutninger – uanset om de er helt nybegyndere eller mere erfarne investorer.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super kursus

Kurset er rigtig godt og super simpelt – selv en 15-årig kan følge med. Det skyldes, at du går virkelig i dybden med alt, fra de mindste detaljer til de ting, man skal være opmærksom på. Alt er forklaret på en måde, der gør det let at forstå, og det gør hele oplevelsen meget lærerig.

8. Dezember 2024

Hej Hamza,

Tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at kurset er let at forstå og går i dybden med de vigtige detaljer. Mit mål har altid været at gøre investering tilgængeligt for alle, uanset erfaring eller alder. Jeg er glad for, at du har haft en lærerig oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et super godt investeringskursus for alle!

Usman har lavet et fremragende kursus med alt du skal vide om aktier, krypto og boliginvestering. Han er god til at forklare tingene på en måde så alle kan være med. Jeg har samtidig været på hans 1-1 mentorforløb, som varmt kan anbefales. Han lytter til ens personlige behov, og lægger så en strategi udfra sin økonomi. Som nybegynder kan man sagtens stille dumme spørgsmål, han er tålmodig og formår at inddrage en i hans viden og erfaringer, på en letforståelig måde. Det har været alle pengene værd, og jeg har været fuldt ud tilfreds med begge forløb.

Hej Glenn,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at både kurset og mentorforløbet har været værdifulde for dig. Mit mål er altid at gøre investering forståeligt og tilgængeligt for alle, uanset niveau. Det betyder meget at høre, at du har følt dig tryg og godt vejledt gennem processen.

Tak for din anbefaling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det her kursus er klart det bedste jeg…

Det her kursus er klart det bedste jeg nogensinde har fundet. Endelig en der er 100 % transparent. Jeg kan varmt anbefale det!

Hej,

Det betyder meget at høre, at du sætter pris på gennemsigtigheden i kurset. Mit mål har altid været at give ærlig og brugbar viden, så det glæder mig, at det skinner igennem.

Tak for din anbefaling!

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus - usman forklarer det på øjenhøjde, så man forstår det ret godt, hvis man ikke kender til aktieverden.
Det er korte og velinformeret videoer, og man følger godt med og bliver ikke tabt undervejs.
Fem stjerner herfra.

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, kurset er godt struktureret og nemt at forstå – det er præcis det, jeg har stræbt efter. At kunne formidle investering på en måde, der føles tilgængelig og overskuelig, er super vigtigt for mig.

Tak fordi du delte din oplevelse – det betyder meget!

Sublimt!

Usmans kursus kan beskrives med ét ord: sublimt! Jeg har altid haft en solid forståelse af investering, men jeg valgte at købe kursuset for at udvide min viden yderligere. Det må jeg sige, at jeg i den grad har fået. Kurset gav en langt mere dybdegående indsigt, samtidig med at materialet var letforståeligt – både takket være Usmans undervisningsstil og den strukturerede opbygning af kurset.

Inden kurset havde jeg en bestemt investeringsstrategi, men efter at have gennemført det, valgte jeg at ændre min tilgang. Med Usmans vejledning har jeg opnået et højt afkast siden ændringen, hvilket jeg naturligvis er meget tilfreds med.

Jeg er dybt taknemmelig for den tid og indsats, Usman har lagt i at udvikle dette kursus – det har været en uvurderlig hjælp for mig.

Hej Philip,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er virkelig fedt at høre, at kurset har givet dig en endnu dybere indsigt og endda fået dig til at justere din investeringsstrategi med succes. At du har opnået et højt afkast efter ændringen, gør det kun endnu mere fantastisk!

Jeg er rigtig glad for, at du fandt materialet både dybdegående og letforståeligt – det betyder meget for mig at gøre kompleks viden tilgængelig for alle.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det motiverer mig til at fortsætte med at udvikle og forbedre kurset!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse, og meget personligt!

Jeg har været en del af dette forum i flere år, jeg købte dette kursus med henblik på at lære ALT om investering i aktier. Nu hvor man også er blevet ældre, er ejendomsinvestering også kommet på tale inden for nogle år, derfor er kurset her også en perfekt mulighed, da der bliver fortalt om de ting der er værd at bemærke ved køb af ejendom osv.
Jeg har været glad for det, og synes det er fedt man kan benytte Facebook siden til at stille spørgsmål, selvom jeg ikke selv har været så aktiv :)

Hej Magnus,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig fedt at høre, at du har været en del af fællesskabet i flere år og har fået så meget ud af kurset – både inden for aktieinvestering og nu også ejendomsinvestering. Det er netop meningen, at kurset skal kunne følge dig på din rejse, uanset hvor du er i din investeringsproces.

Jeg er også glad for, at du ser værdi i fællesskabet, selvom du ikke har været så aktiv – det er altid rart at vide, at muligheden er der, når man har brug for det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have not yet made my first…

I have not yet made my first investments, but after following Usman’s course and watching his videos, I feel much more prepared to make well-informed decisions. The course is well-structured, comprehensive, and presented in a way that makes even complex topics easy to understand. It is clear that Usman possesses deep knowledge of investing while also having the ability to communicate it in a pedagogical and engaging manner.

One of the things I particularly appreciate is that the course not only focuses on theoretical knowledge but also provides a strategic understanding of the market. This gives a strong foundation for navigating the world of investing with greater confidence. Seeing how many of the stocks, funds, and ETFs covered in the course have significantly increased in value is a testament to the quality of the content provided.

I truly appreciate Usman’s dedication to continuously updating and expanding the course materials to ensure they remain relevant and up to date. The fact that these updates are made available at no additional cost speaks volumes about his commitment to providing the best possible experience for his students.

Overall, I can only give my highest recommendation. Whether you are a beginner or have some experience, this course is an invaluable resource for anyone looking to understand and succeed in investing.

Hello Brikanda,

Thank you so much for your thoughtful and detailed review!

It’s great to hear that the course has helped you feel more prepared and confident in making well-informed investment decisions. My goal has always been to break down complex topics into clear and practical insights, so I’m really glad that the structure and approach resonated with you.

I also appreciate you highlighting the strategic aspect of the course—understanding the market beyond just theory is crucial for long-term success. It’s fantastic to hear that the course materials have provided a solid foundation for you, and I truly value your recognition of the continuous updates. Keeping everything relevant and up to date is something I prioritize, and I’m glad you see the value in it.

Thank you for your kind words and recommendation! Wishing you the best of luck on your investment journey, and I’m excited for you to take your first steps into the world of investing.

Best regards,

Anbefalingsværdigt kursus

Efter at have fulgt Usman på sociale medier, besluttede jeg i 2023 at investere i hans kursus. Jeg har altid været interesseret i investeringer, men fandt YouTube for uoverskueligt og omfattende.

Usmans kursus gjorde hele processen overskuelig, og det var netop derfor, jeg valgte at købe det. Siden da har jeg ikke fortrudt det et sekund. Tværtimod har jeg været meget tilfreds, da kurset har givet mig stor viden og hurtigt tjent sig selv hjem.

Kurset dækker både aktier, crypto og huskøb. Usman forklarer emnerne i et roligt og forstående tempo, så man nemt kan følge med, selv som nybegynder.

Udover kursusplatformen får man også adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor der afholdes live-sessioner, og hvor man kan få afklaret eventuelle spørgsmål. Disse livesessioner ligger tilgængelige, så man kan se dem, når man vil. Det betyder, at der, ud over kursusmaterialet, er timevis af videoer med Usman, der svarer på relevante spørgsmål.

Det har været en stor fornøjelse at investere i kurset, og jeg vil til hver en tid anbefale det til nye investorer, der gerne vil lære om investeringer eller huskøb.

Hej Jacob,

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at kurset har gjort investeringsverdenen mere overskuelig for dig, og at du har fået stor værdi ud af det – både i form af viden og et hurtigt afkast. Det har altid været mit mål at gøre komplekse emner forståelige og tilgængelige, så det betyder meget at høre, at det har fungeret for dig.

Jeg er også rigtig glad for, at du har haft glæde af fællesskabet og live-sessionerne. At kunne stille spørgsmål og få løbende sparring er en vigtig del af læringsrejsen, så det er fedt at høre, at du ser værdi i det.

Tak for din anbefaling – og held og lykke med dine investeringer fremadrettet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig godt og lærerigt kursus

Utrolig godt og lærerigt kursus, som giver alle de basale forudsætninger for forståelsen af investering, og helt frem til de mere tekniske dele af området. Utrolig glad for kurset, og for den gevinst, som det har givet mig den dag i dag😁

Hej Andreas,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig fedt at høre, at kurset har givet dig både en stærk forståelse af investering og en god gevinst på din rejse. Mit mål har altid været at gøre både de basale og mere tekniske aspekter tilgængelige for alle, så det betyder meget at høre, at du har fået værdi ud af det.

Tak fordi du delte din oplevelse – og stort tillykke med gevinsten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lært meget af dette kursur

Har lært meget af dette kursus, særligt med skat hvilket var det jeg ville have ud af det.
Anbefaling herfra

Hej Lucas,

Tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du har fået værdi ud af kurset, især når det kommer til skattedelen. Skat kan være en kompleks del af investering, så det glæder mig, at materialet har været brugbart for dig.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt kursus, det har virkelig været det værd!

Jeg vidste ikke ret meget om aktier, indeksfonde eller krypto, og at skulle investere virkede ret uoverskueligt. Men det her kursus gav mig den viden og selvtillid, jeg havde brug for til at komme i gang.

Videoerne er gennemførte, alt bliver forklaret på en måde der er nem at forstå, og jeg føler virkelig at jeg har fået noget ud af det. En af de bedste ting er at man har livstidsadgang, og kurset bliver løbende opdateret, så man hele tiden kan lære mere og holde sig opdateret. Det føles virkelig som gaven, der bliver ved med at give!

Kurset har tjent sig selv hjem mange gange, og jeg kan kun anbefale det til andre, der gerne vil i gang med at investere

22. Dezember 2024

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at kurset har gjort investeringsverdenen mere overskuelig for dig og givet dig både viden og selvtillid til at komme i gang. Det har altid været mit mål at forklare tingene på en letforståelig måde, så alle kan få succes med investering.

Jeg er også glad for, at du værdsætter livstidsadgangen og de løbende opdateringer – det er vigtigt for mig, at kurset altid forbliver relevant og værdifuldt.

Tak for din anbefaling, og held og lykke med dine investeringer fremadrettet! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et kursus som dækker alt du skal bruge!

Jeg købte kurset for flere år siden, og ej hvor har det været en konge investering. Nemt forståeligt, og alt er forklaret på god måde.

Om det er krypto, boligmarket, eller aktier, så er dette det rette kursus. Alt i en!

Stor anbefalling herfra!!

5. Februar 2025

Hej Claes,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du har haft glæde af kurset gennem flere år og ser det som en stærk investering. Det har altid været mit mål at gøre komplekse emner letforståelige og give en helhedsforståelse af både krypto, aktier og ejendomsinvestering.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fulgt Usman efterhånden i flere…

Jeg har fulgt Usman efterhånden i flere år, både via instagram og youtube. Da han lavede sit kursus, var jeg hurtig til at købe, derudover har jeg også købt en-til-en mentorship hos ham. Jeg synes kurset var billigt i forhold til hvor meget man fik ud af det. Det er meget konkret og lige til. Det jeg har lært af kurset er at sprede risiko og vær tålmodig.
Det han har været især god til er at holde hvad han lover. Fx når han lovede at nyt materiale ville være tilgængelig for alle, så han har holdt ved det princip efter flere år. Man får bare mere og mere for sine penge.
Alt det bedste herfra.

19. Dezember 2024

Hej Ahmad,

Tusind tak for din anmeldelse og for at have fulgt med gennem flere år!

Det betyder meget at høre, at både kurset og mentorship har været værdifuldt for dig. At sprede risiko og have tålmodighed er to af de vigtigste principper i investering, så det er virkelig fedt at høre, at du har taget det med dig.

Jeg sætter også stor pris på, at du nævner mit løfte om løbende opdateringer – det har altid været vigtigt for mig at sikre, at alle får mest muligt ud af deres investering i kurset, også på lang sigt.

Tak for din støtte og de pæne ord – alt det bedste herfra også! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usman Hussain er utrolig dygtig til…

Usman Hussain er utrolig dygtig til aktier og formår at formidle komplekse emner på en letforståelig måde. Uanset om du er en erfaren investor eller en nybegynder, er han altid klar til at hjælpe og tilpasse sin rådgivning til dit niveau. Jeg kan varmt anbefale Usman til alle, der ønsker kompetent, engageret og pålidelig aktierådgivning.

5. Februar 2025

Hej Merve,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Det betyder rigtig meget for mig at høre, at du oplever min formidling som letforståelig, uanset erfaring. Mit mål har altid været at gøre investering tilgængeligt for alle og sikre, at man føler sig tryg og godt klædt på til at tage de rette beslutninger.

Tak for din anbefaling – det værdsætter jeg virkelig! 😊

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus, som har givet mig super meget viden inden for aktier og crypto.

4. Februar 2025

Hej Malthe

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at kurset har givet dig en masse værdifuld viden inden for både aktier og krypto. Mit mål har altid været at gøre investering mere tilgængeligt og brugbart for alle, så det betyder meget at høre, at du har fået noget ud af det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Bedste investering: Altomaktier af Usman Hussain

Jeg har fulgt Usman Hussain længe nu, og så snart han lauchede sit aktiekursus slog jeg til!
Kurset er opdelt i korte videoer, som er perfekt til travle mennesker. Platformen er brugervenlig, og man kan gense lektioner når som helst.
Det er som at have en mentor lige ved hånden!

Usman deler års erfaring fra aktiemarkedet, krypto og ejendomsinvesteringer med konkrete og brugbare tips. Du lærer ikke bare teori - du får strategier, der virker i praksis.

Jeg vil anbefale Altomaktier til enhver. Det er billigt, bliver hele tiden opdateret og det er super nemt at komme igang med.

Ps. Investering er ikke kun for mænd! Usman gør komplekse emner letforståelige, så alle kan være med - uanset baggrund.
SÅ PIGER DET ER BARE MED AT KOMME I GANG!

31. Dezember 2024

Hej Eesha,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig godt at høre, at du har fået så meget ud af kurset, og at formatet med korte videoer passer godt til en travl hverdag. Det har været vigtigt for mig at gøre investering tilgængeligt for alle – både med en brugervenlig platform og med strategier, der kan bruges i praksis.

Jeg er også rigtig glad for, at du fremhæver, at investering ikke kun er for mænd! Det er præcis min mission at gøre emnet letforståeligt, så alle kan komme i gang – uanset erfaring eller baggrund.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefaling 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg deltog i et kursus om investering…

Jeg deltog i et kursus om investering med en allerede eksisterende portefølje, og kurset har været utrolig værdifuldt for mig. Jeg blev bekræftet i min nuværende strategi, hvilket har givet mig stor selvsikkerhed i mine beslutninger fremadrettet. Jeg kan klart anbefale kurset, især fordi det både dækker aktieinvesteringer og boligkøb, hvilket giver en bred og solid forståelse af investeringer generelt.

31. Januar 2025

Hej Olcay,

Det er fantastisk at høre, at kurset har givet dig både værdi og bekræftelse i din strategi. Selvtillid i sine investeringsbeslutninger er afgørende, og jeg er glad for, at kurset har bidraget til det.

Tak for din anbefaling – og held og lykke med dine investeringer fremadrettet! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et kursus der ikke kun fokusere på det praktiske men også det psykiske, kæmpe anbefaling herfra!

Usman Hussains kursus har hjulpet mig meget med at finde rundt i investeringsuniverset, som kan virke uoverskueligt for en nybegynder. Der kommer altid nyt indhold til kurset, som i starten kun havde en sektion om aktier. Nu får man både information om aktier, krypto og endda bolig investering. Usman snakker i et roligt tempo, som er let at forstå og han kommer både ind på det praktiske omkring investering, men også det psykiske, og hvilken mentalitet man skal have når man investerer. Jeg kan helt klart anbefale dette kursus til nybegyndere, men også mere erfarne investorer! :-)

31. Januar 2025

Hej Justin,

Jeg er rigtig glad for at høre, at kurset har hjulpet dig med at navigere i investeringsverdenen, især som nybegynder. Det betyder meget, at du sætter pris på både det praktiske indhold og fokusset på den rette mentalitet – for investering handler ikke kun om tal, men også om mindset.

Tak for din anbefaling og for at tage dig tid til at dele din oplevelse – det værdsætter jeg meget! 😊

Dit kursus er guld værd

Dit kursus er guld værd, man får en hel masse læring og jeg kan helt klart anbefale det til enhver person der finder aktie, krypto og boligmarked interessant, jeg skal til at se crypto delen igen da jeg lige pt har fokus på crypto.
Det super fedt at man får livstidsadgang til kurset, der bliver opdateret med nye videoer og der bliver holdt live hver uge, det kunne ikke blive bedre.
jeg er meget glad for at være en del af dit kursus, jeg glæder mig virkelig meget til de nye indhold og materialer du er i gang med samt massere af ny læring og gode investeringer. ☺️

31. Juli 2024

Hej Kewin,

Det er virkelig fedt at høre, at du får så meget ud af kurset, og at du kan vende tilbage til materialet, når dit fokus ændrer sig. Jeg er glad for, at du værdsætter livstidsadgangen, de løbende opdateringer og de ugentlige lives – det er vigtigt for mig at sikre, at kurset altid er relevant og værdifuldt.

Jeg glæder mig også til at dele nyt indhold og fortsætte rejsen sammen med dig! Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse 😊

Gennemført og brugbart investeringskursus

Jeg har fulgt Usman i mange år og hans investeringskursus er virkelig godt. Han forklarer det hele klart og enkelt. Kan klart anbefales til andre, der vil lære mere om investering.

2. Dezember 2024

Hej Aldihaissy,

Det betyder meget at høre, at du har fulgt med i lang tid og har fået værdi ud af kurset. Jeg sætter stor pris på din anbefaling og er glad for, at du fandt materialet klart og brugbart.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Usman

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr