Bestelling geplaatst op 5 januari omdat ik zeer dringend een nieuwe batterij nodig had. Ik heb jullie bedrijf gekozen omdat jullie de batterij dezelfde dag zouden versturen. Nu zijn we 13 januari en i... Mehr ansehen
Accuwereld.nl
Hier twee huishoudaccu s besteld voor mijn camper. Levering duurde wat langer dan verwacht. (Hemelvaart weekend)de geleverde accu's pasten helaas niet ze waren te hoog. Samen met Thijs voor alternati... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Correspondentie over levering was gebrekkig. De accu's stonden plotseling voor de deur. Verder zat in/aan de verpakking accuzuur, waardoor ik nu 2 gaten in het tapijt heb. Accu's zelf zijn wel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Klantenservice niet goed bereikbaar. Mijn bestelling was na een week nog niet aangekomen en er was nergens een track en trace nummer te vinden. Ik heb hiervoor een e-mail en een bericht gestuurd via F... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij Accuwereld.nl – uw specialist in accu’s en batterijen! Voor auto, boot, camper en meer: bij ons vindt u altijd de juiste accu van topkwaliteit. Ons team van specialisten staat telefonisch, per mail en via WhatsApp klaar om u persoonlijk te adviseren. Zo bent u verzekerd van de beste accu én het juiste advies.
Molenstraat 20, 7551DC, Hengelo, Niederlande
- 0532005767
- klantenservice@accuwereld.nl
- accuwereld.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service rond retour
Accu besteld maar bleek foute specificaties in de beschrijving te hebben. Hiervoor heb ik een mail gestuurd om te informeren of deze eventueel geretourneerd zou kunnen worden, hier op is gereageerd dat het inderdaad een fout was in de beschrijving op de website en dat een retour mogelijk zou zijn. Jammer genoeg geen antwoord op mijn mails waarin ik bevestigde de accu te willen retourneren.
22 december stop start accu besteld tot…
22 december stop start accu besteld tot op heden nog niet binnen ook geen gls mail. ben zelf zwaar gehandicapt en accu is voor wagen dochter. die stage doet. en mij af en toe rijd. nu nieuwe jaar website lijkt uit de lucht mail geen reactie en telefoon meld gesloten ivm de kerst. mag toch hopen dat de accu als nog komt. na contact met andere in
Business Center Hengelo 20. hoorde ik de naam vallen Barry. ook Barry cars die in wagen doet. wat is er aan de hand. graag een reactie
Goede service! Luisterend oor naar wat er gevraagd op. Zoeken mee wat je precies nodig hebt en geven daar tijd en aandacht aan. Dat is wat een klant nodig heeft!
Het contact met de verkoper is…
Het contact met de verkoper is verbroken en de goederen zijn niet geleverd.
Na meerdere malen contact te hebben…
Na meerdere malen contact te hebben gehad via telefoon nog steeds geen accu ontvangen en ook geen bericht meer gehad steeds een ander verhaal denk dat ik kan fluiten naar me geld!
Hopelijk nemen jullie nog contact op met mij
Van de aardbodem verdwenen?
Komen levertijden niet na. Telefonisch niet bereikbaar en reageren ook niet op mails. Ons geld lijkt weg te zijn.
bestelde batterij werd niet geleverd…
bestelde batterij werd niet geleverd accuwereld reageerde met een valse handtekening op een afleveringsbon van GLS en nam verder geen stappen om dit recht te zetten hier is duidelijk valsheid in geschrifte gebeurd ook de firma GLS aangesproken maar geen reactie gekregen

Levering duurt te lang
Levering duurt te lang. Ondanks dat uitgelegd is wat er aan de hand is en waarom er vertraging is ben ik er toch niet blij mee.

Antwort von Accuwereld.nl
Mijn bestelling was zoek waardoor de…
Mijn bestelling was zoek waardoor de levering van binnen 24 uur ,na verschillende keren gebeld te hebben uiteindelijk 4 dagen later werd.

Original quality
Every thing is perfect if you want fast delivery order work days not saturday and sunday

Goede snelle service
Goede snelle service en ik had een te lichtere accu per ongeluk besteld en toen hebben hun voor zelfde prijs een dikkere geleverd

Antwort von Accuwereld.nl
Ik vind dat jullie misleidende reclame…
Ik vind dat jullie misleidende reclame maken op de website.
Jullie adverteren met "voor 14:00uur besteld, vandaag verzonden". Dikke doei! Vorige week donderdag besteld, nogsteeds niet ontvangen.

Antwort von Accuwereld.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.