Aircotop Bewertungen 140

TrustScore 1 von 5

1.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 4 juni op de site van Aircotop mijn bestelling geplaatst en betaald. Diverse keren geprobeerd te vragen wat er is gebeurd met mijn bestelling. Steeds kreeg ik als antwoord dat het zo spoedig mogel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook opgelicht door Aircotop. Ene Ingrid besteld als tussenpersoon in China. 1 van 2 geleverd en deze doet niets. Kortingscode die je geacht wordt in te vullen is nergens te vinden. Dit soort oplichter... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos. 1 aircooler geleverd. 1 zou er gratis bij geleverd worden. Maar dan hadden we wel een code moeten verzilveren (wat nergens aangegeven stond). Op besteloverzicht stond dat er (1 + 1) x1 gel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echte oplichters!!!! Dit bedrijf moet aangepakt worden... Ik ga mij hier in vast bijten uit principe kwestie!!! Wil iedereen vragen aangiften te doen die opgelicht is. Tevens de Facebook pagina te rap... Mehr ansehen

1.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

ZEER SLECHT BEDRIJF

Helaas kan je niet minder dan 1 ster opgeven over mijn koopervaring.
Als je mail stuurt dat je maar 1 aircotop heb ontvangen sturen ze binnen een half uur n mail terug dat je het verkeerd heb besteld. Je had moeten aangeven 1+1 gratis. Maar als je weer n mail stuurt om het product te retourneren zijn ze niet thuis. Al drie dagen bezig om me geld terug te krijgen en het product terug te sturen.
Voortaan eerst maar naar de reviews kijken voordat ik weer zoiets bestel.
Oplichting op grote schaal.

27. Juli 2020

Helaas ook de dupe

Helaas ook de dupe van deze oplichtingspraktijken. Waardeloze Chinese rommel en dan krijg je er nog maar 1 ook. Zo kan je ook je geld verdienen. Hopelijk wordt dit bedrijf snel aangepakt.

Opgelicht met actie 1+1 gratis

Ben er ook ingetrapt in de actie 1+1 gratis. Kreeg er ook maar 1. Ook ik kreeg de mededeling dat ik de kortingscode niet had gebruikt. Na diverse e-mails met bewijs van de actie en bevestiging van bestelling met 1+1 gratis gestuurd te hebben, blijven ze maar op die kortingscode terugkomen. Ze hebben geen telefoon nr of adres, alleen te reageren per e-mail.
Karma komt vanzelf op hun pad!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oh wow 1+1 gratis aircooler nou dat is…

Oh wow 1+1 gratis aircooler nou dat is handig voor mijn kinderen. Eindelijk na 3 weken wachten waren mijn kinderen blij dat het pakket geleverd ging worden. Nou wat denk je 1 brakke aircooler, kortom 1 grote teleurstelling, krijg 1 keer een mailtje ja dan had je de kortingscode moeten gebruiken. Daarna ben ik geblokkeerd vieze vieze zwendel

Aircotop oplichtingslachtoffer

Net als ieder hier 2 besteld 1 gekregen
En dan nog een een kapotte
Kan het op sturen met alle kosten voor mij zelf
Ik mag zaken gaan doen met China terwijl er nergens dat werd aangegeven.
Ik kan het terug sturen met alle onkosten voor mijzelf.
DIT KAN NIET!!!

Zoals ik het zie en lees zijn wij allemaal losse krachten individuelen.

Laten we het samen bundelen eendracht maakt macht.
Hun stoppen zal niet lukken want die vinden wel nieuwe praktijken.
Wat we wel kunnen is hun in portemonnee raken om ons geld kosteloos terug te krijgen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deelgenomen aan actie 2 voor prijs van…

Deelgenomen aan actie 2 voor prijs van 1, kreeg maar 1 airco, ook nog eens zonder adapter. Klacht ingediend, kreeg te horen dat ik zogenaamd een actiecode niet had verzilverd en de incomplete maar terug moest sturen naar China. Op bon staat duidelijk 1 + 1 gratis. Valt met dit bedrijf niet te onderhandelingen. Net zoals zo velen voel ik me opgelicht. Nooit iets kopen bij dit bedrijf. Kunnen we inderdaad met alle gedupeerden niet iets doen?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zo erg dat ik niet eerst hier gekeken…

Zo erg dat ik niet eerst hier gekeken heb. 1+1 gratis besteld. Alleen eentje aangekomen. Mails heen en weer zonder enig resultaat. Oplichters eerste klasse. Helaas maar een ster is te veel voor deze dieven.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht en nog eens slecht

Net als alle andere reviews hier. Ook tijdens de 1+1 actie gekocht. Eerst niet geleverd, na een mailtje dat hij er nog niet was, werd hij ineens verstuurd. 'Was ergens blijven hangen, was hun reactie'. Vervolgens kapot ontvangen en dus maar 1 stuk in plaats van 2. Na meerdere mails, nog steeds geen antwoord hoe we dit gaan oplossen..

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Product incompleet geleverd, Product bechadigd geleverd

Product incompleet geleverd, product beschadigd, Verpakking was al een keer open geweest. Verder maar 1 product gekregen terwijl er een actie was van 1+1. Op de factuur staat het wel goed dus ze moeten leveren maar weigeren het. Op klachten van incompleet en beschadigd word genegeerd. Het zijn oplichters!

Jullie gebruiken misleidende…

Jullie gebruiken misleidende reclame,er was een aanbod van 1+1 airco waarvan ik maar 1 gekregen heb zogezegd moest ik een code ingeven....nooit een code gezien...zo gaan jullie veel klanten verliezen...ik bestel nooit meer bij jullie!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jammer dat ik hierin ben getrapt !

Jammer dat ik hierin ben getrapt, oplichters zijn het ! Ook ik kreeg maar 1 Aircofresh geleverd i.p.v. 2 en geven als verklaring dat ik een code had moeten verzilveren, oppakken deze lui en berechten !

Waardeloos!

Helaas, zelfs 1 ster is teveel. Misleidend en ontzettend slechte kwaliteit. 1+1 is niet waar, je ontvangt maar 1 product. Daarnaast valt het apparaat uit elkaar zodra je de verpakking opent. En je kunt inderdaad alleen aan China retourneren.
NOOIT HIER IETS KOPEN!
Bij mij gaat het over de Airostop, dus een Aircoflop!

Slechte service, erg misleidend

Dit gaat over de Slush Puppy Beker. Met het product zelf is niks mis, maar ik had het besteld tijdens de 1+1 gratis actie. Er stond dat er automatisch een tweede beker werd opgestuurd als je er 1 in je winkelmandje deed. Ik heb maar 1 beker gekregen en heb contact opgenomen en blijkbaar moest ik een code verzilveren, maar dit stond niet duidelijk aangegeven bij het product. Als ik mijn geld terug wil moet ik de beker naar China opsturen, de verzendkosten zijn voor mijzelf en dat gaat waarschijnlijk evenveel kosten als wat ik voor de beker zelf heb betaald. Slechte service, dingen staan niet goed aangegeven en het is erg misleidend.

Extreem slechte service!!!

Extreem slechte service!!!
Mijn vrouw heeft 2 producten besteld, waarvan we er slechts 1 geleverd hebben gekregen! Naar het andere product kunnen we fluiten! Geen geld terug geen nieuwe zending, niks!
Wat een oplichters!
Zie ook andere opmerkingen, dit is geen op toeval, maar structurele en extreme slechte service. ADVIES: Koop je product elders!

Ik heb ruim 1 maand geleden bestelt

Ik heb ruim 1 maand geleden bestelling geplaats 2 x air cooler en nog niks ontvangen dit word morgen gemeld bij politie ik doe aangifte van oplichterij rot bedrijf koop hier nooit iets u bent gewaarschuwd

ingetrapt.....

Jammer, bij tijde van bestellen stond er niks vermeld over dit bedrijf! Ook ik heb 1 stuk ontvangen ipv de beloofde 2 stuks (1+1 gratis)..... begon al bij bevestiging te kriebelen. Ze adverteren met vandaag voor 23.00u besteld morgen verstuurd. Vervolgens verwachte levertijd 2 tot 4 weken! Dan weet je genoeg....komt uit China en waarschijnlijk bestellen ze zelf bij AliExpress.... rotzooi en pure oplichting!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr