Albania Invest Bewertungen 49

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was heel fijn om met Hubert op pad te gaan in Albanië, om daar naar en vakantiewoning te kijken. Hubert is een man met veel kennis van zaken die echt met je meedenkt. Daarnaast ook alle lof naa... Mehr ansehen

1. Immobilienberater
  2. Grundstücksverwaltung
  3. Immobilienmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Met 10 jaar persoonlijke ervaring op de Albanese vastgoedmarkt ondersteunen wij potentiële investeerders met het zoeken, vinden, aankopen en het ontzorgen van allerlei formaliteiten welke zich voordoen. Middels een bezichtigingsreis maken wij onze toekomstige aankopers wegwijs om een basis te leggen om een onderbouwde keuze te maken om wel of juist niet in Albanië te investeren. We begeleiden onze aankopers tot aan sleuteloverdracht en indien gewenst kunnen we “property services aanbieden”. Wij kunnen sleuteloverdracht, inspectie ronde, schoonmaak en klein onderhoud op ons nemen bij eventuele toekomstige verhuur. Wij maken gratis een profiel op en sturen deze door aan onze 45 partners in Albanië (makelaars en projectontwikkelaars) en brengen onze aankopers in aanraking met het Albanese vastgoed.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Koop appartement via Albania Invest

Keurig opgehaald van het vliegveld door Erik Olieman, welke voor mijn vrouw en mij een prima hotel geregeld had vlakbij het project. Volgende dag een geweldige rondleiding gehad en de dag erop alles geregeld bij de notaris.
Daarna een super hotel door hen geregeld naast het vliegveld.
Al met al zeer goed geholpen en veel vertrouwen gekregen door hun stiptheid en kennis.

7. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vriendelijke en goed geholpen

Tot nu toe een goede ervaring met deze partij. We zijn eerst naar de Second Home beurs geweest en hebben daarna contact gehad met Dewi. Dat contact verliep prettig, snel en transparant.

Vervolgens zijn we naar Albanië gegaan. Daar werden we netjes opgehaald van het vliegveld door Kevin en hebben we een rondleiding gekregen op de locatie waar het vastgoed gebouwd gaat worden.

Daarna zijn we samen naar de notaris gegaan. Alles is goed en duidelijk verlopen en we kijken er met een goed gevoel op terug. Nu is het afwachten hoe de rest verloopt.

27. März 2026

Goede heldere communicatie

Goede heldere communicatie, afspraken nakomen en realistische verwachtingen scheppen. Goede service van Hubert en Dewi en prettige omgang. Gezien het bestaande netwerk met locale partijen geeft dit vertrouwen voor de volgende stap.

12. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In September 2025 heb ik een afspraak…

In September 2025 heb ik een afspraak gemaakt met Dewi en we hebben een goed gesprek gehad over Albanië en de mogelijkheden. ik heb een brochure gekregen met alle bouwprojecten. Ik ben in de herfstvakantie van 2025 2 dagen naar Albanië gevlogen en op het vliegveld opgehaald door Hubert en we zijn naar twee bouwprojecten gaan kijken. Hierna heeft Hubert mij afgezet bij mijn hotel om te kunnen inchecken. Ik heb een appartement gekocht en ik krijg geregeld foto’s hoe het nu is.

10. Januar 2026

Top begeleiding!

Eind vorig jaar hebben we via Albania-Invest een appartement gekocht ik Albanië. Eerst fijn begeleidt door Dewi, waarbij we gezamenlijk onze wensen en eisen in kaart hebben gebracht. Uiteindelijk een mooi voorstel gekregen wat passend is bij onze wensen. In Albanië werd er ruimschoots de tijd genomen en zijn we positief verrast door de menselijke en eerlijke begeleiding. Na aankoop ontvangen we van Hubert geregeld foto's over de voortgang. Kortom super geregeld.

13. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer positieve ervaring met Albania…

Zeer positieve ervaring met Albania Invest. De communicatie is helder en transparant en we zijn gedurende het hele traject goed begeleid. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord en afspraken werden nagekomen. Dat gaf ons veel vertrouwen in het proces. Absoluut een aanrader.

10. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbare partner voor investeren in Albanië

Onze ervaringen met Albanie Invest zijn zeer positief. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk en transparant uitgelegd. Ze nemen echt de tijd om je situatie te begrijpen en geven eerlijk advies over investeren en vastgoed in Albanië.

Dankzij hun professionele begeleiding hebben wij inmiddels twee appartementen in Albanië aangekocht. Het volledige traject – van selectie van de appartementen tot juridische afhandeling bij de notaris – werd zorgvuldig en correct begeleid. Hun lokale kennis en netwerk gaven ons veel vertrouwen.

De communicatie verliep vlot, afspraken werden nagekomen en we hadden continu het gevoel dat onze belangen centraal stonden. Voor iedereen die serieus overweegt om te investeren in Albanië, kunnen wij Albanie Invest zeker aanbevelen: professioneel, betrouwbaar en betrokken.

12. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kon me geen betere begeleiding…

Ik kon me geen betere begeleiding wensen! Team Albania invest geeft je een duidelijk beeld van de omgeving en de projecten. Het was een geruststelling om de investering via hun te laten lopen.

17. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Albania Invest, een absolute aanrader.

We kijken met veel enthousiasme terug op onze ervaring met Albania Invest. In Nederland hadden we prettig en goed contact met Dewi, en vanaf het moment dat we in Albanië aankwamen, werden we door Hubert opgehaald van het vliegveld en maakte wij kennis met zijn professionaliteit en eerlijk advies. Hij nam ruim de tijd om ons verschillende bouwprojecten te laten zien, zelfs als wij het nog eens voor de tweede keer wilde zien.

We kunnen Albania Invest van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt om in Albanië te investeren.

7. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende kennis van zaken.

Enkele maanden geleden heb ik contact opgenomen met Albania Invest. In Nederland werd ik erg goed geadviseerd door Dewi. In Durres werd ik door Hubert opgehaald bij mijn hotel. Hij heeft mij in contact gebracht met de makelaar en was bij de bezichtiging. Hubert neemt de tijd voor je en heeft al mijn vragen duidelijk beantwoord. Na de aankoop is mijn appartement zeer mooi ingericht. Dit ging allemaal via de makelaar. Vanaf aankomend seizoen gaat Albania Invest mijn appartement verhuren. Ik heb het volste vertrouwen in mijn samenwerking met Hubert wat betreft de verhuur.

2. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hubert geeft ons wijze raad en tips!

Hubert heeft ons eerst te woord gestaan op de secondhome beurs. En daarna zag hij ons bij Tirana airport. En begroette ons hartelijk. Omdat wij ons meer richten op Sarande en Ksamil gingen we door met onze reis naar onze eindbestemming. Tijdens onze bezichtigingen daar hadden we regelmatig contact met Hubert vanwege vragen. Waar hij rustig de tijd voor nam om deze te beantwoorden. Bedankt Hubert dat je ons via een afstand als nog ter woord wilde staan. Ik weet zeker dat je bij hem aan het goede adres bent om een secondhome te zoeken.

16. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionele aanpak met persoonlijke touch!

We kijken met veel enthousiasme terug op onze ervaring met Albania Invest. In Nederland hadden we prettig en duidelijk contact met Dewi, en vanaf het moment dat we in Albanië aankwamen, werden we door Hubert met veel geduld, professionaliteit en eerlijk advies begeleid. Hij nam ruim de tijd om ons verschillende bouwprojecten te laten zien en gaf daarbij niet alleen een goed beeld van de mooie kanten, maar ook van de praktische en financiële aspecten.

10. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een betrouwbare een fijne partner die goed met je meedenkt en je van de juiste info voorziet.

Daarnaast ook alle lof naar Dewi, die vanuit Nederland op kantoor altijd voor ons klaar staat voor vragen en juiste informatie. Wij weten zeker dat we in de toekomst mooie plannen kunnen gaan uitvoeren met Albanië Invest: de perfecte partner om te investeren in Albanië op welke manier dan ook.

12. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerwaarde, zeker bij eerste kennismaking Albanië

Van absolute meerwaarde, zeker bij een eerste investering in Albanië. Goed beeld gekregen van de locaties, gekoppeld aan investeringsdoel. Alle overige contacten vanaf onderhandeling tot aan notaris, prettig, professioneel en vlot verlopen.

29. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr