Jeg har gået hos Annabel i mange år, og hun leverer altid et virkelig flot resultat. Hun lytter til ens ønsker og er samtidig ærlig og vejleder professionelt, så man føler sig i trygge hænder og ikke... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale Annabell til alle, der søger kvalitetsbehandlinger med et professionelt touch 😍 Hun er utrolig dygtig, nærværende og altid ærlig omkring, hvad der vil fungere bedst for dig.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Annabell er den dygtigste ever! Så professionel og passioneret og det dejligste og sødeste menneske! Annabell vejleder grundigt og resultatet er altid naturligt og smukt! man går derfra og føler sig... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
A by A – Aesthetics by Annabell tilbyder æstetiske behandlinger med fokus på naturlige resultater, der fremhæver din unikke skønhed. Klinikken specialiserer sig i botox og ikke-permanente fillers, hvor tryghed, faglighed og kundens behov altid er i centrum. Med en holistisk tilgang til skønhed hjælper vi dig med at genskabe friskhed og styrke din selvtillid. Hos A by A handler det om at se ud, som du føler dig, med naturlige resultater, der fremhæver din egen skønhed. Vi skaber et trygt og autentisk rum, hvor du kan føle dig godt tilpas.
Holmbladsgade 11, 2300, København S, Dänemark
- kontakt@abya.dk
- abya.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg kan varmt anbefale Annabell til…
Jeg kan varmt anbefale Annabell til fillerbehandlinger! Hun skaber en tryg og professionel atmosfære, hvor man virkelig føler sig i gode hænder. Min kæbe er blevet smukt defineret med 5 ml filler, og resultatet er både naturligt og markant. Annabell lyttede til mine ønsker og gav mig klare råd for et harmonisk resultat. Jeg er super tilfreds og glæder mig allerede til næste gang!

Fin oplevelse hos A by A
Jeg vil både rose og anbefale Annabell som kosmetisk sygeplejerske.
Mit besøg hos A by A var en rigtig fin oplevelse, Annabell råder og vejleder professionelt med sine mange års erfaring, til det bedste resultat, hun er helt enkelt super dygtig og ærlig.
Annabell skaber en tryg atmosfære fra start til slut i sine nye flotte rammer i klinikken i hjertet af Amagerbro ♥️

Antwort von A by A – Aesthetics by Annabell
Kvalitetsbehandling med kunden i fokus!!
Hun er utrolig dygtig, nærværende og altid ærlig omkring, hvad der vil fungere bedst for dig. Det giver en tryghed og tillid, som gør hele oplevelsen endnu bedre. Annabells fokus på detaljer og personlige tilgang sikrer, at man altid går derfra med et smil. Hvis du leder efter en behandler, der virkelig forstår sit fag, er Annabell det rette valg!

Smukke resultater hos AbyA
Hvis du ønsker en behandler som har mange års erfaring, som har fokus på et naturligt udseende og som ikke overbehandler, så går du absolut ikke forkert ved at vælge Annabell
Jeg har igennem flere år kun oplevet gode resultater. Jeg kan varmt anbefale at du tager til hendes nyindrettede klinik

Super god behandling
Super god behandling - profesionel, dygtig nærværende og lige til

Kan virkelig anbefale annabell
Kan virkelig anbefale annabell. Hun er så dygtig og meget professionel til sit arbejde❤️ og meget perfektionist og det gør at man altid ender med et perfekt resultat. Har brugt hende i mange år nu og ville aldrig bruge andre. Hun et den bedste behandler ❤️❤️🙏

Antwort von A by A – Aesthetics by Annabell
Annabell er den bedste behandler
Annabell er den bedste behandler. Hun burde kunne få mere end 5 stjerner. Hun er professionel og meget dygtig og tilgodeser sine kunders behov.

Professionalisme og nærvær
Alting er bare i orden!
Den nye klinik er hyggelig og Annabell er (som altid) både superdygtig og sød. Jeg kan kun anbefale A by A på det varmeste.

Antwort von A by A – Aesthetics by Annabell
Jeg kan kun anbefale A by A og ikke…
Jeg kan kun anbefale A by A og ikke mindst ejer Annabell som kosmetisk behandler. Jeg har fået Botox, filler og skinbooster hos hende, igennem nogle år, og jeg er selvfølgelig fulgt med hende i hendes flotte nye åbnet forretning på Amager.

Antwort von A by A – Aesthetics by Annabell
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.