Hi, I am using this application from 2018, and it's working fine, but from last few days, My balance is not showing. When ever I am trying to open any Game it's showing Game Under Maintenance Please... Mehr ansehen

just love this app. Its an amazing designed app with attractive creatives. It is 100% trustable app.fast withdrawal and fast deposits. Customer service are too good. They are also available to solve y... Mehr ansehen

I just love this app. Its an amazing designed app with attractive creatives. It is 100% trustable app.fast withdrawal and fast deposits. Customer service are too good. They are also available to solve... Mehr ansehen

Beat mind games live real withdrawl with bank account, very trusted website its amazing ............ lots of payments proof i see trusted.....

1. Online-Casino oder -Buchmacher
  2. Onlineanbieter von Sportwetten

VSCRIC is a online casino operator giving the best gaming experience, unlimited winnings and entertainment. VSCRIC is run by a well known corporation in BVI, and fully licensed by PAGCOR Philippines.

4.3

Hervorragend

24Club.com is an engaging platform…

24Club.com is an engaging platform offering a wide range of exciting games and entertainment options. The user-friendly interface and reliable customer support make it a great choice for both beginners and experienced players!

3. Dezember 2024

VSCRIC ऐप फ्रॉड किया है मेरा 11002…

VSCRIC ऐप फ्रॉड किया है मेरा 11002 रुपिया का कर ऐप को बंद कर दिया में ऐप पर फ्रॉड का पुलिस केश दर्ज करेगे और किस किस पैसा लेकर भागा है सब मिलकर करो

2. Oktober 2023

Your Application Not working, My balance not showing.

When ever I am trying to open any Game it's showing Game Under Maintenance Please Try After Some time,and it's happening from last few days.Regarding this I wrote several complaints but still the situation is same. If you shut your business then inform your players, and if you are still in Game then resolve the issues asap please.

11. September 2023

It's Bloody Worst Website Please Don't…

It's Bloody Worst Website Please Don't U R Money On It I Was Withdraw Money 1Week Ago Still Now Money Doesn't Come And The Website Has Been Shutdown Due More Lose The Website Brand Ambassador For This Website Is Rahul Dev Who Is Acted In Many Movies As Negative Role He Is In Real Life Also Just Like Movies

4. September 2023

One biggest Fraud

One biggest Fraud. Pls do not use this app.... They are bloody rascles. Cheater. Looting people. Dont trust this app. Dont waste your hard earnings money. They wont allow you to withdraw big amount.. Starting they give you small amount. After that they wont allow you.... Bloody they have looted my 12000 rupees.... Customer care is waste. No one will help you.. Bloody cheater. Bloody rascles.

20. Mai 2023

very bad site

Nakli Reviews hai is site pe iska, sab reviews khud ki company ki empliyee ne banaya howa hai, essa site pe trust nahi karna chahiye isse acha to 11ic wala site hai, 30 mins mai withdraw mil jata hai, isme to agents khud fraud karte hai deposit ke liye, bolte hai target complete karna aur, very bad site

30. April 2023

Worst

Worst , har baar kuch na kuch problem hora hai app me , customer care apke sawal ka jawab nhi deta hai thik se , sab term & condition karne k baad bhi daily bonus or monthly bonus nhi deta hai or pucho toh Naya Naya bahana banate hai ye log , ekdum he fraud app he isko jald se jald ban karna chaiya nhi toh bahut logo ka Paisa le bhag jayega...

8. April 2023

Rollover won't be updated /delayed once you start winning

Rollover over won't be updated , once you start winning or if the app knows that you have a perfect strategy , the rollover (minimum win / loss amount) will be delayed and you wont be able withdraw even if you win more, costumer care is just careless ! Gamble at real casinos don't go for these useless apps in India

29. November 2022