Altomaktier Bewertungen 64

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft Usmains investeringskursus i lidt over et år, og været ganske tilfreds med det. Han fortæller om investering, på en måde som ligger et rigtigt godt og sundt fundament for en, især hvis man er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usman har lavet et fremragende kursus med alt du skal vide om aktier, krypto og boliginvestering. Han er god til at forklare tingene på en måde så alle kan være med. Jeg har samtidig været på hans 1-1... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usmans kursus er virkelig godt for nybegyndere, og også for dem som allerede har lidt kendskab til bla. aktier. Kurset giver dig god viden inden for aktie handel, krypto og køb af ejendom.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde søgte længe efter et investeringskursus i aktier og krypto. Jeg fandt Usmans videoer på Youtube og Insta, og jeg fik hurtigt indtrykket af en ærlig og hårdtarbejdende mand, som har kno... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Usman Hussain er en af de mest anerkendte profiler inden for investering i Danmark. Gennem sine forløb har han siden 2021 hjulpet tusindvis med investering. I sit forløb guider Usman sine kursister gennem investeringsverdenen og klæder dem på til at træffe de rette beslutninger – uanset om de er helt nybegyndere eller mere erfarne investorer.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste vej til aktie- og kryptoinvestering

Står du, ligesom jeg gjorde, før jeg købte forløbet hos Usman, med en oprigtig interesse i at investere dine penge i aktier eller kryptovaluta? Så kan jeg varmt anbefale Usmans kursus. Du får den nødvendige basisviden, som bliver forklaret på en letforståelig måde, samt den mere avancerede ekspertviden, der er afgørende for at komme godt i gang. Uanset om det handler om valg af handelsplatform, beskatning af overskud eller andre vigtige aspekter, får du alt, hvad du behøver for at lære om aktieinvestering og kryptovaluta.

Noget af det, jeg personligt sætter stor pris på, er, at kurset løbende bliver opdateret, og at der hver uge afholdes en Q&A-session, hvor du kan stille spørgsmål direkte til Usman – og ikke mindst få sparring fra fællesskabet. Der er altid nogen at række ud til, og generelt er alle virkelig gode til at bidrage og hjælpe hinanden.

14. Februar 2025

Hej Hamit,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at kurset har givet dig både den grundlæggende viden og de mere avancerede strategier, der er nødvendige for at komme godt i gang med aktie- og kryptoinvestering. Mit mål har altid været at gøre komplekse emner letforståelige og anvendelige i praksis, så det betyder meget, at du har fået værdi ud af det.

Jeg er også rigtig glad for, at du sætter pris på de løbende opdateringer og Q&A-sessionerne. Fællesskabet og muligheden for sparring er en vigtig del af læringsprocessen, så det er fedt at høre, at du har oplevet det som en værdifuld del af kurset.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale kurset videre. Jeg ønsker dig fortsat succes på din investeringsrejse!

Meget nede på jorden

Meget nede på jorden, og lærigt kursus.

Det gav mig, hvad jeg havde brug for, og det er jeg glad for.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at kurset har givet dig præcis det, du havde brug for. Mit mål har altid været at gøre investering tilgængeligt og letforståeligt, så det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – og held og lykke med dine investeringer!

En fantastisk oplevelse!

Jeg har tidligere forsøgt mig med investeringer og desværre tabt penge, fordi jeg ikke havde den nødvendige viden og forståelse. Derfor besluttede jeg mig for at tage dette investeringskursus, og det har vist sig at være en af de bedste beslutninger, jeg har taget.

Kurset er utroligt nemt at forstå, selv for nogen som mig, der tidligere har kæmpet med at forstå hvordan man investerer. Materialet er præsenteret på en overskuelig måde, og der er fokus på at forklare tingene i et tempo, hvor alle kan følge med – uanset om man er nybegynder eller har erfaring.

Et stort plus ved kurset er det fremragende videomateriale. Videoerne er både professionelle og pædagogiske, og det gør det nemt at omsætte teori til praksis. Jeg kunne altid gå tilbage og gense videoer, hvis der var noget, jeg var i tvivl om, hvilket har været en kæmpe hjælp.

Det bedste af det hele? Jeg har allerede tjent alle pengene tilbage, som jeg brugte på kurset – og meget mere til! Kurset gav mig den selvtillid og viden, jeg havde brug for til at træffe bedre investeringsbeslutninger, og det har virkelig båret frugt.

Jeg kan klart anbefale dette kursus til alle – både dem, der aldrig har investeret før, og dem, der allerede har erfaring, men ønsker at forbedre deres resultater. Det er en investering i sig selv, der virkelig betaler sig!

13. Februar 2025

Hej Ahmad,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er virkelig fedt at høre, hvordan kurset har hjulpet dig med at gå fra usikkerhed og tab til at have både viden, selvtillid og succes med dine investeringer. Jeg ved, hvor frustrerende det kan være at investere uden den rette forståelse, så det betyder meget at høre, at kurset har givet dig den nødvendige struktur og indsigt til at træffe bedre beslutninger.

Jeg er også rigtig glad for, at du har haft glæde af videomaterialet, og at formatet har gjort det nemt at lære i dit eget tempo. Det har altid været mit mål at gøre investering overskueligt for alle, uanset erfaringsniveau.

Og det bedste af det hele – at du allerede har tjent pengene fra kurset tilbage og meget mere til! Det er præcis den værdi, jeg ønsker at give mine kursister.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din stærke anbefaling. Jeg ønsker dig fortsat succes med dine investeringer!

New in the market

The course have helped me a lot as a new beginner in the stock market. In the course Usman use a very “normal language” so it’s very easy to understand how stocks works

Hello Christian,

Thank you so much for your review!

I'm really glad to hear that the course has helped you as a beginner in the stock market. My goal has always been to explain investing in a simple and understandable way, so it's great to know that the approach made it easier for you to grasp how stocks work.

Wishing you all the best on your investment journey, and thanks again for sharing your experience!

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte Usmans investeringskursus for…

Jeg købte Usmans investeringskursus for omkring et år siden, og siden da er min portefølje vokset markant. Usman har en enestående evne til at forklare selv komplekse emner på en måde, der er let at forstå. Selv for dem der er nye i investeringsverdenen. Kurset er ikke kun begyndervenligt, men indeholder også værdifulde guldkorn, som selv mere erfarne investorer kan få gavn af. Og så er det samtidig til en pris, som alle kan være med på (og som hurtigt kan tjene sig hjem igen).

Hvis du ønsker en solid introduktion til investering, eller vil optimere din eksisterende, kan jeg varmt anbefale Usmans kursus :)

Hej Nick,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at din portefølje er vokset markant siden du startede, og at kurset har været både letforståeligt og værdifuldt for dig. Mit mål har altid været at gøre investering tilgængeligt for alle – uanset om man er nybegynder eller erfaren – så det betyder meget at høre, at du har fået gavn af indholdet.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse og anbefale kurset videre. Jeg ønsker dig fortsat succes med dine investeringer!

Min rejse i aktiemarkedet

Jeg begyndte at interessere mig for aktier og økonomisk uafhængighed i starten af 2021, hvor jeg fulgte Usmans YouTube videoer. Han talte om, hvordan han selv kom i gang, og jeg blev inspireret til at følge en lignende vej. Derfor startede jeg i et teleselskab for at lære om salg, præcis som Usman gjorde, da han begyndte på arbejdsmarkedet. Samtidig kastede jeg mig ud i aktiemarkedet og investerede i alt fra Tivoli-aktier til SAS. Men det gik slet ikke, som jeg havde håbet. Mine investeringer var en fiasko, og jeg begyndte at miste troen på, at jeg kunne blive økonomisk uafhængig på den måde.

I september 2021 så jeg, at Usman havde startet et personligt kursus om investeringer og kryptovaluta. Jeg tøvede ikke et sekund, for jeg følte, at det var præcis det, jeg manglede. Gennem hans mentorship fik jeg øjnene op for de små detaljer, jeg tidligere havde overset, ting, der i sidste ende gjorde en kæmpe forskel. Usman tilbød private mentorship og et fælleskab omkring økonomisk uafhængighed.

Kurset lærte mig ikke bare at investere smartere, men også at forstå markederne på en helt ny måde. Jeg lærte at analysere trends, minimere risici og tænke mere langsigtet. Det gav mig en helt anden ro og selvtillid, når jeg skulle træffe finansielle beslutninger.

I dag står jeg et helt andet sted, end da jeg startede. Jeg har en klar strategi, en portefølje, der vokser, og vigtigst af alt en helt anden forståelse for investering. Usmans mentorship har haft en enorm betydning for min rejse, og jeg kan kun anbefale det til andre, der vil tage deres økonomiske fremtid seriøst.

Hej Abdallah,

Tusind tak for din ærlige og inspirerende anmeldelse!

Det er fedt at høre, hvordan din investeringsrejse har udviklet sig – fra de første erfaringer med aktiemarkedet til nu at have en klar strategi og en voksende portefølje. Det kræver både mod og vedholdenhed at tage de nødvendige skridt mod økonomisk uafhængighed, og jeg er glad for, at kurset og mentorship har kunnet give dig den indsigt og tryghed, du havde brug for.

Jeg sætter stor pris på, at du fremhæver værdien af de små detaljer, der kan gøre en stor forskel i investering. Mit mål har altid været at gøre komplekse emner forståelige og anvendelige i praksis, så det betyder meget at høre, at det har hjulpet dig på din rejse.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler kurset videre. Jeg ønsker dig fortsat succes med dine investeringer!

Anmeldelse fra investeringskursus af Usman

En ærlig anmeldelse af investeringskursuset: En gamechanger for min økonomi!

Jeg har været en del af dette investeringskursus i nogle år, og jeg kan med sikkerhed sige, at det har været en af de bedste investeringer, jeg har gjort – både i tid og penge. Kurset dækker en bred vifte af emner, herunder obligationer, ejendomsmarkedet og strategisk porteføljeopbygning, og det hele bliver formidlet på en letforståelig og praktisk anvendelig måde. Derudover får du også adgang til Usmans Excel filer som du kan anvende til din økonomi.

Højdepunkter fra kurset:

✅ Grundig gennemgang af investeringsstrategier: Kurset gav mig en solid forståelse af, hvordan obligationer fungerer, og hvordan de kan bruges til at balancere en investeringsportefølje. Desuden blev boligmarkedet gennemgået med indsigt i alt fra ejendomsudlejning til markedsanalyse.

✅ Vurdering af videoerne: Det var ikke kun teori! Der bliver vist virkelige eksempler og realistiske scenarier, hvilket gjorde det nemmere at forstå, hvordan investeringer fungerer i praksis.

✅ Dygtig underviser: Usman er en erfaren investorer, der har delt sin egne strategier og erfaringer fra den virkelige verden. Det gav enormt meget værdi at lære fra folk, der rent faktisk har haft succes med investeringer.

✅ Personlig rådgivning: En af de største fordele der også er, der mulighed for at få individuel sparring. Du kan få værdifuld feedback på din investeringsstrategi, hvilket vil hjælpe dig med at tage bedre beslutninger.

✅ Opdateret viden: Kurset bliver opdateret løbende som usman siger gentagende gange på Instagram. Der bliver nævnt nye markedsforhold, hvilket gør det ekstremt relevant og brugbart.

Alt i alt har dette kursus givet mig selvtilliden og de nødvendige værktøjer til at træffe klogere investeringsbeslutninger. Hvis du overvejer at investere i obligationer, ejendomme eller andre aktiver, kan jeg kun anbefale dette kursus. Det er en investering i din fremtid!

5/5 stjerner – helt klart pengene værd!

Hej Ariz,

Tusind tak for din ærlige og detaljerede anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at kurset har været en gamechanger for din økonomi, og at du har fået så meget værdi ud af både indholdet og de praktiske værktøjer. Det har altid været mit mål at gøre investering tilgængeligt og anvendeligt i praksis, så det betyder meget at høre, at du har fået konkret gavn af strategierne – både inden for obligationer, ejendomsmarkedet og porteføljeopbygning.

Jeg er også rigtig glad for, at du sætter pris på de løbende opdateringer og muligheden for personlig sparring. Markederne udvikler sig hele tiden, og det er vigtigt for mig at sikre, at kurset forbliver relevant og værdifuldt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din stærke anbefaling! Jeg ønsker dig fortsat succes på din investeringsrejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usmans investerings kurset er god investering

Jeg tog Usmans investeringskurset tilbage i 2022 og det var det bedste beslutning jeg tog i mit liv. Allerede idag er min portefølje steget med over 50%, som er vildt at tænke på.

Usman er virkelig god til at forklare ting på en meget nem og forståelig måde. Det var også det der fik mig til at vælge hans investeringskurset frem for andres.

I kurset får man alt vigtig viden om investering og vejledning til hvordan man tager første skridt. For mig var det meget angstprovokerende, da jeg investerede alt min opsparing på een gang. Men som nævnt tidligere, der er allerede en god afkast på investeringen.

Jeg vil kun anbefale andre til at være med i kurset, da man får hurtigt pengene hjem igen. Det er en god investering.

Mvh Marina

Hej Marina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det er godt at høre, at kurset har været en af de bedste beslutninger, du har taget, og at din portefølje allerede er steget med over 50 % – det er virkelig flot! Jeg ved, at det kan være nervepirrende at tage det første skridt, men det er fedt at høre, at du har fået både viden og selvtillid til at investere med succes.

Jeg er også glad for, at du fandt undervisningen letforståelig og brugbar – det har altid været mit mål at gøre investering så tilgængeligt som muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og enkelt at forstå

Jeg synes dit kursus virkelig har været en øjenåbner for hvordan man starter sin investerings-karriere, selv som en helt “almindelig” person / ungt menneske som mig, der intet anede i sin tid!
Det har hjulpet meget med min læring, at have dit kursus til rådighed.

Hej Casper,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at kurset har været en øjenåbner for dig og gjort det nemt at komme i gang med investering – selv uden forhåndsviden. Mit mål har altid været at gøre investeringsverdenen tilgængelig for alle, så det betyder meget at høre din oplevelse.

Jeg ønsker dig al mulig succes på din investeringsrejse, og tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Bedste anbefalinger herfra

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til dette kursus! Der er én simpel årsag til:

Det virker.

Jeg er 19 år gammel og havde aldrig rigtig forstået aktier, indeksfonde eller krypto da jeg for efterhånden 3 år siden købte kurset. At skulle investere virkede både uoverskueligt og skræmmende. Men efter at have gennemført det følte jeg mig helt anderledes. Jeg fik en solid finansiel forståelse, og jeg har med tiden træffet successfulde investeringsbeslutninger, som har givet mig stor værdi fordelt på de seneste 3 år.

Kurset er struktureret på en måde, så alle kan følge med, uanset niveau. Videoerne er velproducerede, og alt bliver forklaret grundigt og forståeligt. Jeg følte virkelig, at jeg har fik både viden og selvtillid til at komme i gang med at investere mine hårdtjente penge.

En af de allerbedste funktioner er livstidsadgangen, hvilket betyder, at jeg altid kan vende tilbage og lære mere, når som helst. Kurset bliver også opdateret tit, så man altid er på forkant med udviklingen på markedet.

Alt i alt har kurset allerede tjent sig selv hjem mange gange, og jeg kan varmt anbefale det til andre, der ønsker at komme godt i gang med investering.

Super godt kursus – det har virkelig været pengene værd!

Hej Thomas,

Tusind tak for din detaljerede og flotte anmeldelse!

Det er virkelig godt at høre, hvordan kurset har hjulpet dig fra at finde investering uoverskueligt til nu at have en solid finansiel forståelse og succesfulde investeringsbeslutninger. At du har fået både viden og selvtillid til at investere dine penge fornuftigt, er præcis det, jeg håbede på at kunne give videre.

Jeg er også glad for, at du værdsætter livstidsadgangen og de løbende opdateringer – det er vigtigt for mig, at kurset altid er relevant og opdateret, så du kan fortsætte med at udvikle din viden.

Tak for din anbefaling – jeg ønsker dig fortsat succes med dine investeringer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God introduktion til aktier for nybegyndere

Været med siden starten og det har været en rigtig god start til aktier og forstå det eller meget uoverskuelige emne :-)

Hej Fredrik,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig godt at høre, at kurset har givet dig en god start på din investeringsrejse og hjulpet med at gøre et komplekst emne mere overskueligt. Mit mål har altid været at gøre aktieinvestering tilgængeligt for alle, så det betyder meget at høre din oplevelse.

Tak fordi du har været med siden starten – og held og lykke med dine investeringer fremadrettet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gav mig blod på tanden, samt en fast investerings strategi!

Jeg kom igang med mine investeringer! Efter en del tøven, købte jeg adgang, og det har givet mig basal viden om investering og økonomi samt en del mere. - Usmans kursus gav mig blod på tanden, og gjorde det nemt og simpelt at forstå. Jeg har nu en fast investeringsstrategi som jeg følger, og går ikke i panik når der er røde dage m.m

Jeg kan varmt anbefale at starte med at investere i hans kursus, pengene er godt givet ud!

Hej Kristian,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig fedt at høre, at kurset gav dig blod på tanden og gjorde investeringsverdenen mere overskuelig. At du nu har en fast strategi og kan bevare roen, selv på røde dage, viser, hvor langt du er kommet – og det er præcis den tryghed, jeg ønsker at give med kurset.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling og ønsker dig fortsat succes med dine investeringer.

My Journey to Successful Investing: A Positive Experience with the Course

I have had a really positive experience with the course. I bought it a long time ago, I believe it was back in 2019, and it has given me a really good learning experience. It is also a great advantage that it was a one-time payment, so I avoid monthly expenses. Since then, I have received a good return on all my stocks. I have invested in ETFs, Apple, and some other stocks pretty much every month, and I am really happy with the results I have achieved! It was you and your YouTube videos back then that helped me become smarter about investing and why it is a good idea. I do it alongside my business.

Hello Sebastian,

Thank you so much for your thoughtful review and for being a part of the course since 2019.

It’s great to hear that the course has provided you with a valuable learning experience and that the one-time payment model has been beneficial for you. Investing consistently in ETFs, Apple, and other stocks every month is a solid strategy, and I’m really glad to hear that you’re happy with your results.

It also means a lot to know that my YouTube videos played a role in sparking your interest in investing. Combining investing with your business is a great approach, and I have no doubt that your financial knowledge will continue to grow.

Wishing you continued success on both your investing and business journey. Thanks again for your recommendation!

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt kursus der kan anbefales !

For godt 3 år siden investerede jeg i Usman´s investering kursus, hvilket har bidraget til min viden omkring investering, og hjulpet mig til at finde min egen investeringsstrategi som jeg føler mig godt tilpas med. Kurset har hjulpet mig til et gennemsnitligt årligt afkast på 13%, hvilket jeg er meget tilfreds med som passiv investor. Kurset giver en bred viden med eksempler og praktisk information, udover forum og excel skabeloner. Kurset er også blevet udvidet løbende med krypto, og senest med boliginvestering uden at ekstra omkostning.
Kurset har været pengene værd, og kan klart anbefales !

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse og for at have været en del af kurset i over tre år.

Det er fantastisk at høre, at kurset har hjulpet dig med at udvikle din egen investeringsstrategi, som du føler dig tryg ved. Et gennemsnitligt årligt afkast på 13 % som passiv investor er virkelig flot, og det glæder mig, at materialet har været med til at støtte dig i den proces.

Jeg er også glad for, at du har haft gavn af de løbende udvidelser, herunder krypto og boliginvestering, samt de praktiske ressourcer som forum og skabeloner. Det har altid været vigtigt for mig at sikre, at kurset forbliver relevant uden ekstra omkostninger.

Tak for din anbefaling – og held og lykke med dine fremtidige investeringer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk investering i min økonomiske fremtid!

Usmans kursus skiller sig markant ud fra mængden. Hans evne til at formidle komplekst stof på en letforståelig måde er helt unik, og jeg har særligt værdsat den praktiske tilgang til både aktier, krypto og ejendomsinvestering.

Kursusmaterialet er velstruktureret og bliver løbende opdateret, hvilket gør det til en levende ressource, man kan vende tilbage til igen og igen.
Efter at have fulgt Usmans råd og strategier i nogle år, har jeg opnået en langt bedre forståelse for markederne og føler mig meget tryg ved at træffe selvstændige investeringsbeslutninger. Det er tydeligt, at Usman ikke bare underviser i teori, men deler ægte, praktisk erfaring.

Pengene værd? Absolut! Dette kursus er en investering i sig selv, som allerede har betalt sig mange gange. Kan varmt anbefales til alle, der ønsker at tage kontrol over deres økonomiske fremtid.

Hej Thomas,

Tusind tak for din detaljerede og flotte anmeldelse.

Det betyder meget at høre, at kurset har givet dig både den teoretiske forståelse og den praktiske tilgang til investering, som du har kunnet bruge aktivt. Mit mål har altid været at gøre komplekse emner letforståelige og anvendelige, så det glæder mig, at du har fået værdi ud af både aktier, krypto og ejendomsinvestering.

Det er også rigtig godt at høre, at du ser værdien i de løbende opdateringer og kan bruge kurset som en langsigtet ressource. At du nu føler dig tryg ved at træffe selvstændige investeringsbeslutninger, viser virkelig, hvor langt du er kommet.

Tak for din anbefaling – jeg ønsker dig fortsat succes på din investeringsrejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 store stjerner til Usman!

Usmans aktiekursus har absolut været et af de bedste investeringer, jeg har gjort mig. Der er selvfølgelig klart den økonomiske faktor, som har medført et økonomisk afkast, men også selve videns faktoren, som har gjort, at jeg har fået et langt større kendskab til aktier og krypto. Beslutningen her har været altafgørende for at opbygge min formue passivt.

Hej Raydia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder mig virkelig at høre, at kurset har været en af dine bedste investeringer – både økonomisk og vidensmæssigt. At kunne opbygge en solid forståelse af aktier og krypto er netop nøglen til at træffe bedre beslutninger og skabe en langsigtet, passiv formue.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling, og jeg ønsker dig al mulig succes på din investeringsrejse.

Livsændrende investeringskursus!!

Først og fremmest vil jeg sige tak for det fantastiske kursus, som jeg har været en del af i mange år nu. Jeg har fulgt Usman helt fra starten, hvor han altid kun delte hans viden gennem korte, kontante og ærlige
videoer. Lige fra begyndelsen har jeg været imponeret over hans evne til at gå i detaljer, forklare de simple ting og præsentere investeringsverdenen uden skjulte dagsordener eller virksomhedsbindinger. Det er sjældent at finde en underviser, der ikke forsøger at manipulere eller hjernevaske sine følgere – men
som i stedet giver realistisk og brugbar indsigt.

Dine kurser har haft en enorm indflydelse på mit liv. Jeg har ikke blot fulgt dine investeringsråd selv, men også anbefalet dit kursus til mange andre, fordi jeg virkelig tror på din tilgang. Specielt dit kursus om boliginvestering har været en gamechanger for mig – den detaljerede og strukturerede gennemgang gjorde det muligt for mig at tage handling uden at føle, at jeg manglede vigtig viden.
Men det stopper ikke her.

Tak for alt det, du gør – og jeg ser frem til det nye
kursusindhold!
Der ikke en finger og sætte på dit kursus, om aktier, krypto og boliginvestering!!

Hej Mahdi,

Tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse.

Det betyder virkelig meget at høre, at kurset har haft en så stor indflydelse på din investeringsrejse, og at du har kunnet bruge den viden til at tage handling med selvtillid. Det har altid været mit mål at formidle investering på en ærlig og brugbar måde, så det glæder mig, at du har oplevet netop det.

Jeg sætter også stor pris på, at du har anbefalet kurset til andre – det er den bedste anerkendelse, man kan få. Der kommer løbende nyt indhold, så jeg ser frem til at fortsætte rejsen sammen med dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Formidlet på en rigtig god måde, og let forståeligt

Kurset giver dig god viden inden for aktie handel, krypto og køb af ejendom.

Kurset er sat op sådan, at man kan tilgå videoer af hver lektion når som helst. Dette gjorde at jeg kunne følge kurset i mit eget tempo ved siden af arbejdet. Og endda gense det.

Efter kurset havde jeg godt indblik i hvad det vil sige at købe ejendom og hvordan diverse tal og dokumenter under mit kommende køb skulle forstås. Jeg synes godt at ejendomsdelen kan udvides med indhold omkring investeringer i flere ejendomme.
Jeg ser frem til at der kommer yderligere nyt indhold på kurset.

Hej Naqaash,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at du har fået stor værdi ud af kurset, og at fleksibiliteten i opbygningen har gjort det nemt for dig at følge det i dit eget tempo. Det glæder mig også, at ejendomsdelen har givet dig et godt indblik i processen – og jeg tager din feedback omkring udvidelse af indholdet til efterretning.

Jeg arbejder løbende på at opdatere og forbedre kurset, så det er fedt at høre, at du ser frem til mere indhold. Tak fordi du deler din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig dygtig formidler indenfor…

Rigtig dygtig formidler indenfor investering og forretning. Han er meget hjælpsom og tilbyder gode guides som klæder en korrekt på, hvis man er helt ny indenfor investering, om det er bolig, Crypto eller aktie-investering.

Vil klart anbefale!

Hej Zander,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget at høre, at du har fået værdi ud af materialet, og at formidlingen har gjort investering mere tilgængelig for dig. Mit mål er netop at give praktiske og brugbare guides, uanset om man er ny eller erfaren investor.

Tak for din anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk investeringskursus – det virker!

Jeg kan varmt anbefale Usmans investeringskursus! Før jeg startede, var min portefølje i minus, og jeg følte mig usikker på mine investeringsvalg. Men efter at have fulgt kurset og Usmans strategier har jeg ikke bare vundet mine penge tilbage – jeg er nu i plus og investerer med meget mere selvtillid.

Det, der gør kurset unikt, er den enkle og letforståelige måde, Usman forklarer tingene på. Han giver konkrete eksempler og strategier, som man kan bruge med det samme. Kurset er ikke fyldt med teori uden praktisk anvendelse – alt, hvad jeg har lært, har jeg kunnet bruge direkte i mine investeringer.

Hvis du er ny i aktiemarkedet eller har brug for en bedre strategi, så er dette kursus en no-brainer. Det er den bedste investering, jeg har lavet! 💰📈

30. Januar 2025

Hej Edres,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig fedt at høre, at kurset har hjulpet dig med at vende din portefølje fra minus til plus og givet dig mere selvtillid i dine investeringer. Mit mål har altid været at gøre investering konkret og brugbart i praksis, så det glæder mig, at du har fået direkte værdi af strategierne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og held og lykke med dine fremtidige investeringer.

Usman

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr