Meget imødekommende og hjælpsom rådgiver, Sylvester Rasmussen. Der blev lyttet og holdt rede på mange tråde og de spørgsmål, jeg havde blev undersøgt og besvaret. Nogle ville han undersøge og vende ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik virkelig relevant rådgivning også om min ægtefælles pensioner. Det var en god oplevelse at møde en “ levende” rådgiver online. Lise-Lotte fangede vores spørgsmål og vi fik kompetente svar.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning i et sprog som er til at forstå. Har gennem flere år oplevet rigtig fin kommunikation fra AkademikerPension
Unternehmen hat geantwortet
AP har haft total rod i hjemmesiden i 4 år og udsender oversigter alt for sent og så med fejl. Selv "lønsedler" indeholder slemme fejl. Så er det befriende at møde Martin Stenkvist i telefonen, blive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.
Smakkedalen 8, 2400, Gentofte, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg talte tidligere med Sylvester Rasmussen angående en mulig selvbetaler-aftale. Han var vanvittig høflig og meget god til at formulere pensionsordningen og de tilhørende forsikringsdækninger, så selv jeg kunne forstå det. Han var utrolig sød og imødekommende, hvilket gav en ekstrem rar oplevelse i telefonen, som jeg sjældent har oplevet før.
Tusinde tak, Sylvester.

Antwort von AkademikerPension
Jeg havde et problem med manglende skattefradrag for min pensionsudbetaling. Jeg havde en behagelig samtale med Sylvester fra Akademikerpension i mandags. Han lovede at undersøge problemet og vende tilbage hurtigst muligt. Det har han så gjort i dag torsdag, hvvor jeg har fået en forklaring og dermed løsning på mit problem. Well done, Sylvester.

Antwort von AkademikerPension
Jeg har haft fornøjelsen af at modtage rådgivning fra Martin Stenkvist - det var en rigtig god oplevelse. Jeg oplevede Martin som fagligt særdeles kompetent, god til at lytte og forstå mine mange spørgsmål og pinpointe de centrale punkter. En meget nyttig og behagelig samtale.

Antwort von AkademikerPension
Servicen var helt i top - og kompetent
Jeg havde min første kontakt med AkademikerPension i dag, og det var en sand fornøjelse. Servicen var helt i top, vejledningen gav både gode indsigter og samtidig en ro i maven. Jeg står meget stærkere nu hvad angår pension, forsikring og sundhedsforsikring.

Antwort von AkademikerPension
Vi var så heldige at få Martin Stenkvist som rådgiver til mit pensionsmøde, hvor min mand deltog. Martin er virkelig imødekommende, fagligt dygtig og god til at forklare principper i den enkeltes forhold. Vi føler os nu helt afklarede efter mødet med Martin, og har ikke længere nogen tvivl omkring pensionsspørgsmål. Meget varm anbefaling herfra!!

Antwort von AkademikerPension
Kunderådgiveren var meget kompetent og gav gode forklaringer på de stillede spørgsmål

Antwort von AkademikerPension
Sylvester Rasmussen gav mig en enestående venlig og hjælpsom behandling over telefonen. Han har en sjælden naturlig evne til at blande humør og venlighed ind i effektiv kundeservice, som skaber en dejlig feel-good atmosfære. Hold øje med Sylvester, han har talent.

Antwort von AkademikerPension
Rigtig god oplevelse med pensionsrådgiver Lise-Lotte Nygaard Kofoed. Havde et 3/4 times Teams-møde, hvor hun sagligt gik gennem min pensions- og forsikringsforhold. Var imødekommende og kunne svare på mine spørgsmål

Antwort von AkademikerPension
Jeg havde en meget behagelig samtale med Sylvester, der hjalp med mine spørgsmål ift. pension mv., og sende mig en god opfølgningsmail efterfølgende.
Alt i alt en virkelig rar oplevelse

Antwort von AkademikerPension
Tak for en meget behagelig og kompetent samtale der gav et fint overblik i forhold til pensionens muligheder og den kommende tids forandringer.

Antwort von AkademikerPension
Samtale om overgang til pension og om pensionsplaner. Vi fik nyttige informationer og vink til ikke kun tallene, men også til hvordan vi kan anskue valgene.

Antwort von AkademikerPension
Præcist og meget venligt svar på ingen tid

Antwort von AkademikerPension
Havde telefonsamtale om deres nye produkt alfa. Meget kompetent, pædagogisk og objektiv vejledning af Sylvester. Han hjalp med at få overblik og svare på alle mine mere eller mindre mærkelige spørgsmål. Nu har jeg et godt grundlag at træffe beslutning på.

Antwort von AkademikerPension
Sylvester Rasmussen Viste sig ikke kun at være en behagelig og flink fyr, men også kompetent og tjenstvillig, der hjalp med at få styr på noget pensions mæssigt. Min klare anbefaling.

Antwort von AkademikerPension
Havde i dag en super fin samtale med Sylvester. Han var god til at forklare hvad jeg havde brug for at høre ift. et skifte til alfapension. Der var ingen ventetid.

Antwort von AkademikerPension
Jeg har fået en klar og professionel rådgivning af Sylvester Rasmussen i forhold til mine spørgsmål
- og der gik kun 20-30 sekunder, inden jeg havde en medarbejder (Sylvester) i røret :-)

Antwort von AkademikerPension
Meget behagelig, informativ, venlig og imødekommende rådgivning af Sylvester. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål og rigtig god og saglig rådgivning der tog udgangspunkt i mine specifikke ønsker. Tak for det - rigtig god oplevelse !

Antwort von AkademikerPension
Jeg havde brug for at ændre min pensionsordning og nogle forsikringer, og Sylvester Rasmussen var her en kæmpe hjælp. Han var utrolig tålmodig og grundig i forhold til at informere og forklare, og det hjalp mig til at navigere i alt det komplekse information om pensioner. Tak Sylvester!

Antwort von AkademikerPension
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.