Aalborg Flyttefirma Bewertungen 66

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For andre gang bruker jeg Aalborgflyttefirma - denne gangen hjem til Norge. Absolutt alt, fra den første henvendelsen til Aalborgflyttefirma til flyttebilen hadde forlatt bestemmelsesstedet i Norge,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The site is suggesting international moving (Scandinavia and Europe), but I have just been told that it is not part of the company services - please delete the service from your site.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aalborg Flyttefirme v/Jonas Buch flyttede mit bohave for mig 27.09.19 fra Aalborg-området til Aarhus-området. Det var en helt igennem tryg og god oplevelse, hvor alt blev håndteret roligt, hensynsfu... Mehr ansehen

1. Umzugs- und Lagerservice
  2. Umzugsunternehmen
  3. Umzugsbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Kan det flyttes, kan vi flytte det! Aalborg flyttefirma er blevet fusioneret med Aalborg discount flyt. Derfor er hjemmesiden fremover : Aalborgdiscountflyt.dk. Vi har derfor bilerne og mandskab til selv de største opgaver. Det koster ikke noget at spørge, så står du privat eller den virksomhed hvor du arbejder og skal flytte, så ring til Kim på tlf. 40 37 75 22 og få en sludder, eller send en mail og vi kontakter dig hurtigst muligt! Vi ønsker dig en fantastisk god dag

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

66 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Det bedste firma i Aalborg

Effektivt, hurtigt, biligt, alt i alt en fremragende service til en fantastisk pris.

Havde kigget efter et flytte firma der ku hjælpe på kort varsel og Aalborg Flytte Firma var det perfekte valg. Servicen var i top, møbler, kasser mm. blev hurtigt og sikkert flyttet ud i vognen og fastgjort. Der blev læsset af lige så hurtigt og hvad jeg havde forventet sku tage en formiddag endte med at tage en times tid.
Oven i købet til en pris ingen af de amdre flytte firmaer i nærheden kan kongurere med.

4. Februar 2019

Fremragende flyttefirma

Fremragende flyttefirma. Yderst professionelt og usædvanligt behjælpeligt, løsningsorienteret og kundeorienteret helt fra tilbudsfasen til afhentning af flyttekasserne.

Jonas og Alan var så venlige, rolige og imødekommende at jeg næsten ikke nåede at opleve det sædvanlige flyttestress. Det kørte bare: nedpakning, udenbys-flytning og aflevering. Selv midt i en hedebølge, med flere etager at klare i begge ender, klarede de alt hurtigt og roligt og med et smil. Lige så roligt kan jeg stærkt anbefale Aalborg Flyttefirma.

29. August 2018

Professionel håndtering

Jonas og hans Team fik vendt en stresset flyttedag til en god oplevelse.
De håndterer situationen i en positiv stemning, med overblik og er utroligt tjenstvillige. Virkelig behagelige mennesker at ha i sit hjem.
Jeg vil varmt anbefale dem.

14. Dezember 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke helt tilfreds

Ikke helt tilfreds med indpakningen, de løb tør for bobleplast undervejs, ikke alle møblerne blev beskyttet m.m. Opbevaringsrummet blev ikke udnyttet optimal - de var trætte til sidst og gad ikke længere. Ikke helt igennem professionelle. Desværre. Jacob er dog meget flink.

29. Oktober 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Aalborg Flyttefirma da vi …

Vi brugte Aalborg Flyttefirma da vi skulle flytte fra vores gamle hus gennem 15 år til det nye. Jonas og hans folk gav den bedste pris og leverede en super service. De stod for nedpakning og flytning, og alt gik fint. Folkene var meget hjælpsomme og hensynsfulde, og hjælp med mere, end man kunne have forventet. Og da de hentede kasserne efter nogle uger, og der lå en portion IKEA pap i garagen, tog de sørme lige dét med også. Jeg kan meget varmt anbefale Jonas og hans firma.

7. Oktober 2017

Enestående

Enestående service og fleksibilitet ved min flytning fra Kbh. til Pandrup. Det kan ikke gøres bedre. Finn Larsen

11. September 2017

Fuldt ud tilfreds.

Virkelige flinke mennesker der flytter sine ting med focus på at det ingen skader får. Vi er fuldt ud tilfredse med deres service og prisen. Det kunne ikke have været bedre.

19. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil helt klart anbefale Aalborg …

Vil helt klart anbefale Aalborg Flyttefirma til andre. Super flinke flyttefolk. Præcis på klokkeslæt, hurtige og effektive. De behandler godset på en fin og professionel måde. Vi havde en rigtig fin flyttedag. Tak for det til Jonas og Mikkel 😀

9. August 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service til absolut fair pris

Jeg flyttede fra en 4 værelses lejlighed på 3 sal og Jonas & co (inkl. lift) gjorde et fremragende stykke arbejde. Udover at rykke ud med en uges varsel & redde min dag, var de effektive, havde godt humør & leverede en super service til en absolut fair pris. Jeg har nu 2 gange flyttet, hvor Jonas & co klarede arbejdet & jeg kan varmt anbefale Aalborg Flyttefirma til andre.

16. Juli 2017

Toppen af Aalborg

Vi benyttede ovennævnte flyttefirma og det fortryder vi ikke. Vi deler gerne vores oplevelse med andre. De var rolige, dygtige, super profesionelle og ikke mindst hurtige. Kan varmt anbefale Jonas Buch og hans dygtige hjælpere. Jeg vil ønske at kunne give en bedømmelse på 10 stjerner.
Tusinde tak for den bedste flytning nogensinde.

Klaus Nielsen og Lone Rødhus

10. November 2016

Super service!

har benyttet Aalborgflyttefirma og det var ligetil, hele vejen igennem! 5/5 herfra og et stort tak for hjælpen til Skagen!

18. September 2016

Uforbeholden tilfredshed!

De overholdt aftalen til punkt og prikke. De var hyggelige og vistnok ikke specielt dyre, og så nåede mit møbel frem hurtigt og i et stykke. Hvad kan man forlange mere? Jeg ville ikke tøve med at bruge dem igen.

Britta Kbh S

17. Juli 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig of effiktiv flytning.

Rigtig venlig flyttemand der havde styr på sagerne, hele flytningen var overstået på mindre end 2 timer.
Vil gerne anbefale andre at bruge Aalborg flytte firma. :-)

17. Juli 2016

Et godt flyttefirma.

Vi har haft Aalborg flyttefirma til at flytte for os den 3. juni 2016, vi kan klart anbefale dem. De er meget imødekommende og vil gerne hjælpe med at ,man får tingene til at fungere inden de tager af sted. Man har føler, at de er der for en, og gerne vil hjælpe, så man kommer på plads i det nye hjem. Nogle meget behagelige flyttefolk, kan trygt anbefale firmaet.
Mange venlige hilsener fra Finn og Lisbeth Skovgaard.

7. Juni 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr