Abigails Bewertungen 51

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med Abigail's! Vi tjekkede på forhånd, om vi ville kunne nå at få varer leveret inden jul, hvis vi bestilte i november, hvilket man sagtens kunne. Et par dage inden levering... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte julevarer i midten af november og nogle vigtige julevarer er endnu ikke leveret! De skulle bruges her juleaften. Vi har ringet til dem utallige gange og hver gang siger de at "varen leveres i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love the products and most importantly the service from all at Abigails. British products supplied and delivered directly to your door by the most friendly, professional, British driver ever. Rody a... Mehr ansehen

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

super service

super service, er tilfreds med alt. man skal have enmeget robust dåse åbner for meat pies i dåser. men det er ikke abigails skyld. altid til tid, leveret til døren.

det er min smags fornemmelser, men black pudding var ikke som jeg huskede det. ellers alt super godt. prøvet en anden selskab en gang, varene var en tur til italian derefter leveret til et selv hente forretning 10 km fra min hjemme. ABIGAIL lever være gang til dæren lige som lovet. 5 stjerne uden tvivl
dato for oplevelsen : hver gang sidste flere år

12. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal betale pr. efterkrav

Man skal betale pr. efterkrav. Og så har du bare at være hjemme den dag, de kører i dit område. I mit tilfælde ventede vi forgæves, og de kom to dage efter.
Tilføjelse: Efterfølgende får du to mails, om ikke godt du vil slette din anmeldelse på TP. Kundeservice er ikke deres stærkeste side.

3. Februar 2023

Fantastiske rigtige Britiske produkter

Jeg har boet i England og savner mange af de produkter jeg kan huske. Jeg kan købe dem alle hos Abigails og til ret gode priser. De har et stort udvalg. Prøv deres pork pies, black pudding og rigtige engelske eller irske pølser. Deres til dør levering fungerer perfekt. Kan varmt anbefales

12. März 2023

Århhh julen er reddet

Århhh julen er reddet. I er de eneste i Danmark der kan skaffe mine chips og andre gode engelske varer. Også få dem leveret v døren, er mere end service. Og I kom som aftalt, kun ros herfra, bestilling til 2023 er v at blive lavet.

16. Dezember 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Gode priser og meget venlig levering. Fik en snak med manden som leverede om hvad vi elsker ved den skotske kultur. Super flink.

Jeg ville ønske de leverede oftere, men det er nok godt nok så jeg ikke spiser alt for mange Tunnock teacakes og shrimp cocktail chips

Kan kun anbefales

7. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte nogle varer til min fars…

Jeg bestilte nogle varer til min fars fødselsdag og der var desværre et par bump på vejen i processen, så jeg skrev en mail og forklarede situationen. Kort efter blev jeg ringet op og fik en god og høflig betjening og en hurtig løsning. Vi har handlet her igennem årene og de kan varmt anbefales - også hvis det ikke lige går som planlagt. Super fint håndteret.

23. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I gøre det godt

Har været kunde i et par åre nu, altid god service. Eneste minus er at post forsendelsen er tit langsom men om det skyldes travlhed eller postnord vide jeg ikke. Det holder mig ikke fra at være kunde hos Abigails. Mange tak.

30. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt med muligheden for at købe…

Skønt med muligheden for at købe engelske madvarer i Danmark. Jeg er specielt dybt afhængig af den engelske te efter at jeg har boet i England. Fristes ofte af andre produkter fra Abagail's store udvalg. Super service og fantastisk søde mennesker. Chaufføren er altid glad og smilende med tid til en lille snak.
De bedste anbefalinger herfra.

27. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I have been ordering from Abigail for a…

I have been ordering from Abigail for a long time now and they have always been professional, courteous and prompt. Unfortunately, due to Coronavirus and Brexit, their usual high standards have been tested and been taken out of their hands. Completely understandable. Anyone writing a negative review during these difficult times should feel ashamed of themselves. Your turkey or crackers not being delivered should be the least of your concerns. Thank you Abigails for providing me with a taste of home during these difficult times - late or punctual - I am confident you are doing the best you can during this global crisis. Let's show understanding and support to all small businesses during this difficult time.

8. Januar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende oplevelse hos Abigails

Jeg er super frustreret over den service, jeg har modtaget i forbindelse med en levering fra Abigails. Det drejer sig om nogle produkter, jeg havde købt med henblik på at overraske min engelske kæreste juleaften, da han pga. Corona-situationen ikke kan komme hjem til England over julen.

For at kæresten ikke skulle opdage noget, satte jeg leveringsadressen til at være hos mine forældre. Også fordi det var svært at få noget information om, præcis hvornår tingene ville blive leveret, og jeg ikke ville risikere, at han skulle tage imod leveringen, hvis jeg nu ikke var hjemme.

Jeg skrev endvidere til Abigails lige efter min bestilling for at få at vide, hvad jeg skulle gøre, hvis hverken jeg selv eller mine forældre kunne være på deres adresse på leveringstidspunktet. Ugen efter havde jeg stadig ikke fået svar og sendte en mail mere. Den fik jeg heller aldrig svar på.

Derfor ringede jeg til dem, og fik først at vide, at “de nok ikke var nået til min mail”. Ift. leveringen blev medarbejderen ved med at sige, at “det står jo alt sammen inde på hjemmesiden” (men noget information må jo mangle, eftersom jeg stadig havde brug for mere). Meget mærkeligt at blive mødt med den attitude, at man faktisk forstyrrer og er til besvær ved at ringe og bede om hjælp...

Lidt paf over behandlingen fik jeg dog til sidst at vide, at der kunne arrangeres en anden leveringsdato, hvis den ønskede ikke passede. Fint nok, tænkte jeg, så må jeg vente og se. Og det passede heldigvis fint, da de ringede fra Abigails i dag og sagde, at leveringen ville ankomme inden for et specifikt tidsvindue om aftenen.

Fluks drønede jeg ud til mine forældres adresse for at modtage. Her sidder jeg glad og spændt og venter, da min kæreste ringer og spørger, om det er meningen, jeg skulle have noget leveret i aften, for der er kommet en kasse. De har altså alligevel leveret til betalingsadressen og ikke til leveringsadressen. OG min kæreste måtte betale for leveringen på MobilePay, hvorfor han helt sikkert har opdaget, hvor leveringen er fra.

Sindssygt frustreret, ærgerlig og oprigtigt skuffet, ringer jeg til Abigails, men forbindelsen bliver afbrudt, da mine forældre bor i et dårligt dækningsområde. Jeg når kun lige at sige ned i røret, at jeg er frustreret over, at tingene er blevet leveret til den forkerte adresse, før signalet falder ud.

Stadig ærgerlig, men ivrig efter at komme hjem for at sikre mig, at leveringen er som den skal være (og for at min kæreste ikke skal kigge nærmere på den) sætter jeg mig i bilen og kører hjem. I det øjeblik jeg har parkeret, ringer min telefon. Det er så min kæreste, der fortæller, at leveringen er blevet afhentet igen - uden at nogen har informeret mig!!!

Jeg er rødglødende, da jeg ringer til Abigails igen med det samme. “Du sagde jo, at det var den forkerte leveringsadresse,” sagde medarbejderen, men på mit spørgsmål om, hvorfor de ikke ventede på at få bekræftet afhentingen med mig, blev jeg affejet. “Vi forsøgte jo at ringe til dig,” sagde medarbejderen (opkald der ikke gik igennem grundet den dårlige dækning).

“Vi har gjort vores bedste og gjort det, vi troede, du ønskede - mere kan vi ikke gøre," blev medarbejderen bare ved med at sige som svar på min voksende frustration. Ingen uforbeholden undskyldning (“vi beklager” blev der sagt lidt ladt og uoprigtigt et par gange), ingen løfter om forbedring eller tilbud om kompensation. Ikke andet end at tingene nu bliver leveret til mine forældres adresse i morgen tidlig, hvor jeg så IGEN må tage ud for at afhente dem.

Oplevelsen med Abigails har været mildt sagt frustrerende. Overraskelsen til min kæreste er fuldstændig ødelagt, og jeg har spildt en masse tid på at skrive, ringe, køre og koordinere ift. leveringen. Det meste af dette kan dog til nøds tilskrives menneskelige fejl (derfor 2 stjerner i stedet for 1). Men den attitude, som firmaet lægger for dagen, når noget går skævt, og som får én som kunde til at føle sig til besvær, affejet og slet, slet ikke godt behandlet, er rent ud sagt noget af den ringeste kundeservice, jeg længe har oplevet.

28. November 2020

Perfekt!

Super venlig mand der leverede varene.. nem og snakke med og alle varene var der som de skulle være alting var lige i skabet :)
Her fra bestiller jeg uden tvivl igen ! :)

31. August 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Varer man ikke kan få andre steder leveret lige til døren af den flinkeste skotte! Kan kun anbefales.

28. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr