Pire Assurance, j’ai jamais rencontré de ma vie catégorique de me rembourser une perte de mon téléphone des voleurs et mon fait, tourner en bourrique pendant deux semaines et demi pour au final m’envo... Mehr ansehen
Igen nåede vores bagage ikke et flyskifte, hvorfor vi nåede frem til vores rejsemål, uden kuffert. Vi gjorde derfor brug af vores MasterCard forsikring (AIG). Jeg udfyldte anmeldelsen online og allere... Mehr ansehen
I would like to express my dissatisfaction with how my recent claim was handled. Although the reimbursement of €500 was approved on 5th May, the payment was only received on 16th June, +1 month lat... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Det fungerer bare!
Det fungerer bare!
Hurtig tilbagemeddelse ved henvendelse, ingen bøvl.
Ophøre forsikring uden varsel og…
Ophøre forsikring uden varsel og besvarer ikke min klage.
Går videre med denne sag
Hold dig væk…
Anmeldte en tandskade gennem min arbejdsgivers ulykkesforsikring tilbage i juli. Har ikke modtaget nogle opdateringer på forløbet, og har selv måtte skrive/ringe 10-15 gange for at høre nærmere om mit forløb. Sagsbehandleren var utrolig ubehagelig og nedladende i tonelejet, og virkede egentlig bare flabet, som om jeg ringede for at være irriterrende.
Får så 3 måneder efter anmeldelsen en besked på at de ikke dækker - hvilket jeg kunne have været oplyst om meget tidligere i forløbet, og dermed have spildt meget mindre tid. Afgørelsen er jeg endda også sikker på - efter at have talt med min tandlæge - er forkert. Men med den svartid de har, så gider jeg slet ikke tage kampen op igen.
Assurance voyage
Je ne recommande pas cette assurance voyage dès escrocs après de nombreux appels depuis mars impossible de ce faire rembourserde des frais de santé suite à une maladie (dengue) lors de mon voyage à bali
vol annulé
vol annulé , AIG ne rembourse absolument rien , malgrés tout les justificatifs envoyés et les justificatifs qu'ils recoivent dès l'ouverture du contrat quand on reserve nos vols ... ne pas prendre cette assurance nous payons dans le vide .
J’ai annulé un vol d’avion en février…
J’ai annulé un vol d’avion en février 2024 pour raison de santé. J’ai fourni tout un nombre de documents pour me faire rembourser.
AIG ASSURANCES ne VEUT PAS ME REMBOURSER.
UNE COMPAGNIE D’ASSURANCE TRÈS PEU SÉRIEUSE ET ESCROQUEUSE.
AIG ME DOIT 315,91€ (prix Vol Volodea).
👎🏽👎🏽🤑🤑😡😡
Lidt en skam at jeg skal give 1…
Lidt en skam at jeg skal give 1 stjerne!
Pas på når I handler på jeres Mastercard Guld hvor I har 5 års garanti på hårdehvidevare når de købes på kortet!
Jeg fik ombyttet et køleskab 3 år efter købsdatoen og betalte en difference på 1309 kr. med mit Mastercard Guld som så skulle give mig 5 års garanti fra april 2020. Men forhandleren skulle havde givet mig pengene retur på det defekte skab og jeg skulle derefter betale hele beløbet med Mastercardet. Pga. af denne “fejl” har jeg så ikke en forsikring på det nye køleskab!
Jeg har alle faktura, men de vil/kan ikke hjælpe mig.
Godt det ikke er mit alm. forsikringsselskab!!!
A fuir
Je déconseille fortement cette assurance.
J’y ai souscris pour un voyage à Nairobi en août 2023. Au retour mon bagage a été perdu pendant plusieurs jours, puis retrouvé abîmé.
J’ai contacté l’assurance dès le premier jour qui m’a demandé les reçus des produits de premières nécessités. J’ai tout envoyé. Puis pleins d’échanges s’en suivirent, des questionnaires en anglais (tout est fait pour décourager les personnes, si vous ne parlez pas anglais, pas la peine..) pour finalement avoir comme réponse que rien ne sera remboursé puisqu’il s’agit du vol retour. A-t-on tout en double chez soi ? (Chargeur, produit d’hygiène par exemple ?)
Pour aller plus loin il faut un avocat. Cette assurance joue sur la lassitude pour se défaire de ses obligations. Je ne recommande donc vraiment pas d’y souscrire
Havde det været muligt at give minus…
Havde det været muligt at give minus havde jeg uden tvivl givet minus!
De handler alene i forsikringsselskabets interesse. Tager på ingen måde udgangspunkt i de udefrakommende læge/specialist vurderinger. Lægerne som vurderer mén grad generaliserer og viser tydeligt at journaler fra egen læge og vurderinger fra specialister ikke er noget som de tager med i deres vurdering.
Assurance à fuir !!!!!
Ayant été hospitalisé en Tunisie
Impossible de faire marcher l'assurance pour les frais d'hôpitaux.
Leur boite mail est toujours saturée et ils demandent des documents qui ne sont pas disponibles en exemple justificatif de la cpam concernant les remboursements à l'étranger.
Assurance à fuir.
ingen hjælp!!!
Jeg har været medlem af Q8 low risk, hvor jeg plejer at betale måned vis men fordi det er overgået til Aig så er min betaling stoppet og her har det nye selskab taget over og har sendt en mail til alle deres kunder med en ny betaling men fordi de har skrevet min mail forkert har jeg ikke fået betalt i et år og Jeg ringer så til Aig kundeservice for at finde ud af hvad der er sket og siger til dem om de ikke kan sende regningen så jeg kan få den betalt, hvor de så sender regningen og jeg kan så se at de vil have mig til og betale for et år og jeg fortæller så kundeservice at det ikke er min fejl og der har heller ikke være fejl før, men siden i overtog det har der været fejl og det bliver jeg bonget for selvom det er jer som har lavet fejlen. Jeg aftaler så med kundeservice at de skal opsige mig da de ikke kan gøre noget ved regning.
Jeg gider ikke være medlem hos Aig som.ikke kan tage ansvar for egen fejl og så er det kunden som skal føle konsekvensen på.
Anbefalder AIG - god service på telefon og mail
Jeg har Certus forsikring som samarbejder med AIG.dk i forbindelse ulykkesforsikring, herunder en tandskade. Jeg meldte min tandskade ind sidste mandag, og har i dag, en uge efter modtaget svar på skadesanmeldelsen, at pengene vil blive overført til min konto for mit udlæg, da det akut skulle udbedres grundet smerter i tanden.
God service på både telefon og mail. Anbefaler AIG.dk
A FUIR - SERVICE MENSONGER
Nous avons souscrit sur le site de Qatar Airways cette assurance en supplément afin de bénéficier de l'annulation gratuite du vol (voilà ce qui était écrit, sans astérie ou détails proposés dans le processus d'achat du billet).
En effet, nous avons dû annuler notre vol pour une raison valable que je ne mentionnerai pas ici.
Après 2 mois d'échanges de mails et d'appels avec AIG, ma demande a finalement été refusée !
- Confusion totale dans les contacts : 3 adresses mails différentes, sans jamais préciser laquelle contacter !
- Nombreux échanges de mails pour toujours trouver une raison de refuser notre demande de remboursement ! La raison finale : ma profession n'est pas prise en charge par les conditions de l'assurance ??? Je suis salariée.
- Précisons que nous avons payé 85€ d'assurance et demandions seulement 92€
- Et surtout : OFFRE MENSONGÈRE DÈS LE DÉPART - à fuir ! Il y aura toujours une raison pour vous refuser votre demande.
Escroquerie, arnaque, nulle !
Impossible de mettre aucune étoile ! Payer 160e d'assurance voyage, pour ne pas être couverte du tout ! J'ai éte malade, de dispensaire en dispensaire puis ensuite en clinique... Faire une avance de frais de santé de près de 2400e, pr apprendre par ma CB qu'ils ne prendraient pas en charge ! Ils m'ont laissé crever au fin fond de la Namibie... Impossible de se faire appeler par quelqu'un, seul quelques échanges de mails. 1 /24h! J'ai demandé à avoir un médecin au téléphone, pendant 5jours, jamais cela n'a été fait. Une honte, ça fait payer mais ça n'assure personne. Plus jamais AIG Travel, ne pas compter sur eux si vous contractez une maladie qui vous faire décompenser votre pathologie. D'ailleurs, ils peuvent pas le savoir, puisqu'ils n'attendent même pas le diagnostic final pour décider de ne pas vous prendre en charge, une honte un scandale.
très difficile de se faire rembourser
très difficile de se faire rembourser, échange de mails stériles, et documents demandés a chaques échanges...
Assureur à fuir.
Assureur à fuir.
Assurance RC PRO modifiée par l'assureur lors d'un renouvellement de contrat, c'est inadmissible et j'imagine même illégal ! AIG a effectivement -sans me le notifier- exclu des couvertures d'assurance lors du renouvellement du contrat (activité de production audiovisuelle), sans lesquelles je ne peux plus exercer mon activité.
Aucune réponse à mes demande de résiliation depuis 1 an (et non remboursement), et le prélèvement annuel continue.
Injoignable par téléphone, vous pouvez essayer à toutes les heures de la journée, tous les jours de la semaine, vous n'aurez jamais quelqu'un au téléphone. L'appel raccroche systématiquement au bout de 5 minutes.
Bref, je ne sais même pas comment la loi autorise ce type d'assureur. Les mauvaises notes sont amplement justifiées.
Umuligt at komme i kontakt med
Umuligt at komme i kontakt med. Har på to uger forsøgt at ringe ind 7 gange og blive viderestillet til skadesafdelingen med beskeden om, “de er desværre optaget. Jeg får dem til at ringe dig op”.
I tillæg til ovenstående lyver de. De mener, at de ikke har modtaget lægelige oplysninger fra andet forsikringsselskab (Codan). Dette til trods for, at Codan har videresendt deres mailskorrespondencer, hvori dato, tid, navn, beskeden mv. fremgår.
Har samme sag kørende hos Codan, hvor sagen for længst er færdigbehandlet og afsluttet.
Det har været en virkelig trættende og frusterende proces. Man kan ikke komme igennem; de lyver/benægter; og virkelig lang sagsbehandlingstid.
Kan ikke anbefale AIG og deres rådgiver Rydell D.
Really bad experience
Really bad experience, I have a medical insurance and can not get in touch with AIG, and now I'm standing with a invoice on 30.000 Dk.
Please stay away as they provide false security.
De fortjener ikke engang 1 stjerne
De fortjener ikke engang 1 stjerne.
Hvis du betaler til dette selskab, er det penge lige ud af vinduet.
Jeg havde en skade og mit andet forsikringsselskab startede sagen op. AIG sagde at det var fint og at de ville følge det andet selskab når de var færdige.
Da de havde gjort skaden op vurderede de at der var et varigt men. Både forsikring og special læge mente dette.
AIG valgte så at sige at der ikke var et varigt mén på trods af læger og andet forsikringsselskab.
Det lugter langt væk af, at AIG ikke vil udbetale til sine kunder men kun have penge af dem.
De burde ikke have lov at operere her i DK.
résiliation impossible
Suite à la clôture de ma société, j'ai voulu résilier mon assurance RCPRO... Malgré les recommandés demandant la résiliation, AIG continue de me prelever...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.