Accuwereld.nl

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hier twee huishoudaccu s besteld voor mijn camper. Levering duurde wat langer dan verwacht. (Hemelvaart weekend)de geleverde accu's pasten helaas niet ze waren te hoog. Samen met Thijs voor alternati... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Correspondentie over levering was gebrekkig. De accu's stonden plotseling voor de deur. Verder zat in/aan de verpakking accuzuur, waardoor ik nu 2 gaten in het tapijt heb. Accu's zelf zijn wel... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Klantenservice niet goed bereikbaar. Mijn bestelling was na een week nog niet aangekomen en er was nergens een track en trace nummer te vinden. Ik heb hiervoor een e-mail en een bericht gestuurd via F... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Autobatterien

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Accuwereld.nl – uw specialist in accu’s en batterijen! Voor auto, boot, camper en meer: bij ons vindt u altijd de juiste accu van topkwaliteit. Ons team van specialisten staat telefonisch, per mail en via WhatsApp klaar om u persoonlijk te adviseren. Zo bent u verzekerd van de beste accu én het juiste advies.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet bestellen het zijn oplichters

Niet bestellen het zijn oplichters, 29 december een accu besteld. Kregen een week later een mailtje dat ze in financiële problemen zaten. Later een berichtje met goed nieuws de accu is verzonden.. nou volgens mij moet de accu nog gemaakt worden want wij hebben nog niets ontvangen.. en niet meer te bereiken meer.. vuile oplichters..

21. Januar 2026

Hier niet bestellen !!

Accu besteld, deze is nooit geleverd.
Geen contact mee te krijgen
Email komt terug en telefoon is niet meer in gebruik
HIER NIETS BESTELLEN !!

6. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eind december een accu besteld

Eind december een accu besteld . Krijg begin januari te horen dat accuwereld met zware financiële problemen zit ? Krijg nog bericht dat de bestelling alsnog geleverd zou worden ?? Daarna niets meer vernomen en onbereikbaar ??? Maar de website blijft wel geopend om te bestellen ?? Dus wel geld innen maar niet leveren ??? Klootzakken zijn het .

17. Januar 2026

NIET bestellen

NIET bestellen! Ze zijn waarschijnlijk failliet maar je kan wel gewoon accu's bestellen en betalen hoor. Telefoon is al afgesloten, je accu krijg je niet. Dit is strafbaar!

17. Januar 2026

Oplichting

Ik heb een accu besteld op 8 januari 2026. Deze zou een dag later worden geleverd dus op 9 januari dit kon tot 22 uur in de avond. Nu vind ik het echt geen ramp zeker niet wanneer het glad is op de weg als een pakket één/ 2 dagen later komt. Maar we zitten nu in totaal 8 dagen verder Ik heb al vier mails na deze nep firma gestuurd en krijg Simpelweg geen antwoord. In deze mail staat ook mijn gsm nummer Maar ook daar 0 respons Als het mogelijk was geweest om nul sterren te geven had ik dat gedaan het grappige is dat ook telefonisch het nummer niet blijkt te bestaan dat krijg ik al vier dagen achter elkaar te horen het minder grappige is dat direct na bestellen er blijkbaar wel de mogelijkheid was om €180 van mijn rekening af te schrijven. Koopt dus niet bij Deze firma als ze al bestaan

15. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Na 8 dagen nog steeds niet geleverd

Bestelling geplaatst op 5 januari omdat ik zeer dringend een nieuwe batterij nodig had. Ik heb jullie bedrijf gekozen omdat jullie de batterij dezelfde dag zouden versturen. Nu zijn we 13 januari en ik heb nog steeds geen batterij geleverd gekregen of melding gehad dat deze onderweg is. Jammer genoeg staat mijn wagen al sinds 5 januari aan de kant. Vandaar de twee sterren. Het gaat om bestelling #16496.

13. Januar 2026

Bestelling van 11 December 2025 niet geleverd

11 December 2025 een accu besteld en nu, 12 januari 2026 nog niet geleverd. Inmiddels heb ik elders een accu gekocht. Meerdere malen mijn geld terug gevraagd maar geen reactie. Vandaag weer een email gestuurd als het nu nog niet opgelost wordt ga ik aangiften doen van diefstal.

12. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het blijken oplichters te zijn na dat…

Het blijken oplichters te zijn na dat ik een accu had besteld en afgerekend bij accuwereld.kreeg ik een week later een mail dat ze zogenaamd failliet zijn en dat ik kan fluiten naar mijn geld en product. Tig keren geprobeerd te bellen maar geen reactie..
Nu heb ik op gekeken en zag dat hun site gewoon online xijn je kan daar gewoon nog bestellen en afrekenen maar je zult niks ontvangen..een kat in een zak. Waardeloze oplichters.
Niks meer bestellen daar!!!! dat is het zelfde als je geld in Het vuur gooien

12. Januar 2026

Accu besteld half november 2025

Accu besteld op 19 november 2025. Enorm lange levertijd en contact met bedrijf onmogelijk. Op 27 november werd er ineens een accu afgeleverd .Accu kwam aan met accuzuur bedekt en functioneert niet naar behoren. Accuwerld stelt voor om een andere accu te sturen maar sindsdien is contact met het bedrijf onmogelijk en zit ik met een accu die niet functioneert en een caravan die ik niet kan verwarmen waar ik met mijn zoon tijdelijk in woon....zeer problematisch allemaal....contact probeer ik dagelijks te maken via whatsapp, telefoon en mail, maar geen enkele reactie. Ik wil deze accu retourneren en mijn geld terug!!!

9. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besteld maar komt niet, nu wel een mail…

Besteld maar komt niet nu wel een mail met de rekening. 22 dec besteld 7 jan rekening opgesteld. of de goederen binnen komen ? hoop de boel weer op ging komt. word op mail of telefoon niet bereikbaar. wilde nog een advies. nu genoodzaakt besteld bij winparts binnen 2 dagen de goederen binnen. site was even offline nu weer online dus de verkoop gaat door. aub . Kopen is ook verzenden of contact maken. niet mail we zitten financieel zwaar weer en bestel maar maar u krijgt niets. zo wereld wil ik niet in leven. trek de zaak vooruit wil je Allah recht in de ogen kunnen kijken.

8. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verzenden niet zoals beloofd en zijn onbereikbaar

Voor 14.00u besteld, morgen in huis. Niet dus! Na 3 werkdagen kon men nog steeds geen indicatie geven van verwachte leverdatum. Daarop heb ik de bestelling geannuleerd. Plots was de accu onderweg. Inmiddels ergens anders besteld. Men vertelde me dat ik de zending gewoon kon weigeren, waarna ik mijn geld terug zou krijgen. Dit was op 10 december. Het is inmiddels 6 januari en nog altijd is het niet gelukt om in contact te leggen ondanks "Eerlijk advies, topkwaliteit en persoonlijke service" na meerdere pogingen via mail en WhatsApp. Het telefoonnummer is onbereikbaar. Eerst vanwege de kerstvakantie. Inmiddels komt er meteen een buiten gebruik melding als ik bel.

5. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 weken geleden een Accu voor mijn auto…

3 weken geleden een Accu voor mijn auto besteld.
Ik heb na één week geen reactie, een mail verstuurd met de vraag waar mijn pakketje blijft waar ik voor heb betaald.
Toen heb ik gelijk een reactie gekregen maar daarna nooit een bevestiging gekregen van verzending.
Laatst heb ik het nummer geprobeerd te bellen, maar kreeg gelijk te horen dat het nummer niet bereikbaar is, schande!
Dit is een bedrijf dat oplicht!
BESTEL HIER NOOIT IETS.

6. Januar 2026

Niets bestellen!

12/12/25 2 accu's besteld, nog steeds niets ontvangen. Gisteravond onderstaande mail ontvangen:

Geachte klant,
Wij informeren u hierbij over een zeer ingrijpende en voor ons buitengewoon moeilijke situatie.
Accuwereld verkeert momenteel in zwaar financieel weer. Ondanks intensieve inspanningen om onze bedrijfsvoering voort te zetten, zijn wij geconfronteerd met omstandigheden die hebben geleid tot een ernstige liquiditeitsproblematiek. Hierdoor is het op dit moment niet langer mogelijk om onze bedrijfsactiviteiten op de gebruikelijke wijze voort te zetten.
Dit betekent concreet dat bestellingen die reeds zijn geplaatst en betaald, naar verwachting niet op korte termijn kunnen worden uitgeleverd. Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende en vervelende boodschap is. Het spijt ons oprecht dat wij u dit moeten meedelen, temeer omdat dit voor veel van onze klanten een bijzonder slechte start van 2026 betekent.
Op dit moment wordt onderzocht of een doorstart van (delen van) de onderneming mogelijk is. Dit traject bevindt zich nog in een verkennende fase en zal, indien haalbaar, naar verwachting enkele weken tot mogelijk enkele maanden in beslag nemen. Over de uitkomst hiervan kan op dit moment geen zekerheid worden gegeven.
Gedurende deze periode zijn onze operationele mogelijkheden zeer beperkt. Het is daarom helaas niet mogelijk om individuele verzoeken, vragen of aanspraken inhoudelijk te behandelen of concrete toezeggingen te doen over levering of terugbetaling. Eventuele vervolgstappen zullen afhankelijk zijn van de uitkomst van het lopende traject.
Wij begrijpen dat sommige klanten zich genoodzaakt zullen zien om hun benodigde producten elders te betrekken. Wij hopen oprecht dat u bij een andere leverancier het juiste product zult vinden dat aansluit bij uw behoeften.
Zodra er meer duidelijkheid is over de toekomst van Accuwereld, zullen wij u hierover informeren via de bekende kanalen.
Wij danken u voor het vertrouwen dat u in Accuwereld heeft gesteld en betreuren ten zeerste dat wij u op dit moment geen positiever bericht kunnen geven.

De webshop is nog wel open, wat ik erg vreemd vindt. Hier niet meer bestellen!

Vraag me af of ik mijn geld (€477,20) terug krijg.
Vind het ook erg vreemd dat er toen nog bestellingen werden aangenomen, meestal zijn zulke problemen er niet ineens.

5. Januar 2026

PAS OP!!!!!

PAS OP!!!!!
18 dec. een accu besteld, tot op heden nog niets ontvangen. Reageren niet op mail, en telefonisch niet bereikbaar vanwege “vakantie”
Waarschijnlijk failliet, hierover zojuist een mail ontvangen. maar site is nog in de lucht en je kunt nog steeds bestellingen plaatsen…...
Dit mag absoluut niet!

18. Dezember 2025

Mensen opgelet!!

Mensen opgelet!!! ze geven aan in een mail dat ze min of meer failliet verklaard zijn. de website is nog steeds in de lucht...

4. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik will mijn geld terug!

Ik heb op 16 december een bestelling geplaatst, maar er is niets geleverd binnen de beloofde levertijd. Ik heb een annuleringsverzoek en een terugbetaling aangevraagd. Ze negeren me tot nu toe. Ik wil mijn geld terug.

16. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr