Alanyatransfer Bewertungen 12

TrustScore 4 von 5

3.9

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

12 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Vi brugte Alanya Transfer både til og fra vores hotel tur/retur Antalya lufthavn - hotel i Side.

God kommunikation over mail.
Man modtager bekræftelsesmail og påmindelses mails et par dage inden afhentning.

De er der til tiden og sørger for sikker transport. Vi havde to små med, der skulle i autostol, hvilket de også sørgede for.

6. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Søvnige chauffører og nedslidte bilet

Vores søn og famile kørte med dem 4 dage før os, i nedslidt bil og en søvnig chauffør.
Da jeg kørte det skrev jeg til dagen før vi skulle køre med dem, så jeg var sikker på det ikke skete igen.
Hvad sendte de en nedslidt bil og en chauffør der sad og halv sov bag ved rattet.
Vi fik stoppet ham på en tankstation, her holdte en kollega til ham som vi så kørte videre med, men den bil skulle slet have lov til at køre på vejene.
Så vi vil aldrig bruge dem igen.

25. Oktober 2025

My new choice replacing 724

Had 4 suitcases due to a long stay . Could not get a straight answer from Taxi service or other transfer services . Alanyatransfer.com furnished me spacious private van for $29 from GZP to Mahmutlar , courteous and prompt pick up . Water bottle in the van and a helpful driver . I had used 724 in the past , but the prices have gone up while their service has definitely gone down . Hoping alanyatransfer.com keeps up good fast service , clear pricing and quick response times

17. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra service till ett bra pris

Mycket bra service till ett bra pris. Jag bokade fick bekräftelse på mail. Dagen för fick igen mail att de hade bokat upp chauffören osv. På morgonen hörde de av sig och ville dubbelkolla att allt var korrekt. Jag hade klantat mig uppgett flightnr men bokat transfer från fel flygplats och de hörde av sig via WhatsApp och 2min senare fick ändrad bekräftelse på mailen. När vi landade letade upp mitt namn och chauffören tog oss till en Mercedes minibuss som körde oss till hotellet. Väldigt bra service. Ta gärna med jämna pengar. Jag var tvungen gå in och växla i receptionen. Kommer alltid anlita detta bolag för transfer.

20. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er 4 personer,plus en kørestol,blev…

Vi er 4 personer,plus en kørestol,blev hentet i antalya lufthavn til vores hotel i side.blev kontaktet hjemme ,dagen før afrejse,så vi var klar alt var ok.tlf nr.hvis vi ikke kunne finde chaufføren,hvilket var nemt.det samme gentog sig ved hjemrejsen.alt i alt en god oplevelse.vores bedste anbefalinger.

21. Mai 2024

Perfekt transport

Perfekt transport
Jeg har for første gang bestilt privat transfer og det var helt perfekt. De ventede på os i lufthavnen og kørte os lige til vores hotel og da vi skulle hjem kom de til aftalt tid. Man bestiller bare på hjemmesiden eller henter deres app. Næste gang jeg skal til Alanya vil jeg helt sikkert bruge Alanya Transfer igen.

5. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ingen sikkerhedssele

Da vi skulle afhentes i lufthavnen midt om natten, ventede vi 30 minutter. Bilen der kom var en gammel slidt minibus. Ingen sikkerhedsseler.
Da vi skulle hentes på hotellet skrev jeg 12 timer før til dem, at vi krævede at der var sikkerhedsseler i bilen. Vi blev hentet i den samme gamle uduelige bil.

23. Oktober 2022

Helt igennem godt

Jeg har udelukkende gode ting at sige om Alanya Transfer. Bestillingen foregik gennem en rigtig god hjemmeside, hvor det var nemt at bestille til en meget konkurencedygtig pris i sammenligning med andre tilsvarende firmaer. Hurtig bekræftelse gennem email. Turen blev genneført af en rutineret chauffør som kørte meget ansvarsfuldt. God komfort i taxaen. Firmaet sendte inden afgang alle de nødvendige information, så jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om firmaet seriøsitet.

17. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alanya transfer er en god oplevelse.
Super service. Har brugt dem nogle gange nu og selv med kort varsel er servicen i top.
👍👍👍👍👍

2. Oktober 2022

Ualmindelig god service

VIRKELIG VIRKELIG fantastisk god service. Bestiller transfer online. Ekstrem gode priser og man kan betale kontant. Præcise og effektive chauffører, gode biler med aircondition. Er der ændringer til ens flyafgang, mailes blot og man angiver blot nyt afhentnings tidspunkt. Alanya transfer får ALLE mine anbefalinger👍🏻👍🏻👍🏻

13. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekte transfer hvis du skal til…

Perfekte transfer hvis du skal til Alanya og omegn. Skarp pris, du kan betale kontant i bilen. Får mail kort forinden med direkte telefon nummer til chauffør. Som giver den ro man har brug for at der faktisk er nogen når man kommer frem. Brugt dem flere gange og det fungere perfekt hver gang.

19. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr