Allergi og Lungeklinikken Helsingør Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Allergi er mange ting!🤗

Jeg er ked af, at jeg IGEN føler, at jeg må klage over min behandling i Allergi-og
Lungeklinikken her i Helsingør!!
I går tirsdag d. 8/9-2026 var jeg igen nede i klinikken for at begynde på mine allergi-vaccinationer, og ligesom da jeg sidst var der, så havde jeg problemer med at puste, selv om prøven var nemmere end sidst.
Sygeplejersken Katrine behandlede mig som et uartigt barn,selv om hun ellers gjorde, hvad hun skulle gøre!
Godt humør er meget vigtigt for mig, men der er for meget stress i klinikken, så alt skal være så alvorligt og pedantisk!!!
Jeg har også klaget direkte til klinikken for at være fair, men hverken den behandlende sygeplejerske eller dr. Thomas Ringbæk anerkendte min kritik!!
Lægen mente, at jeg kunne afbryde behandlingen, hvis jeg var så utilfreds!!!
Jeg besvarede hans besked, men selver-
kendelse er ikke i højsædet på klinikken,
så derfor anmelder jeg klinikken her på Trustpilot!!
Jeg håber, at I patienter kan bruge min
anmeldelse!!

8. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde og kompetente og effektive

Super sødt personale. Både studerende, sygeplejersker, læge, laborant og personalet i receptionen. Virkelig effektive i deres behandling og meget kompetente. Det var en virkelig god oplevelse at være på mit første besøg og udredning i 3 timer. Jeg kan varmt anbefale denne klinik!

30. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig ubehøvlet personale

Virkelig ubehøvlet personale. Jeg foretog et opkald for, at bede om ændring af tid. Personen som betjente mit kald påstod flere gange, at jeg have modtaget en mail med svar fra en scanning. Efter hun undersøgte det konstaterede hun, at lægen som havde skrevet Ikke havde sendt svaret afsted.
Jeg møder op dagen efter og møder en irettesættende og ubehagelig sygeplejerske som i en nedladende tone brokker over at jeg skulle være mødt op 15 min før den tid jeg var indkaldt til. Det stod i en sms som jeg i øvrigt heller ikke har modtaget.

3. Mai 2023
Allergi og Lungeklinikken Helsingør-Logo

Antwort von Allergi og Lungeklinikken Helsingør

Kære Sanne. Personalet beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med klinikken

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som ny patient har jeg to gange i den…

Som ny patient har jeg to gange i den fastsatte telefontid forsøgt at ringe - onsdag, torsdag - og fredag lukket! og hver gang blev henvist til laegevejen, som er dybt forvirrende, og man aner ikke, om der er en måneds eller en uges ventetid. Det er meget ringe.

22. September 2022

De er søde

De er søde, kompetente og omhyggelige. Eneste minus er den lange ventetid første gang, men det er indenfor det jeg forventer hvis man skal til speciallæge.

17. Januar 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor viden, professionalisme, omhyggelighed og medmenneskelighed

Jeg har allergisk astma og for adskillige år siden blev det værre. Efter fejlbehandling på en anden allergiklinik blev det særdeles meget værre. Jeg måtte gennemleve adskillige episoder med dødsfrygt pga. astmatisk kvælning inden jeg fik anbefalet Lunge- og Allergiklinikken i Helsingør (allergia.dk) og fik en henvisning dertil.

Speciallæge dr. med. Lars Frølund foretog en grundig udredning, og over nogle måneder fandt han bl.a. frem til en sjælden reaktion på en medicin. Han behandlede og justerede systematisk medicinen, og jeg oplevede en kæmpe forbedring.

Ved en senere forværring, som min nye praktiserende læge betvivlede, hjalp Lars Frølund mig med at kommunikere med min praktiserende læge. Jeg oplevede igen total professionalisme på klinikken, og behandlingen hjalp meget.

Jeg har siden i nogle år fulgt Lars Frølunds anbefalinger mht. medicin, og jeg oplever stadig svag bedring som Lars forsigtigt sagde var en mulighed.

Som udgangspunkt var jeg meget syg og akutindlagt nogle gange. I dag er jeg i fuldt vigør, og selv om jeg konstant har lidt astma er jeg kun begrænset påvirket af det. En enorm forbedring af livskvalitet! - Håber det holder... tre bank under bordet :-)

Lars Frølund imponerede mig med sin store viden, sin professionelle arbejdsmåde, sin forsigtighed med at love for meget og sin faste vilje til at hjælpe andre mennesker - ikke blot mig.

Lars Frølund har reelt givet mig livet tilbage, og for det forbliver jeg meget taknemmelig.

20. Oktober 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr