Jedno wielkie oszustwo i wyłudzenie danych. Dzień po rezerwacji domu w Assens w Danii otrzymałem wiadomość o wypowiedzeniu rezerwacji bez podania przyczyny . dostałem informację,że zwrot pieniedzy ot... Mehr ansehen
Had a stay that was way under the expected. The noice within the building was unbearable. Airbnb wont help me with any compensation.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Had a stay that was way under the…
Airbnb wont help me with any compensation.
Havde bestilt et ophold på to døgn hos…
Havde bestilt et ophold på to døgn hos en vært i Svendborg. Pga dårligt helbred måtte jeg aflyse under hedebølgen, og gjorde dette inden værtens deadline.
Airbnbs afbestillings funktion virkede ikke, hvorfor jeg meldte afbud via deres mailsystem.
Men værten (Mette Munk) vil ikke tilbagebetale mig, fordi bl.a. bl.a. bl.a.
Airbnb kommer også med en sludder for en sladder, så nu er der to vindere af mine penge værten og Airbnb
Gå langt udenom den platform er mit råd.
Desværre kan jeg ikke give minus…
Desværre kan jeg ikke give minus stjerner.
Jeg ville booke et ophold via Airbnb.
Men når man ikke har fotoID, jeg har hverken pas eller kørekort og generelt er andre ID ikke udstyret med billede, kan man ikke booke noget som helst.
De vil dog gerne stjæle mine penge i alle de timer, det har stået på med at de skulle vurdere om sygesikring/buskort med billeder var nok.
Jeg har STADIG ikke fået mine penge tilbage.
Til gengæld har jeg fået det mest ubrugelig svar nogensinde....og stadig ikke mine penge. Og de tvinge right til at sige ting, ellers vil de ikke returnere mine penge.
Dårlig søgemaskine
Jeg savner at kunne søge på særlige boliger som tidligere. Før kunne sæges på mølle, trætoppe osv osv. Det var godt.
Desuden kan kunne snakkes med AI, den forstår meget begrænset. Virkelig dårlig service. To stjerner gives kun for de gode værter, der udlejer og gør hvad de kan.
Brak zwrotu pieniędzy
Jedno wielkie oszustwo i wyłudzenie danych.
Dzień po rezerwacji domu w Assens w Danii otrzymałem wiadomość o wypowiedzeniu rezerwacji bez podania przyczyny . dostałem informację,że zwrot pieniedzy otrzymam do 15 dni roboczych czyli 11 czerwca 2026 . Przelew nie dotarł ,więc napisałem o wyjasnienie sytuacji i cisza . Kolejne próby zostały bez odzewu . Uważajcie bo jak dla mnie to złodzieje !!!
Airbnb doesn't treat you right
Jeg har været vært for Airbnb i ca. 8 års tid, og jeg har været superhost stort set fra start. Jeg får altid 5 stjerner.
Det er derfor med stor skuffelse at se, hvordan jeg er blevet behandlet i en af mine seneste udlejningerne.
Jeg havde en god korrespondance med gæsten, som modtog nøgle ved nøgleboks. Dette glider altid nemt, så jeg havde ikke været ved telefonen efter at jeg havde set, at nøgleboksen var blevet åbnet. Pludselig kommer jeg retur til telefonen, hvor airbnb har ringet mig, og de har givet fuld refusion til gæsten.
Gæsten har anklaget lejligheden for at være fyldt med skrald og rodet, samt med for mange private ting. For at bevise dette til airbnb, så har de revet ud i vores private ting for at "bevise", at der har været rodet. Det vil sige, at de har åbnet vores vasketøjskurv for at vise, at der er vasketøj nede i den. De har taget kasser under sengen ud for at vise, at der var ting her. De har åbnet vores skabe og taget billeder af det. Airbnb har derfor taget en beslutning rent ud fra dette, da de ikke har kunnet få fat på mig. De har ikke stillet spørgsmålstegn ved, om beviserne har været ægte eller ej. De har ikke overvejet mig som host, der har enormt mange udlejninger og altid får 5 stjerner. Efterfølgende tager jeg sagen med airbnb, da jeg forventer, at de forstår denne fejltagelse. Det starter med at være beroligende og give mig et case nummer, men efterfølgende sender de mig rundt mellem 10-20 forskellige afdelinger og mennesker, som bliver ved med at være forvirret, ikke har mandat til at træffe beslutninger eller overhovedet tager casen seriøs.
Det er derfor endt med ingenting. Jeg får ingen penge retur, selvom denne gæst har sendt falske beviser.
Det er under al kritik, at Airbnb ikke tager deres beslutninger alvorligt og ikke tager værter alvorligt. Det er alt for nemt for Airbnb ikke at gøre noget, især fordi de ved, at folk vil blive ved med at bruge det.
Airbnb est devenu une honte
Airbnb est devenu une honte. Aucune considération pour les propriétaires et un service client dégradé. J'ai été harcelé par Rafiou suite aux mensonges et manipulation du client demandant 30 % de remboursement sur des dégradations faits lui même par le client. Mes demandes ne sont pas traitées. Airbnb met beaucoup de temps pour les considérer. Une vraie honte. Mon interlocuteur impose sa décision. Je vais assigner Airbnb en justice.
Opkrævning i forkert valuta
Jeg bookede for nyligt en lejlighed i Tallinn. Jeg fik vist en pris i DKK, som jeg gerne ville betale, men efterfølgende har jeg opdaget, at Airbnb har opkrævet denne pris i AED - altså arabiske dollars. Det betyder, at min ophold blev næsten dobbelt så dyrt som forventet. Efterfølgende er Airbnb ikke til nogen som helst hjælp og nægter at tage ansvar for en fejl i deres system, som betyder, at mit ophold har kostet mig mange flere penge end forventet.
Min konto er selvfølgelig indstillet til at vise og opkræve priser i DKK, og at prisen pludselig bliver opkrævet i en anden valuta, er absolut en fejl i Airbnbs system.
Dansk kontakt person
Umuligt at få en kontakt person der taler dansk!! Trækker tiden i evigheder og og hæver ikke godkendte gebyr på 131€. Uacceptabelt!
Dårligste kundeservice i verden
Deres kundeservice over hosts er under al kritik
Når man skal tale med dem
I telefonen, får man fat i en som taler så dårligt engelsk at det er en joke
De læser op fra en manual og kan ikke vie fra den
I have been loyal guest of Airbnb of 12…
I have been loyal guest of Airbnb of 12 years with only positive reviews
This time I unfortunately went to Helsingborg in a new listing which had no curtains, ants overall the place and it smelled of smoke n they had als a dusty carpet which I folded so I dint have to use it. When I left the apartment the host n Airbnb claimed falsely of me to damage their carpet !! I haven’t done anything those pictures could be taken after my stay or way before my stay they have no proof
Also Airbnb doesn’t check properties they rely on what pictures their host send them and they illegally have access to ones bank account so I would advice piece to stay away from Airbnb and book good old hotels.
The still haven’t resolved the issue just because they have access to ppls bank accounts they can just take the money and say we did according to our terms and conditions so people stay away it’s only waste of time and money.
I would rather book expensive hotels than paying to fix ppls homes through Airbnb
Vi kan ikke leje vores sommerhus ud via…
Vi kan ikke leje vores sommerhus ud via det lokale udlejningsfirma i Kulhuse fordi der er en hund der gør og gør nogengange hele dagen. Naboen får 5 stjerner for sin udlejning af sit sommerhus hos Abnb. 😀
Stigende priser og aflysninger fra 3…
Stigende priser og aflysninger fra 3 forskellige, der var ledige på “aftale” tidspunktet.
Jeg tror at jeg fremover vil søge på noget andet end AirBnb.
Jeg er tvunget til at uploade et…
Jeg er tvunget til at uploade et billede for at få lov til at booke. Creepy.
Nægter at skaffe mig adgang til profil
De nægter at hjælpe mig med at komme ind på min konto, fordi jeg ikke har adgang til tlfnummer eller mail mere - jeg har talt i tlf med de dem mindst 30 gange og der er ingen hjælp at hente. Jeg får gæster og kan ikke komme i kontakt med dem - jeg har prøvet alt.
Ubrugelig app 👎
... kan ikke registrere mit telefonnummer, har brugt timer med en indisk techsupporter, som ikke kan få det til at virke. Der kommer aldrig sms verifikationskode. Ubrugelig app.
Det er bare 👎
Airbnb nægter at rette deres fejl, det koster mig 20.000!
Forfærdelig oplevelse!
Airbnb har i bookingprocessen trukket min betaling fra et forkert kort, så jeg nu ikke er forsikret til min rejse. Det er 100% deres fejl, men de nægter at rette op på det. De nægter samtidig at sende mig dokumentation for, at det er mig, der har lavet en fejl!
Jeg mister nu over 20.000 kroner, da jeg ikke tør rejse uden forsikringer, og jeg kan ikke annullere min reservation!
Det er sidste gang, jeg bruger Airbnb! Der findes mange andre sites, som tilbyder en ordentlig og fair service!
Host in Italy not receiving payouts from Airbnb
I am a host in Italy, renting out a house.
For almost 3 months I have not recieved payouts from Airbnb.
In January they all of a sudden claimed that there was a problem with my payout method. Same payout method had been working flawlessly for 2 years by then, until all of a sudden it stopped working.
My bank has insured me, that there are no problems with any of my accounts, and they are working fine. I have no trouble receiving payouts from others neither.
All the same, Airbnb have failed to pay out what I'm due since january. In the proces they have repeated claims that there are problems with my payout methods, e.g. my bank accounts, only to state that there is not, and then back to claiming that there is.
They have repeated the same failed proces over and over again, It's moronic.
I have asked to be put in touch with senior management over and over again, which is being rejected or ignored.
I have a sense that my dialogue is with an AI-agent with limited capacity for solving the problem, hence going around in the same failed circle again and again.
Let this be a warning to all who are thinking of renting out via Airbnb.
And please leave a comment if you have similar experinces as a host with tham. Thanks!
Jeg har leget et sommerhus gennem…
Jeg har leget et sommerhus gennem airbnb/dancenter.
Det var faktisk et dejlig sommerhus og vi hygge rigtig meget ! Tanker om at vende tilbage også!
MEN! Efter opholdet fik jeg en regning på 1200 kr.!! Bl.a. 500 kr i strøm på 2 dage! Og 500 kr rengøring selvom vi fik gjort det MEGET pænere end vi modtog det.
De kræver nu det fulde beløb og vil gerne have billeder af det hele “som bevis”..
Jeg går ikke rundt i min ferie og tager billeder om de har gjort ordentligt rent !!
Det så ringe !!
Mit råd! HOLD JER VÆK fra airbnb/dancenter!
De tager jeres penge
Et synkende skib – Airbnb er en belastning, ikke en partner
Som professionel ejendomsinvestor med en massiv portefølje i Thailand aflister jeg officielt mine ejendomme. Airbnb er blevet en legeplads for "refusionsjægere" og svindlere.
Virkeligheden: 80 % af gæsterne forsøger nu at opdigte historier eller bruge falske fotos til at afpresse refusioner. Trods klare beviser fra vores side tager Airbnb konsekvent gæsternes penge og vores profit og ignorerer værten fuldstændigt. De har nul respekt for de mennesker, der rent faktisk leverer inventaret til deres platform.
Økonomien: Det er ikke overraskende, at deres aktie er faldet med 75 %. De har mistet tilliden hos professionelle værter. Vi flytter hele vores portefølje på 300 millioner THB til online-udbydere, der rent faktisk fungerer som partnere. Airbnb er en svindelvenlig platform, der er på vej direkte mod jorden. Undgå det for enhver pris – både som vært og investor.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.