Adakrem Bewertungen 21

TrustScore 2 von 5

2.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ingen tillid til at det er min hunds aske jeg har fået. Havde bestilt og betalt for en træurne, der kan åbnes. Da jeg åbner æsken med urnen, er det så i stedet en forseglet terracottaurne, der... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdeligt sted HOLD JER LANGT VÆK!! Hvis du har dit kæledyr kært vil vi på ingen måde anbefale at bruge Adas. Forfærdelig oplevelse da vi mistede vores kat. Selve stedet ligner noget fra en gy... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste oplevelse i en hård tid <3 Efter at have sagt farvel til min bedsteven gennem 14,5 år, Tog jeg kontakt til Adas kæledyrskrematorie, da vi skulle have min hund kremeret og ned i en urne... Mehr ansehen

2.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har ingen tillid til at det er min…

Har ingen tillid til at det er min hunds aske jeg har fået.
Havde bestilt og betalt for en træurne, der kan åbnes.
Da jeg åbner æsken med urnen, er det så i stedet en forseglet terracottaurne, der rasler højlydt, når jeg bevæger den. Det lyder som grus og småsten. Eneste “identifikation” er ejernavn og min hunds navn på er en seddel påklæbet æsken, så det kan være hvad som helst.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdeligt sted HOLD JER LANGT VÆK!!

Forfærdeligt sted HOLD JER LANGT VÆK!!
Hvis du har dit kæledyr kært vil vi på ingen måde anbefale at bruge Adas.
Forfærdelig oplevelse da vi mistede vores kat.
Selve stedet ligner noget fra en gyserfilm. Fik et rullebord hvor vi kunne lægge katten på og stå udenfor i regn og blæst og tage afsked, rædselsfuld oplevelse. Samtidig med det, er de stoppet med at tilbyde, at deres “kunder” kan aflevere deres dyr personligt. Man må ikke længere komme derop og aflevere sit kældedyr, hvilket STINKER langt væk!
Vi har desværre lige mistet vores højt elsket hund som vi valgte at få urnekremeret af Jysk dyrekremering. Vi kunne slet ikke bære tanken om at vores hund skulle håndteres på den måde som de behandler afdøde dyr på hos Adas... det bare penge det handler om hos dem. Belægget for denne påstand finder du allerede på 1 side, ved at søge på deres virksomhed. Dyrene til fælles kremering ligger i store kar, både frosne og optøede dyr. Jeg skal være ærlig at sige, at jeg er i tvivl om det er min kat jeg har stående i min urne.
Gudskelov fandt vi frem til jysk dyrekremering som kunne afhente vores hund hos dyrlægen i karlslunde. Helt igennem FANTASTISK behandling vi har fået af dem. Har aldrig oplevet mere respekt og forståelse. FANTASTISK service og behandling vi har fået af dem. Adas kunne lære meget af dem!!

6. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan virkeligt ikke anbefale at få sin…

Kan virkeligt ikke anbefale at få sin hund kremeret der. Jeg har fået kremeret en hund der og en anden hund et andet sted, hvor jeg fulgte processen hele vejen. Jeg kunne allerede se det andet sted, at mængden af aske jeg fik fra adakrem overhovedet ikke stemmer. Der er ekstremt meget mere aske ift. at hundene var samme størrelse.

28. Mai 2025
Adakrem-Logo

Antwort von Adakrem

Kære Anonym

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse, dette vil jeg anbefale at tage med den klinik som har stået for at sende dit dyr til kremering.

Aksemængden kan varriere en del, trods samme størrelse hund. Nogle hunde har tykkere knoglestruktur end andre, ligesom på mennekser. Derfor kan mængden af aske der er tilbage varriere. Jeg håber at dette kan give dig en forklaring på din observation.

Jeg vil ønske dig en god weeked! :-)

De bedste hilsner
Katrine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag modtaget urnen med min…

Jeg har i dag modtaget urnen med min hund. Den er så smuk, den er alt jeg havde ønsket mig. Der er malet den smukkeste blomst på. Jeg er rigtig rigtig rørt over hvor smukt et stykke arbejde de har gjort. Af hjertet tak♥️

19. Mai 2025
Adakrem-Logo

Antwort von Adakrem

Kære du

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Vi er galde for at høre at du har modtaget din urne og at den er blevet lige som du ønskede.

Du ønskes en dejlig dag! ♥️

De bedste hilsner
Katrine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad ALDRIG Ada stå for kremeringen af dit kæledyr!

I julen 2024 blev min elskede hund aflivet i Aarhus (jeg bor i København). Mine mor kørte derefter til KBH med urnen. Da jeg åbnede kassen med urnen, var den forkert! Jeg havde fået en urne i ler til nedgravning - i stedet for en glaserede urne, som jeg havde valgt!

Jeg ringede straks til dyrlægen i Aarhus, som derefter kontaktede Ada's Kæledyrskrematorium. Ada indrømmede fejlen, men da dyrlægen spurgte, om de kunne garantere, at det var MIN hund i urnen, svarede Ada først, at det kunne de ikke! Senere ændrede de forklaring og garanterede det pludselig 100%. Ada lagde sig fladt ned – men forklarede, at der jo var tale om en menneskelig fejl.

Jeg blev tilbudt to løsninger: Enten kunne jeg aflevere urnen til en dyreklinik i KBH, hvorefter den ville blive udskiftet og leveret retur efter fem dage. Alternativt kunne jeg selv køre til Adas krematorium i Hedehusene. På grund af min manglende tillid til Ada valgte jeg selv at køre til Hedehusene.

Den 22. januar mødte jeg som aftalt op hos Adas krematorium i Hedehusene. Jeg rakte forsigtigt medarbejderen kassen med urnen, hvorefter han let kastede den rundt mellem hænderne, som om det var en bold, mens han gik indenfor. Jeg var dybt forarget og bad ham passe på!

Mens jeg ventede udenfor, bemærkede jeg store plastikcontainere fyldt med sorte affaldssække, hvorfra der stak pels og for-/bagben ud. Synet var hjerteskærende og dybt respektløst over for de mennesker, der har valgt at lade deres kæledyr fælleskremere (billeder haves).

Da den ansatte kom retur med urnen, spurgte jeg ham, om der tit skete fejl som dén, jeg havde oplevet. Han svarede: ”Ja, det sker tit.” Dybt chokeret og tom indeni kørte jeg tilbage til København. Nu havde jeg jo fået den korrekte urne, men tvivlen om, hvorvidt det faktisk var min hunds aske i urnen, var altoverskyggende.

Dyrlægen ville ikke yde en godtgørelse (for det var jo ikke deres fejl, sagde de), men de opfordrede mig til at ringe til Dennis fra Ada.

Da jeg talte med Dennis, garanterede han igen, at det var min hund i urnen, men han undveg at svare, da jeg nævnte, at hans kollega havde sagt, at der ofte skete fejl på krematoriet. Han sagde, at det var en nyansat, der havde stået for kremeringen af min hund!

Han påpegede, at Ada ikke kunne drive deres forretning, hvis der hele tiden skete fejl. Jeg stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor Ada, hvis fejlene virkelig sker så sjældent, ikke var mere berørte over dét, de har udsat mig for. Hvorfor sender man ikke en blomst, giver en personlig undskyldning, kompenserer eller gør noget andet for at vise respekt og medfølelse? Dennis afviste at yde nogen form for godtgørelse.

Da jeg spurgte, hvordan han selv ville have det, hvis han stod i min situation, svarede han, at det ville han have det fint med. Dennis mente, at han allerede havde gjort meget ved at tilbyde mig de to muligheder for ombytning af urnen, da privatpersoner normalt ikke var velkommen på adressen i Hedehusene (wonder why!).

Denne oplevelse har været dybt traumatiserende og har kun forværret den kæmpe sorg, jeg er i. Jeg står tilbage med en urne, som jeg tvivler på indeholder min hund.
Dette kan aldrig gøres om!

22. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2000 kr. For en askeperle!

Efter at have brugt 14.000 kr. På at rede min elskede kat, spurgte dyrlægen om jeg var interesseret i et smykke. Det var jeg selvfølgelig men fik på intet tidspunkt oplyst en pris. (Ja jeg kunne selv have spurgt men er sgu ikke lige det man tænker når man er i sorg)
Jeg var godt klar over det måske ikke var helt billigt, men at de tager 2000 kr. For en aske perle kom sgu godt nok noget bag på mig!
Og jo dyrlægen fejler også ved ikke at informere og jeg fejler ved ikke at spørge. Men nu går anmeldelsen på Ada og de går 2 stjerner fordi perlen er flot men prisen er helt hen i vejret!

23. Oktober 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min elskede hundemand

Min elskede dejlige lille hund blev pludselig syg da vi var på ferie i Danmark. Inden for to uger efter en grusom svulst diagnose var han væk…Et kæmpe traume da han var min bedste ven & min famile. Jeg fik arrangeret med adas at selv hente hans urne. Det tog noget tid at vente på.Vi kørte derud selv for at hente hans urne.Stedet er snusket koldt og meget ubehageligt at besøge. Der er en mangel på respekt for de elskede dyr der bliver kremeret her efter min mening. Dette er folks elskede dyr og det reflekterer stedet absolut ikke! Jeg fik udleveret min urne ( fik også lige lånt wc’et som var beskidt & ulækkert) To mænd sad i mellen værelset før man kommer på toilettet og der blev intet sagt hverken hej og eller noget andet. Alt i alt var besøget noget jeg aldrig glemmer og ikke på en positiv måde.Vi var der i feb 2023 tror jeg men har glemt datoen men min dreng døde d 23/1/2023.

2. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ganske dejligt sted, men....

Ganske dejligt sted, men jeg var ikke helt forstået med konceptet. Jeg tog til Ada fordi jeg var sikker på at krematorie var fransk for wellness eller lign. Planen var at jeg ville give en dejlig oplevelse til min Datters servicehund fordi den har hjulpet hende så meget med hendes kliniske depression. Det ville være perfekt eftersom Hugo (den dejlige vovse) også skulle blive 5 år her i næste uge.
Men da jeg kommer tilbage for at afhente ham, modtager jeg blot en krukke med noget aske og lidt udefinerbare stumper. Jeg får at vide at jeg ikke kan få Hugo igen fordi han er blevet lukket ind i et rum på omkring 850 grader celsius, og er således tragisk afgået ved døde, alt for ung :(
På nuværende tidspunkt ved jeg ikke om jeg skal finde en ny hund før min datter kommer hjem fra ferie. Hun skrev til mig i morges og spurgte hvordan Hugo har det, fordi det er første gang de er adskilt siden han reddede hende fra at forsøge selvmord for 3 år siden.
Men ja, som sagt et skønt sted, og der er peanuts ved skranken, så jeg trækker kun 1 stjerne.

4. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dejlig minde om min allerbedste ven Amy

Tak for en meget smukt minde om min elskede Amy ! Efter at have mistet hende efter kun 7 år pga. en pludselig hjerneblødning valgte jeg en glaseret urne og et askesmykke. Alt kom med certifikat, og jeg er ikke i tvivl om jeg har fået asken af min hund tilbage, idet der fulgte en lille gennemsigtig pose med. Jeg er overrasket over de mange negative anmeldelser. På hjemmesiden står, at kremeringen kun forgår via dyrelægen. Jeg har fuld forståelse for, at man ikke bare kan komme forbi med sit elskede dyr i armen. Men jeg er helt enig i, at det er vigtigt, at man har forståelse for os som ejer og evnen til at tale svarende til os i den utrolig svære situation vi er i. Jeg fik kontakt til Lillian efter jeg fik urnen og smykket hjem. Jeg takkede for urnen og smykket og fik indenfor ganske kort tid svar på mit spørgsmål per mail. Jeg så også videoerne på YouTube selv om det var hårdt at se hvordan det forgår, men jeg følte straks at Amy var kommet i gode hænder.

3. Februar 2022

Kan ikke anbefales

Havde aske som skulle i glaseret urne og resultatet var meget skuffende - urnen var utæt, det ligner ikke at der står mit kæledyrs navn pga skrifttypen (et stort S ligner et J) og urnen er meget stor i forhold til mængden af aske (ville godt kunne være i en lille urne).
Ada ville kun tage retur for at forsegle bunden på urnen bedre.

2. Januar 2022

Desværre kan man ikke give 0 stjerner

Desværre kan man ikke give 0 stjerner. Synes det er helt igennem skammeligt at afvise folk som står i døren med deres elskede kæledyr i armene. Ikke desto mindre blev vi afvist på en helt igennem ufølsom måde. Vi måtte køre retur til dyreklinikken med vores døde hund. Personalet var ikke informeret om at man ikke kunne aflevere sit dyr personligt. Er meget trist over at få så trist en afslutning på en i forvejen hjerteskærende situation. Det var en dybt uprofessionel opførsel og jeg ville skamme mig hvis jeg havde opført mig som de gjorde hos Adas.

17. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må ærlig indrømme at jeg sætter…

Jeg må ærlig indrømme at jeg sætter STORT spørgsmålstegn ved om det rent faktisk er vores elskede kat vi har fået med hjem eller om detvforegår med flere af gangen !

Hvor mange ovne har i?
Blir den renset efter hver enkelt?
Hvad er det i skjuler siden man lige pludselig ikke kan komme med sit kæledyr mere ?
Er det fordi i er købt af anden virksomhed at det nu kun handler om penge ???

Mærkeligt at asken vores kat er i urnen virler meget meget anderledes end den vores elskede hund kom i som vi lige har fået hjem fra et andet firma ......

Så HVAD foregår der ?

Lige før jeg har lyst til at åbne vores kats urne for at se om asken er i samme stand som vores hunden......

Jeg har bare en meget mærkelig følelse med det her ......

8. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige fået vores elskede hund…

Vi har lige fået vores elskede hund kremeret hos Adakrem og hun er nu i en urne.
Samtidig fik vi lavet 2 hjerter med lidt af hendes aske i.
Det foregik via egen dyrlæge.
På et tidspunkt ringede jeg til dem fordi jeg havde et spørgsmål, og jeg må sige at damen jeg snakkede med var venlig og hjælpsom.
Urne og smykker var meget flot pakket ind.
Så jeg har kun godt at sige.

24. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trist forringelse for krematoriet's kunder !

Jeg er chokeret og meget ked af at erfarer Ada's kæledyr's krematorium fremover ikke ønsker deres kunder kan komme personligt med deres afdøde kæledyr.Har fuld forståelse for at det da pandemien var værst ikke var muligt at komme personligt med sit afdøde kæledyr men at det fremover skal fortsætte sådan er fuldstændig uforståeligt.Det at man selv kan få lov at aflevere sit kæledyr på krematoriet er for mange af os der er i sorg en del af sorg processen og det virker fuldstændig uden respekt for de kunder krematoriet trods alt lever af.
Jeg håber virkelig at Ada's dyre krematorie vil gen overveje deres beslutning om at deres kunder ikke må komme personligt med deres afdøde kæledyr ,alternativt kunne jeg virkelig ønske at nogle andre ville åbne et kæledyr's krematorie på sjælland ,et krematorie hvor de ville have respekt for deres kunder's sorg.

22. Juni 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En lidt kedeligt oplevelse med Adakrim.Dk

Min familie og jeg har i mandags måtte sige farvel til vores højtelskede hund, gennem 15 år, og i den store sorg glemte vi at få en lille tot hår med fra den. Vi kontaktede der efter Adakrim og fik også fat i den berygtede og kedelig telefon dame uden empati og fik at vide at den ikke var kremeret endnu, og tænkte at så der var god tid til at napppe en lille tot hår fra den. Men nej!! Det kunne slet ikke lade sig gøre, og forøvrigt tog de dyrene i den rækkefølge de kom ind slut. Vi frygter nu at det kan skyldes at de slet ikke har vores kære hund mere, og at den er måske blevet brændt sammen med nogle andre dyr. Vi har betalte 1551. Kr for en urne kremering og forventer at få en urne med kun vores hund i, Jeg vil nu aligevel prøve om det er muligt at tale med Direktøren i morgen og overtale ham til at lægge en konvulut i kassen sammen med urnen. Så nu får de mulighed for at rette op på deres ry her på Trustpilot. 😥

Jeg har nu talt med Direktøren og han gav mig en bedre forklaring, så den side er ok nu, men telefon damen som jeg ikke er den eneste der er utilfreds lovede han mig at tage en snak med.
Forhåbentlig bliver empatien samtalerne anderledes i fremtiden. 🙄
Så jeg våger at give dem 3 🌟🌟🌟 nu. 👍

20. Mai 2021

Den bedste oplevelse i en hård tid <3

Den bedste oplevelse i en hård tid <3
Efter at have sagt farvel til min bedsteven gennem 14,5 år, Tog jeg kontakt til Adas kæledyrskrematorie, da vi skulle have min hund kremeret og ned i en urne da hun skal begraves i haven. Og samtidig ville jeg gerne have lavet et smykke med lidt af asken.
De var super søde og hjælpsomme at snakke med.
Og vi modtog den fineste lille urne og det flotteste og mest betydningsfulde smykke i de flotteste æsker og indpakning.
Tak fordi i gav os den bedste behandling i den mest hårde tid <3

20. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var for ca 3 uger siden i den ulykkelige situation at have mistet min hund en søndag.
Mandag ringer jeg til Ada for at arrangere ene-kremering ( som jeg fik foretaget for ca 8 år siden med daværende hund). Oplevelsen for 8 år siden var "fin" og det var den forventning jeg havde da jeg kontaktede dem for 3 uger siden. Jeg fik en dame i røret som var uden al empati. Hun sagde at al kontakt til dem skal gå gennem dyrlæge pga corona. Jeg synes virkelig at deres hjemmeside mangler denne vigtige oplysning TYDELIGT, især fordi de har før ydet den service at man selv kunne aflevere personligt. Men tænker der er kommet nye ejere / bestyrere siden jeg brugte det for 8 år siden. Det kan umuligt være de daværende ejere som er blevet så kolde. Min dyrlæge vidste heller ikke at jeg ikke kunne aflevere personligt. Jeg har efterfølgende skrevet en mail til dem så de kunne få mulighed for at "forklare" sig men den har de ikke svaret på.
Jeg giver dem 0 stjerner for mangel på tydelige informationer og total mangel på empati.

10. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner - Dit kæledyr har fortjent bedre!

Hvis nul stjerne var en mulighed, havde jeg givet det. Magen til ufleksibilitet skal man lede længe efter. Stedet burde omdøbes til ikke længere at hedde noget med kæledyr. Kæledyr har man kær, kæledyr går man en ekstra mil for - det er dæleme ikke hvad der afspejler sig i deres service hos Adas kæledyrskrematorium.

20. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Ada/ Lillian.

Jeg kontaktede Ada/ Lillian.
Jeg stod til at miste verdens dejligste hund og ville ha styr på alt.
Det er klart et firma jeg vil bruge igen når den tid kommer.
Hun udviste stor forståelse for den sorg jeg var i og hun guide mig så fint.
Idag modtog jeg den smukkeste mindesten til min højt elsket hund, som ikke er blandt os mere✝️
Jeg blev så glad at jeg måtte skrive tak og jeg syntes også jeg vil dele min oplevelse med andre, for det var en god oplevelse, trods det jeg var begravet i sorg over at vi skulle miste vores bedste ved alt for tidligt. Men cancer er hård og ubarmhjertig også ved en hund.
Så tak for hjælpen 🙏

8. April 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr