Super god service og hurtig levering og opsætning. Talte med Stephan, som kom ud og så barlokalet dagen efter. Fik tilbudt at få sat plader i loftet allerede ugen efter. Pete kom og satte dem op, tog... Mehr ansehen
Nogle gange er du heldig, i dette tilfælde var vi rigtig heldige. AA Akustik er en pålidelig familieejet virksomhed med højt service niveau. Vi havde et par monteringsudfordringer pga. højden på vor... Mehr ansehen
Vi vil gerne give AA Akustik vores bedste anbefalinger. Vi har købt hus, hvor akustikken var lidt 'hård' i køkkenområdet pga klinkegulv og lidt højt til loftet. Dette er nu afhjulpet med hjælp fra... Mehr ansehen
Fantastisk oplevelse! Jeg fik sat akustikplader på mit 6 meter høje loft i stue/ altum. Lige fra 1.kontakt på telefon var servicen i top. På mødet hjemme hos os fik jeg vist flere muligheder f... Mehr ansehen
Mågevej 28, 2650, Hvidovre, Dänemark
- kontakt@aa-akustik.dk
- aa-akustik.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Etablering af akustikloft i alle rum i…
Etablering af akustikloft i alle rum i lejlighed fra 2015.
Vi vil gerne takke for en god proces, Stephan, og et helt utroligt flot resultat - tak til Karsten for de fine detaljer, og at ramme plet på vores ønsker. Og lyden, hold nu op en forskel, det er fantastisk. Tænk vi har levet med det før det.
Troværdig og professionel firma.
Troværdig og professionel firma.
Og hold nu op det gør en kæmpe forskel med de plader i loftet. Vi er så glade for at få det lavet.
Flot udført Akkustikloft med LED belysning
Flot udført håndværk (Ecophon Akkustikloft), Loftet ser godt ud med ny LED belysning. Rummet blev afleveret pænt rengjort og til en fair pris. Stor tilfredshed herfra.
En verden til forskel
I Børnehuset Skatteøen har AA Akustik netop sat akustikplader i loftet i hele børnehaveafdelingen. Der er en verden til forskel fra før til nu. Børn og medarbejdere oplever, at det er meget behageligere at opholde sig i lokalerne efter vi fik håndteret vores støjproblemer.
Og så er det pænt lavet.
Fin professionel vejledning inden vi modtog uforpligtende tilbud fra Stephan, og hurtig udførelse af opgaven, da vi havde bestilt den.
SÅ FINT
Løsning er både flot og meget effektiv
Godt produkt, super service!
Vi har fået akustikplader op i et ca 45km2 stort køkken/stue/alllrum med betonloft og der var en verden til forskel. Kan klart ambefales. AA Akustik yder god service, men vigtigst af alt virker pladerne efter hensigten.
Det er de bedste penge jeg nogensinde…
Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt - det er som at have fået et helt nyt hus, og familie og venner kommentere også hvor lækkert der er:).
Havde for nogle mnd siden Stephan ude og måle op og forklare lidt om hvad han kunne gøre for os i vores stue.
Jeg gik en uges tid og grublede over hvad der ville være den bedste løsning - kom på en ide mere jeg lige ville drøfte med Stephan og ringede derfor til ham før at høre hans mening om dette, han valgte at møde personligt op, så vi var helt enige om hvad jeg mente der skulle laves...
Efter jeg havde besluttet bestilte jeg tid og en uge efter ca. Fik jeg så besøg af montøren, meget behagelig person :) han blev der hele dagen og færdiggjorde sit Arb selvom det blev lidt senere end planlagt - go stil :)
Alt i alt 5 stjerner herfra for både service og pris ( da AA Akustik også ligger i den lavere prisklasse for dette arbejde )
Kan klart anbefales - og det er de også blevet flere gange af mig, og vil klart bruge dem igen når førstesalen står for skud. :)
Kenneth hauslund
Fantastisk service og YDERST kompetent…
Fantastisk service og YDERST kompetent vejledning.
Tilmed også de bedste priser :-)
Super tilfreds!
AA Akustik har leveret hvad de lovede. Akustikken i vores store køkken alrum er blevet super god. Pladerne er sat op med stor nøjagtighed og det ser rigtig godt ud.
Har haft besøg af Stephan & AA Akustik
Har haft besøg af Stephan, og AA Akustik, og har været meget positiv over resultatet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.