Meget tilfreds og glad kunde , jeg er selv betaler og har for 3 år siden fået lavet mine øvreøjenlåg samt brynløft …. Gik så fint og hellingen var piece of cake ❤️❤️❤️ Så i 2025 fik jeg lavet ned... Mehr ansehen
Fik øvre og nedre operation for 7 år siden og har været super super glad for det. Oplevelsen, stemningen, information, trygheden og ikke mindst resultatet kunne ikke være bedre. Jeg har har være... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Jesper Thulesen Oculoplastics Dedikeret og Avanceret Øjenlågskirurgi med CO2-laser. Øjenlågsoperation er ikke bare ‘øjenlågsoperation’! De fysiske forhold ved øjenomgivelserne er alt afgørende for det resultat, som kan opnås! Derfor gennemgår og analyserer vi altid øvre ansigt/øjenomgivelserne som et vigtigt og betydende fundament ved forundersøgelsen, som sikrer dig det mest optimale operationsresultat. Vi besidder ekspertisen og kombinerer ofte flere avancerede procedurer/teknikker i samme operationsseance. Klinikkens kosmetiske indgreb udføres af oculoplastisk kirurg (øjenlæge med operationsspeciale i øjenomgivelser) Jesper Thulesen, dr.med., ph.d., FEBO (EU speciallæge-autorisation), som er internationalt anerkendt for sin ekspertise og erfaring. Jesper holder således jævnligt foredrag på internationale konferencer og underviser landets kommende speciallæger i kosmetisk øjenlågskirurgi. Klinikken deltager i Øst-Danmarks del af speciallægeuddannelsen af kommende øjenlæger og har løbende 'næsten-færdige' øjenlæger i klinikken 1/2 år ad gangen.Oculoplastics
Store Kongensgade 36, 4.tv., 1264 K, København, Dänemark
- info@jesperthulesen.dk
- www.eye5.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Altid 3 personer i lægens store konsultations rum.
Venlighed og dygtighed hos Hovedstadens øjenklinik, er min indledning. Så har jeg et men....der er altid 3 personer i Jesper Thulesens store konsultationsrum. Ved vinduet sidder Jespers sygeplejerske ved en computer skærm. Jeg gætter på hun skriver vedrørende den igangværende konsultation og hvad der måske ellers skal assisteres med.
Jeg var til en ekstra samtale jeg selv havde bedt om, der var afsat godt med tid - tak for det. Jeg indledte med at spørge Jesper om vi kunne nøjes med at være os to i rummet, da jeg havde behov for den tryghed det ville give mig til at formidle mit samtale indhold - altså jeg bad om en læge-patient samtale. Jesper afslog med forklaringen : at sygeplejersken var hans assistent og skulle assistere ham i rummet.
Som forventet små-græd jeg mig gennem samtalen og det var bare ikke rart for mig , at den ekstra (for mig helt fremmede) person sad med. Jeg kunne have ønsket mig, at Jesper kunne have gradbøjet sit "sådan gør vi her" - og havde mødt mig i mit ydmyge ønske. Så var jeg gået derfra lettere til mode- end tilfældet var.
Fik øvre og nedre øjenoperation.
Jeg har har været retur for opfølgning råd og vejledning her 7 år efter, og her møder jeg samme professionel og imødekommende tilgang fra Jesper.
Derfor mine bedste anbefalinger til Jesper og hans team.
Meget tilfreds og glad kunde
Så i 2025 fik jeg lavet nedre øjenlåg , selve operationen gik også fint samt lidt længere heling , hvilket jeg også fik info om … blev taget godt imod både på telefonen og face to face efterfølgende …
Tak Betina Berner
Kæmpe anbefaling🌟🌟🌟🌟🌟
Kæmpe anbefaling🌟🌟🌟🌟🌟
Jesper hans team er dybt professionelle og så er der bare en følelse af “hjem” i klinikken. Lige fra samtalen med sekretæren i telefonen til mødet med Jesper og hans medhjælper. Jeg blev for mange år siden opereret af Jesper og fik et “almindeligt” øjenlågsløft.
Så finder jeg ud af at Jesper nu kan udfører dobbelt eyelid operationen som er ideel til os med asiatiske øjne. Jeg får en snak med ham, og får så den operation. Efter et år som der anbefales der skal gå før man kan se det endelige resultat, er jeg til kontrol, og får Jespers hudløs ærlige og omsorgsfulde vurdering som svarer til min egen. Vi bliver enige om at der skal tages lidt mere. Ingen bøvl, det skal bare gøres. Hele forløbet er bare så tryghedsskabende og Jesper er en fantastisk øjen kirurg som hele tiden dygtiggør sig og gør hvad der skal til, for at have tilfredse og glade kunder. For det er det han lever for. og det kan mærkes.
Som patient hos Jesper, kan jeg ihvertfald sige at det ikke kun er de fejlfri kirurger/firmaer (findes de overhovedet?) jeg rater, det er dem der erkender og retter op på evt “fejl” uden at give patienten/kunden skylden. Det mener jeg er professionel. Og man kan kun se hvor de gode oste er, når der er huller i osten.
Tak for din altid gode og trygge behandling, det er virkelig værdsat! Vi ses til kontrol om en god uge🌟🌟🌟🌟
This was, without exaggeration, the worst interaction I have ever had with a medical professional.
I had ptosis surgery with this clinic a year ago, and unfortunately my experience has been very disappointing. I read that someone gave a review that if results are good, the experience is good, if they are bad and you express it, the doctor becomes hostile. That was exactly my experience.
After the surgery, my scar developed a visible white bubble, which they recommended a CO₂ laser treatment. Even after the laser, the area stayed swollen. When I contacted the clinic, they repeatedly claimed my insurance was invalid even though I had valid insurance. This has happened multiple times and made me feel like they were avoiding giving me the follow-up care I needed.
I insisted to get one-year follow-up because my eye was still noticeably swollen and the scar very visible. I first spoke to the assistant that was understanding, but when the doctor Jesper entered the room the interaction became hostile. I tried to express my concerns and ask whether this level of swelling was normal after a year. Instead of hearing me out or offering guidance, he became defensive and dismissive, repeating comments like “I’m not God” and asking if I had “studied biology.” His tone was belittling and completely out of place. What I expected, and what any patient should be able to expect, is to be heard, to have my concerns taken seriously, and to receive support or at least a clear plan for follow-up. Instead, I was met by a hostile reaction and told to leave.
To make matters worse, the doctor again insisted that my insurance was invalid and asked me to pay. I refused and asked them to call to confirm that my insurance was valid, which it was.

Helt uovertrufne
Jesper og hele teamet på Hovedstadens Øjenklinik er helt uovertrufne – professionelle, dygtige og samtidig utroligt behagelige. Jeg ser frem til at møde dem igen næste gang.

🌟🌟🌟🌟🌟 KÆMPE anbefaling.
KÆMPE anbefaling af Jesper og hele temaet.
Alt fra forundersøgelse hvor alt blev grundigt gennemgået og forventninger.
Til operationen hvor jeg blev taget godt imod af receptionen med en kærlig hånd og gennemgang af forløbet igen.
Operation af tungeøjenlåg og massry (brynløft), super stemning på operations stuen og hele tiden fokus på om jeg var okay.
Jeg har i dag fået fjernet tråde og jeg er allerede helt vild med mit resultat.
Jeg er så glad for at jeg valgte Jesper.
Tryghed, professionalisme og omsorg.
Tusind tak !

Super professionele.
Super professionele.
Meget imødekommende får en til at føle sig godt tilpas fra start til slut.
Fik lavet et øjenlågsløft,det til ug👌 helt klart et sted man kommer igen hvis der bliver et behov for det.

Fuld tilfredshed
Har absolut været fuldt ud tilfreds med min operation. Fra første sekund følte jeg mig i gode hænder på klinikken.
Helt fra modtagelsen i venteområdet, forundersøgelse hos sygeplejeske til kirurgen og hans arbejde. Resultatet er indtil videre flot og jeg glæder mig til det falder helt på plads.

Meget fin operation
Meget fin operation
Jeg fik løftet øjenlåg og øjenbryn. Det gik fint, og man kan slet ikke se sporene nu. Meget vellykket

Antwort von Jesper Thulesen Oculoplastics
Super fin og proff behandling hele…
Super fin og proff behandling hele vejen. Kan kun anbefales

Klar anbefaling.
Professionelle, venlige og imødekommende.

Hurtig og professionel behandling
Hurtig og professionel behandling. Yderst tilfreds med kirurg Jesper Eriksen.

PROFESSIONELT
PROFESSIONELT - EMPATISK - SERVICEORIENTERET!
Her kommer min varmest anbefaling af medarbejderne hos Hovedstadens øjenklink. Jeg har allerede anbefalet flere at besøge klinikken. Al kommunikation såvel personligt som skriftlig eller telefonisk blev håndteret med empati og professionalisme og jeg følte mig virkelig i trygge hænder. Jeg fik både foretaget forundersøgelse for øvre og nedre øjenlåg. Nedre blev vurderet meget grundigt og fik en super vejledning - da det er kosmetisk.
Tak for en særdeles god behandling og resultat er indtil videre meget tilfredsstillende.

TIP TOP service- Tunge øjenlåg indgreb
Min nervøsitet før indgrebet kunne jeg godt ha' sparet mig. En super proces fra start til slut. Ingen smerter e.l. overhovedet. Super glad for resultatet - ingen hovedpine og sikke det er lettet over øjnene. Professionelt og imødekommende personale. Og især en stor tak til Jesper Thulesen og Lene.
Står du derude og skal ha' lavet samme indgreb, så kan du trygt vælge Hovedstadens Øjenklinik. Stor anbefaling herfra.

Top professionelt
Jeg har kun ros til Jesper, Lene og team. For det første er mit resultat blevet virkelig flot og for det andet følte jeg mig godt informeret (før, under og efter operationen) og i gode sikre hænder. De er meget professionelle og åbne og ærlige omkring hele forløbet. Det syntes jeg var meget trygt.

Antwort von Jesper Thulesen Oculoplastics
Går alt efter bogen og resultatet som…
Går alt efter bogen og resultatet som ønsket, er det helt sikkert en god klinik og sødt personale. Er der derimod komplikationer som man stiller spørgsmålstegn til er sagen en anden. Følelsen af “samlebåndsarbejde” og arrogance er en grim ting.

Antwort von Jesper Thulesen Oculoplastics
Jeg kan kun anbefale Hovedstadens…
Jeg kan kun anbefale Hovedstadens øjenklinik, og Jesper er bare den bedste og mest professionelle øjenlæge😊
Jesper og Lene er kompetente, behagelige og serviceminded, som lytter til en samtidig med, at de kommer med deres professionelle ekspertise/vurdering til hvad der er realistisk og hvordan resultatet bliver bedst muligt. 🙏🏽
Jeg vil til enhver tid anbefale klinikken, og det er noget I aldrig vil fortryde 😍

Operation af øjenlåg.
Operation af øjenlåg.
Jeg har den 27 juli 2023 fået operation af nedre øjenlåg for tåreflåd.
Jeg fik anbefalet Hovedstadens Øjenklinik af en bekendt, og var så heldig at få en tid ved Jesper Thulesen.
Det var på alle måder et godt valg, god information, af Jesper Thulesen ved forunder undersøgelsen, som fjernede al nervøsitet for operationen.
Selve operationen blev udført med et minimum af smerter, og da jeg kom hjem og så en boble med lidt blod i det ene øje, skrev jeg en sms, med et billede af øjet, til det nummer jeg havde fået oplyst, at jeg kunne ringe til ved evt. problemer.
Om aftenen ringede Jesper Thulesen og beroligede mig om at det var noget der ville forsvinde efter kort tid.
8 dage efter operationen fik jeg trådene fjernet, og alt var i orden.
Hævelserne er allerede nu, 14 dage efter operationen, næsten fortaget sig, jeg føler at det er et perfekt forløb som fortjener mere en 5 stjerner, stor tak til alle på Hovedstadens Øjenklinik for et super fint forløb.
Jeg kan ikke, efter så kort tid, udtale mig om mit tåreflåd er helt
forsvundet, men jeg er sikker på jeg har fået den bedste behandling.
Villy Ebert Kryger

Antwort von Jesper Thulesen Oculoplastics
Kundeservice og professionalisme helt i…
Kundeservice og professionalisme helt i top. Sjældent har jeg mødt en så kompetent professionel tilgang, hvor patienten "tages i hånden" og beroliges, nu når man skal under kniven. Jespers rolige og beroligende informative input under operationen, udført med ekstrem præcision, gør at alle patienter vil føle sig i de sikreste hænder. En stor tak skal ligeledes gives til sygeplejersken. En ener i forhold til individuel patientfokus og -sikkerhed. En 12-skala er ikke nok til bedømmelse. Den springer de. hilsen Thomas Rune

Antwort von Jesper Thulesen Oculoplastics
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.