Das sagen Bewerter
The site is suggesting international moving (Scandinavia and Europe), but I have just been told that it is not part of the company services - please delete the service from your site.
Aalborg Flyttefirme v/Jonas Buch flyttede mit bohave for mig 27.09.19 fra Aalborg-området til Aarhus-området. Det var en helt igennem tryg og god oplevelse, hvor alt blev håndteret roligt, hensynsfu... Mehr ansehen
Jeg flyttede fra en 4 værelses lejlighed på 3 sal og Jonas & co (inkl. lift) gjorde et fremragende stykke arbejde. Udover at rykke ud med en uges varsel & redde min dag, var de effektive, havde godt h... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Kan det flyttes, kan vi flytte det! Aalborg flyttefirma er blevet fusioneret med Aalborg discount flyt. Derfor er hjemmesiden fremover : Aalborgdiscountflyt.dk. Vi har derfor bilerne og mandskab til selv de største opgaver. Det koster ikke noget at spørge, så står du privat eller den virksomhed hvor du arbejder og skal flytte, så ring til Kim på tlf. 40 37 75 22 og få en sludder, eller send en mail og vi kontakter dig hurtigst muligt! Vi ønsker dig en fantastisk god dag
Kontaktinformationen
Industrivej 14, 9440, Aabybro, Dänemark
- info@aalborgdiscountflyt.dk
- aalborgflyttefirma.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Gennemført god service! Vælg trygt Aalborg Flyttefirma
Vi havde en super flytning fra vores lejlighed på 3. med hjælp fra Aalborg Flyttefirma! Flyttemændene kom præcist til aftalt tid, de smilede og var glade, venlige og imødekommende fra start til slut. Servicen var bare i top. Alt gik så nemt og godt, der var ikke en finger at sætte på. Og så var prisen i øvrigt rigtig god (den billigste vi kunne finde). Jeg vil ikke tøve med at hyre Aalborg Flyttefirma igen en anden gang og vil med glæde anbefale dem til andre. Tak igen for en super god, ja perfekt, oplevelse. Vi kunne ikke have håbet på noget bedre!
Bedre, hyggeligere, raskere og billigere flytting er det ikke mulig å finne :-)
For andre gang bruker jeg Aalborgflyttefirma - denne gangen hjem til Norge. Absolutt alt, fra den første henvendelsen til Aalborgflyttefirma til flyttebilen hadde forlatt bestemmelsesstedet i Norge, får terningkast 6. Intet kan gjøres på en bedre, hyggeligere, raskere eller billigere måte.
Mvh
Rasmus
Flytning i topklasse
Jeg har for anden gang gået hjælp til at flytte. Endnu en gang var der god service, godt humør og ikke mindst så gik det stærkt.
Jeg vil til en hver tid anbefale Aalborg flyttefirma!
Værdi for pengene..
Særdeles profesionelle flyttefolk man rolig overlader sin flytning til.
Mine møbler blev behandlet med stor respekt og selve flytningen blev udført venligt og hurtigt. Flyttefolkene havde virkelig præferencer for deres arbejde
Professionelt, præcist og engageret
Når man skal flytte er det rart med et flyttefirma, man er på bølgelængde med, og som kan sætte sig ind i éns behov. Aalborg Flyttefirma levede til fulde op til mine forventninger, og det var en virkelig god oplevelse at få hjælp fra dem. Jeg vil til hver en tid benytte dette firma igen og også anbefale det på det varmeste til alle andre.
Mine sager blev flyttet uden problemer!
Jeg bestilte en flytning fra Aalborg til København og alt mit indbo blev flyttet uden problemer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.