Op 4 juni op de site van Aircotop mijn bestelling geplaatst en betaald. Diverse keren geprobeerd te vragen wat er is gebeurd met mijn bestelling. Steeds kreeg ik als antwoord dat het zo spoedig mogel... Mehr ansehen
Ook opgelicht door Aircotop. Ene Ingrid besteld als tussenpersoon in China. 1 van 2 geleverd en deze doet niets. Kortingscode die je geacht wordt in te vullen is nergens te vinden. Dit soort oplichter... Mehr ansehen
Waardeloos. 1 aircooler geleverd. 1 zou er gratis bij geleverd worden. Maar dan hadden we wel een code moeten verzilveren (wat nergens aangegeven stond). Op besteloverzicht stond dat er (1 + 1) x1 gel... Mehr ansehen
Echte oplichters!!!! Dit bedrijf moet aangepakt worden... Ik ga mij hier in vast bijten uit principe kwestie!!! Wil iedereen vragen aangiften te doen die opgelicht is. Tevens de Facebook pagina te rap... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pas op
Pas op ! Louche zaakjes! Product is echt waardeloos! Kwam geleverd in een half afgegane en kapotte doos. Het was heel duidelijk dat dit product al heel lang ergens stond te vergaan en deed me onmiddellijk denken aan onbetrouwbare teleshopping. Het roostertje om de lucht te sturen was kapot, afgebroken haakjes. Duidelijk brol uit china... Machientje maakt enorm veel kabaal en werkt amper verkoelend. Veel geld voor enorm slechte kwaliteit. Manier van bestellen is ook zeer louche. Heb geen bestelbevestiging gekregen dus ook geen bestelnummer. Nummers op rekeningafschrift kloppen niet. Veel te veel betaald, voor waardeloos product. Ik heb mijn lesje geleerd, jammer genoeg op de harde en dure manier...
Slecht Slecht Slecht 1+1 besteld met…
Slecht Slecht Slecht 1+1 besteld met de actie en maar 1 ontvangen klantenservice gecontact krijg je antw van verkeerd in gevuld enzz ipv van een oplossing zoeken word je gewoon genegeerd en is nog een slecht product wat ze leveren ben heel erg teleurgesteld wat een bagger Hoop dat het hele bedrijf naar de kapot gaat wat een afgang om met je klanten om te gaan afbranden die hut
Rotzooi van oplichters
Helaas ook in de valkuil getuimeld van deze oplichters. Geen gratis 2e airco, het apparaat werkt niet eens naar behoren. Waardeloos.
Oplichters!
Ook ik sluit me aan bij de alle voorgaande reviews, niet gekregen, standaardmail als antwoord en verder radiostilte. Klachten ook gedeponeerd bij Klachtenkompas, Consuwijzer en Opgelicht! Malafide bedrijf. Weer wat geleerd, koop nooit bij bedrijven zonder kvk, telnr, rechtstreeks retouren naar china etc.....
Zelfde ervaring als alle anderen.
Zelfde ervaring als alle anderen.
1 gekregen en krijg ook als antwoord dat ik een code had moeten invullen. Krijg steeds hetzelfde antwoord.
En het is nog een vreselijk slecht apparaat ook. Gruwelijke herrie voor amper koelte. Oplichting inderdaad!
Wat een walgelijke oplichters
Wat een walgelijke oplichters. 1+1 gratis aircotop maar krijg er maar 1. Gewoon nergens op reageren. Schandalig.
1+1 aircooler besteld en maar 1…
1+1 aircooler besteld en maar 1 gekregen. Waardeloos en nog eens 4 weken op moeten wachten. Ik heb se meerdere malen gemaild en krijg steeds dezelfde antwoord.
Zo slecht en ik zal hier nooit meer bestellen!!!
AIRCOTOP, OPLICHTERS
OPLICHTERS, NOOIT MEER KOPEN!!
1+1 gratis actie. Zoals iedereen maar 1 product mogen ontvangen. Tevens was er geen stekker geleverd dat volgens de instructie wel geleverd zou moeten worden.
Contact met aircotop. Ik had kennelijk een code moeten invullen. Hen geconfronteerd met een foto van de bon, betaling met de vermelding 1+1 gratis.
Maar men reageert niet meer.
Wederom gemaild maar enkel een automatisch bericht ontvangen betreffende hoe te retourneren.
En bij iedere mail presteren ze het om enkel het automatische bericht betreffende het retourneren te sturen.
Retourneren is geen optie daar het productnaar China moet en de verzendkosten vele malen duurder zijn dan het product zelf.
Het zijn oplichters. Ik koop hier nooit meer!
Oplichters die niet op vragen antwoorden
Hier idem als alle andere verhalen. Oplichters 1e klas. 1 volledig kapotte airco gekregen. Ze antwoorden zelfs niet op vraag voor terugsturen. Wat kunnen we samen doen ? Waar officiële klacht indienen ?
Ook ik heb van de 1+1 gratis aktie…
Ook ik heb van de 1+1 gratis aktie gebruik gemaakt en een bevestiging daarvan ontvangen maar ook slechts 1 airco geleverd gekregen. Pure misleiding. Oplichters
Het wordt saai
Het wordt saai: ook ik deed een waardeloze ervaring op met deze club!
1+1 aanbieding, en dan -na betaling natuurlijk- maar 1 exemplaar krijgen.
Bij reclameren zowaar contact, maar met alleen flauwe onzinsmoesjes. En na protesteren reageren ze uiteraard helemaal niet meer.
DIT ZIJN DUS OPLICHTERS!!
OPLICHTING
OPLICHTING
Door jullie antwoord ben ik overtuigd dat jullie zich schuldig hebben gemaakt aan oplichting en misleidende verkoop, dewelke strafbare feiten zijn volgens de Europese handelswetgeving!
Zowel op "trustpilot" en "klacht.NL" staan reeds vele klachten van gedupeerde consumenten, allen misleid door in te gaan op jullie aanbieding van een zogenaamde 1+1 gratis bonus, van een waardeloos apparaat.
Jullie hebben de plicht uw identiteit, adres en inschrijvingsnummer bij KvK of BTW kenbaar te maken, alsook een adres voor retournering van de aangekochte goederen gekocht, volgens het Europese herroepingsrecht, en dat zo vlug mogelijk, binnen de 14 dagen moeten de goederen worden teruggezonden!
Indien geen antwoord zal ik alle gegevens overmaken aan de bevoegde instanties betreffende de Belgische handelswetgeving.
Ik verzeker jullie dat jullie hier niet zomaar mee gaan wegkomen, dat is alvast beloofd!
Verschrikkelijk!
Verschrikkelijk!
Net als de andere reviews bestel je een 1+1 deal, dit wordt ook bevestigd in de mail als onderstaand;
"
Artikelen in deze verzending
DE DRAAGBARE AIRCOTOP™ (1+1 GRATIS) × 1
"
Vervolgens krijg je toch maar 1 product toegestuurd.
Ze reageren dat als je niet tevreden bent het product kan terugsturen naar China met de kosten voor eigen rekening.
Zelfde ervaring
Zelfde ervaring; niet 2, maar 1 exemplaar ontvangen. Ik krijg geen reactie op de mails die ik erover heb gestuurd.
Waardeloos
Ellen
Voor mij een min 10
Voor mij een min 10. Dikke oplichters zijn het. Ook ik had de 1+1 besteld. Bevestigd wordt dat je 2 zult ontvangen. Je moet eerst de veelgestelde vragen lezen om te weten hoe het werkt. Ze hebben zich goed ingedekt.
Had met een aktie 1+1 gratis 2…
Had met een aktie 1+1 gratis 2 apparaten besteld en er maar 1 ontvangen. Ik kreeg te horen dat ik schijnbaar een kortingscode had moeten invullen wat nergens was aangegeven. Retourneren kan alleen terug naar China met alle kosten en risico's vandien. Het zijn oplichters!
Om alles niet te moeten herhalen dit is…
Om alles niet te moeten herhalen dit is oplichting zonder meer. Dit moet en zal stoppen. Met zulke gewetenloze oplichters geen compassie !
Ik heb hen volgende mail gestuurd en wacht geduldig wat ze gaan antwoorden :
Beste,
Ik heb onderstaand antwoord ontvangen van één van uw klanten.
U zal allicht begrijpen dat deze praktijken niet stroken met Europese handelswetgeving en u dusdanig vergrijpt aan misleidende verkoop, dewelke strafbare feiten zijn.
Indien ik op trustpilot alle reviews lees van gedupeerde consumenten, blijkt dat u op grote schaal onwetende mensen misleid door gebruik te maken van een zogenaamde 1 gratis code.
Ook als tussenpersoon in handelszaken hoeft u uw identiteit, adres en inschrijvingsnummer bij KvK of BTW kenbaar te maken, alsook een adres voor retournering van goederen op afstand gekocht, waar het Europese herroepingsrecht van toepassing is.
Met deze graag uw gegevens waar mevrouw haar goederen kan terugsturen. Uw Algemene verkoopsvoorwaarden zijn niet bindend daar veel van de artikels indruisen tegen het Europese handelsrecht. U zal u wellicht verschuilen achter ‘China’, maar verder onderzoek zal dit uitwijzen.
Ik vraag u dan ook om :
1) een extra (waardeloos) toestel te verzenden naar onderstaande klant
2) een retouradres binnen de Europese Unie te voorzien waar aangekochte goederen eventueel binnen 14 dagen kunnen worden geretourneerd.
3) transparante informatie verschaffen op alle websites die doorlinken naar aircotop.nl
U zal wellicht begrijpen dat ikzelf met mijn team dit dossier zal opvolgen, uitpluizen en indien nodig de nodig stappen zal zetten waar u regelmatig in kennis zal gesteld worden.
U zal wellicht begrijpen dat u zich schuldig maakt aan oplichting door onwetende mensen ‘brol’ aan te smeren en met een wrang gevoel achterlaat. Maar ik ben ervan overtuigd dat u dit weinig zal raken.
Indien ik binnen de 96 uur geen bevredigend antwoord ontvang, zal ik een volledig dossier handig maken aan de Belgische, Nederlandse alsook Europese instanties voor verder onderzoek, bemiddeling en eventuele strafvordering.
Met vriendelijke groeten,
Oplichters…
Verkopen producten uit China door voor woekerprijzen door. Retourneren kan niet bij de firma zelf... Stuur maar terug naar China melden ze vrolijk... Pure oplichting geen zaken mee doen!
Zeer slecht ook maar 1 gekregen bij de…
Zeer slecht ook maar 1 gekregen bij de 1+1 gratis met als reden dat de kortingscode niet was ingevuld
Waardeloos bedrijf ik bestel er nooit meer iets en raad het iedereen af om daar iets te kopen de service os zeer slecht
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.