AA Akustik Bewertungen 50

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering og opsætning. Talte med Stephan, som kom ud og så barlokalet dagen efter. Fik tilbudt at få sat plader i loftet allerede ugen efter. Pete kom og satte dem op, tog... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi vil gerne give AA Akustik vores bedste anbefalinger. Vi har købt hus, hvor akustikken var lidt 'hård' i køkkenområdet pga klinkegulv og lidt højt til loftet. Dette er nu afhjulpet med hjælp fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse! Jeg fik sat akustikplader på mit 6 meter høje loft i stue/ altum. Lige fra 1.kontakt på telefon var servicen i top. På mødet hjemme hos os fik jeg vist flere muligheder f... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Stor forbedring

Vi døjede med dårlig akustik i vores stue, hvor der er loft til kip. Det betød blandt andet, at det var svært at tale sammen, når der var mange i rummet, særligt børn. Efter AA Akustik har sat plader i loftet, er det som et helt nyt rum. Der er ro på en anden måde, som gør, at vi fx kan tale sammen samtidig med at vi hører musik uden at det hele runger ulideligt.
Vi er fuldt ud tilfredse med det arbejde, der er udført og vil anbefale det til andre, der måtte døje med dårlig akustik.

13. Oktober 2021

Fra første telefoniske kontakt

Fra første telefoniske kontakt, hjemme besøget til montøren kom og arbejdet blev udført var kunde service og produktet fuldstængig på TOP plan. Stehpan er en helt igennem troværdig person, som jeg kun kan giver mine varmeste anbefalinger. Montøren Carsten er også virkelig competent, venlig - bare en super oplevelse at have holdet inden for dørene. TAK

17. September 2021

En god investering!

Vi kan kun varmt anbefale aa-akustik.

I et nybygget hus med hårde flader og store vinduespartier havde vi en frygtelig akustik i køkken-alrummet.
Vi fik monteret et stor flåde i hele loftet, og det har skabt den ro vi eftersøgte.

AA-akustik er profesionelle i deres arbejde og er dygtige til at finde frem til den løsning, der passer bedst til rummet ift. ønsker og det visuelle udtryk.

Vi glæder os hver dag over den forbedring det giver.

6. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nogle gange er du heldig

Nogle gange er du heldig, i dette tilfælde var vi rigtig heldige. AA Akustik er en pålidelig familieejet virksomhed med højt service niveau. Vi havde et par monteringsudfordringer pga. højden på vores loft, men den bedste løsning blev valgt, selvom det var den mest tidskrævende. Som kunde giver det ro i maven når kvalitet vælges fremfor "quick fix". Det har været kendetegnet for arbejdsindsatsen fra start til slut.

Vil til enhver tid anbefale aa akustik.

25. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We got great soundproofing from AA…

We got great soundproofing from AA akustik in the living room, kitchen and hall. The service was very good and they were thorough and with attention to detail. They gently took down all the lamps and put them back up again. It looks awesome and it is such an improvement on the indoor environment.

29. April 2021

Ro og god stemning!

Udmærket kommunikation.
Alle aftaler om pris og levering overholdt.
Bedste tilbud på akustikplader i forhold til alle konkurrenter.
Hjælpsom med gratis rådgivning og gode løsninger til gør det selv projekt.
Opsætning af akustikplader giver så meget ro at alle i større huse burde investere i dette.

27. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundens behov i centrum - og billigst!

Der findes flere akustik-regulerings firmaer på markedet. Og de fleste har pænere hjemmeside end AA akustik. Dette blev der mere end rådet bod på i vejledningen omkring opsætning og materiale valget. Vi havde en fornemlse af at være i centrum og vores behov dækkes snarere end hvad vi oplevede med konkurrenten hvor man gik mere op i at gøre det nemt for firmaet at sætte plader op, end at finde noget der dækkede vores behov. Vi sparede også MANGE TUSINDE kroner ift konkurrenterne!

Alt blev leveret til den aftalte tid og pris. og vi er meget glade for løsningen. Let og smertefrit.

16. Dezember 2020

Et rigtig godt valg!

Efter at have søgt på nettet og konsulteret Trustpilot valgte vi AA Akustik til at opsætte akustikplader i vores køkken/alrum/stue.
Og det har vi absolut ikke fortrudt. Roen har sænket sig i rummet og loftet ser nærmest mere eksklusivt ud, da pladerne er sat op med stor akkuratesse på trods af udfordringer med både indbyggede spots og ovenlysvindue.
Alt i alt et godt produkt samt en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales.

15. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt håndværk og fantastisk transformation af indemiljøet

Vi døjede med dårlig akustik i vores køkken/alrum og stue som resulterede i kraftig rungen og uro. Vi valgte AA Akustik til at hjælpe os med problemet og fik pba. deres anbefaling opsat Ecophon akustikplader i vores lofter, og forskellen er som nat og dag.

Deres håndværkere kom som aftalt og leverede et super stykke arbejde, der både visuelt og ift. indemiljøet har hævet vores bolig til nye højder.

Vi kan varmt anbefale AA Akustik til rådgivning omkring- og opsætning af akustik loftplader - de leverer den aftalte kvalitet til den aftalte tid!

12. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En næsten ubeskrivelig oplevelse af ro.

En næsten ubeskrivelig oplevelse af ro, når man kommer ind i vores stue/ alrum.
“Det skulle vi have fået lavet for længe siden” Før var der en rungen og støj i rummet, og bare det at tømme opvaskemaskinen, kunne ødelægge en almindelig samtale.
Nu kan vi inviterer gæster, og rent faktisk også snakke sammen.
Det er fantastisk.

30. Januar 2020

Akustikforbedring i villa

Vi har fået lavet akustikloft i vores gamle Frederiksberg villa fra 1930'erne, hvor akustikken var dårlig, sandsynligvis pga meget høj lofthøjde.
Vi kontaktede AA Akustik, hvor Stephan kom ud til os og gav kompetent rådgivning, hvor fordele og ulemper ved de forskellige løsninger blev fremlagt. Alt sammen med respekt for husets fremtoning i øvrigt.
Udførelsen af arbejdet blev efterfølgende udført helt som planlagt og med overholdelse af alle aftaler.
Så nu har vi en fantastisk akustik i vores hus og stadig med respekt for æstetikken.

7. November 2019

Top professionel og megaflink

Top professionel og megaflink. Helt igennem behagelig, kompetent og professionel oplevelse. Fra jeg ringede og rådførte mig første gang, til pladerne var monteret, har alt været håndteret og kommunikeret så servicemindet og tydligt. Og selve resultatet er ligeså tilfredsstillende-en stor forskel i vores butik. Vi kan kun anbefale Stephan og hans medarbejdere. Tak!

22. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og produkt

Super godt produkt og sat op så vi ikke tænker over det.
Selv om vi har 10 eller flere gæster kan alle tale sammen - det kunne vi ikke før.
Kan kun anbefale AA Akustik.

25. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr