Meget imødekommende og hjælpsom rådgiver, Sylvester Rasmussen. Der blev lyttet og holdt rede på mange tråde og de spørgsmål, jeg havde blev undersøgt og besvaret. Nogle ville han undersøge og vende ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik virkelig relevant rådgivning også om min ægtefælles pensioner. Det var en god oplevelse at møde en “ levende” rådgiver online. Lise-Lotte fangede vores spørgsmål og vi fik kompetente svar.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning i et sprog som er til at forstå. Har gennem flere år oplevet rigtig fin kommunikation fra AkademikerPension
Unternehmen hat geantwortet
AP har haft total rod i hjemmesiden i 4 år og udsender oversigter alt for sent og så med fejl. Selv "lønsedler" indeholder slemme fejl. Så er det befriende at møde Martin Stenkvist i telefonen, blive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.
Smakkedalen 8, 2400, Gentofte, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Super god og kompetent vejledning.

Antwort von AkademikerPension
Der har været bøvl med AkademikerPensions server og jeg har derfor ikke kunne foretage en ønsket ændring online, hvilket var super irriterende. Heldigvis fik jeg fat på pensionsrådgiver Sylvester Rasmussen der med virkelig god service fik hjulpet mig i mål med de ønskede ændringer - tak for det!

Antwort von AkademikerPension
Tak til Sylvester Rasmussen for stor tålmodighed, faglighed og venlighed!

Antwort von AkademikerPension
En god oplevelse i dag med Akademikerpension, hvor Sylvester fik guidet mig igennem flere spørgsmål om opsparing og effekt.

Antwort von AkademikerPension
En behagelig samtale hvor det ret præcist blev tydeliggjort hvad der er bedst for min situation.

Antwort von AkademikerPension
Jeg har haft et rigtig godt og meget udbytterigt møde med Lise-Lotte Nygaard Kofoed, hvor jeg føler mig super godt klædt på til at træffe de rigtige valg omkring min pension.

Antwort von AkademikerPension
Alle i nærværende branche har travlt omkring årsopgørelserne. Det giver sig selv. Så meget desto større behov for respons på henvendelser i selvbetjeningen, som angiver en ca-vurdering af svartid. Et autosvar er fint for tryghed omkring at henvendelsen er landet korrekt - men det bliver efter to beskeder på 11 dage en kende frustrerende. Den givne sag er en smule kompleks - også fuld forståelse for dét. Men tavshed fordrer hverken tryghed eller tålmodighed. En gigant-opfordring herfra til at ændre på dét. Og ellers god arbejdslyst til travle medarbejdere 🙏🏻

Antwort von AkademikerPension
Pernille var god til at give et overblik, åben og lyttende og udtrykte en rolig smilende persona 😊

Antwort von AkademikerPension
Fantastisk hjælpsom og professionel guidning ved Stine Bogø. Kan på det varmeste anbefales!

Antwort von AkademikerPension
I got a very good talk with Sylvester Rasmussen regarding pension and insurance. Perfect comunication with much clarity and support. I recommend his help to anyone

Antwort von AkademikerPension
Efter lidt rodet kommunikation med Akademikerpension var det rigtig godt at få en snak med Martin Stenkvist, der både fik afklaret tvivlsspørgsmål og givet en generel forståelse af at tænke pensionsøkonomi.

Antwort von AkademikerPension
Godt og informativt møde, hvor jeg fik de oplysninger jeg havde brug for, så jeg er bedre rustet til at gå pensionstilværelsen i møde.

Antwort von AkademikerPension
Sylvester gav mig en hurtig, præcis og meget imødekommende hjælp.

Antwort von AkademikerPension
Behagelig samtale med Sylvester der havde styr på sagerne!

Antwort von AkademikerPension
Martin Stenkvist havde forberedt sig relevant til mødet og min situation, lyttede til mig og hjalp mig på bedste måde

Antwort von AkademikerPension
Deres hjemmeside er meget amatør-agtig. Generering af testamente virker ikke. Afkast efter omkostninger er lavt. De burde lægge sig sammen med et større pensionsselskab.

Antwort von AkademikerPension
God og personlig rådgivning af Sylvester, der gennemgik mine forsikringer og pension og gav god sparring omkring fordele og ulemper

Antwort von AkademikerPension
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.