Goedenavond 123materialen, Ik heb bij jullie een brandstofdruk sensor besteld voor mijn Lexus. Hierover heb ik een negatieve review geplaatst over de levertijd en afkomst van dit product. Hie... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super klantvriendelijk. Eerst een te lichte pomp besteld. Met kleine bijbetaling makkelijk omgeruild. Vervolgens na 5 weken gebruik defect. Weer makkelijk omgeruild zonder kosten. Bij dit bedrijf zou... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Slecht bedrijf bestelling gedaan betaald niks gekomen. Mail contact met een heer die rogier heet excuus gekregen post waarschijnlijk pakket kwijt geraakt wij sturen nieuwe. Helaas weer niet gekomen en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Besteld kwam netjes verpakt en zeer snel top service volgende keer bestel ik weer
150.000 producten - altijd wat leuks - perfecte service
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
The product i ordered sadly malfunctioned shortly after using it, but the kind employee gave me a discount code that i could use on their website. I was able to get a improved version of the original product with it.
Wat een geweldige en onverwachte ervaring, ik dacht een DAB radio besteld te hebben maar kreeg een DAB antenne. Mijn fout niet goed gekeken.
Gemaild en kreeg gelijk een mail terug dat de bedoelde radio niet meer leverbaar was en dat ze dat vervelend vinden dat ik nu niets aan de antenne heb maarf een korting aanboden op een volgend artikel dat ik bestel. en zo bi it!!
Had iets besteld dat achteraf niet voor mij geschikt was. De klantenservice heeft erg zijn best gedaan om mij alternatieven te bieden, maar toen ik aangaf dat ik daar niet op in wilde gaan, heeft de klantenservice (Jonathan) onmiddellijk de refund geregeld. Ontving binnen 3 dagen mijn geld retour. Dus uiteindelijk zeer tevreden.
Ik bestelde een artikel met de verwachting het binnen 2 dagen in huis te hebben. Na bestellen blijkt het een dropshipper te zijn die over de rug van een klant het artikel besteld. Hetzelfde artikel kan je ook zelf bij Aliexpress bestellen maar dat doe je niet ivm de lange levertijd. Ik zou bij deze oplichters niets meer bestellen.

Antwort von 123materialen
Ik heb filters voor de luchtreiniging besteld. Het magazijn heeft per ongeluk de verkeerde maat gezonden.
Was geen probleem, per ommegaande de correcte maat verzonden, en de verkeerde maat kon ik houden, hoefde niet geretourneerd te worden.
Kijk dat is service, snel en correct opgelost!
Ik ben niet tevreden, sterker nog ik voel mij bedrogen. Ik had dringend batterijen nodig met een speciale lengte , en dacht dat 123materialen een Nederlands bedrijf was. Na mijn bestelling en aankoop bevestiging zag ik de wachttijd van enige dagen tot wel weken.
Bestelling gedaan op 11/12/2023
1st mail gestuurd naar 123 op 18/12/2023 reden geen tracking beschikbaar !!!
Antwoord van 123 op 19/12/2023 niet bevredigend moest maar wachten !!!
2de mail gestuurd 03/01/2024 zelfde dag antwoord weer niet bevredigend moest weer wachten dus ik krijg 2x de zelfde nonsens toegestuurd van de klantendienst van 123 !!!
vandaag 10/01/2024 staat bij de tracking dat het pakje nog steeds in china is ???
morgen is het dus 30 dagen dat ik wacht na mijn bestelling het wordt tijd dat er iets gedaan wordt want ik ben het wachten grondig beu !!!
ik verwacht direct actie van 123materialen het heeft lang genoeg geduurd !!
Mvg. Sven
HERZIENING VAN MIJN REVIEW
ZOALS IK GEVRAAGD HAD ..
REEDS EEN FIJN CONTACT GEHAD MET BASTIAAN DEZE KWAM ONMIDDELIJK MET DE NODIGE INFO WAAR HET VERKEERD GING MET DE ZENDING VAN HET PAKKETJE..
OOK EEN ZEER FIJNE OPLOSSING WERD VOORZIEN DOOR BASTIAAN WAARVOOR ALLE DANK
HIERBIJ GEEF IK DAN OOK EEN OPWARDERING VAN DE STERREN VAN 2 NAAR 5 VOOR DE SNELLE REACTIE EN DE OPLOSSING DIE WERDT AANGEBODEN DOOR 123MATERIALEN !!

Antwort von 123materialen
Ik heb via de site een Gradenboog besteld. Bij de levering bleek dat de metrische indeling in inches was. Na een mailtje aan de klantenservice werd er door hen gelijk een nieuwe bestelling aangemaakt en binnen 1½ week kreeg ik een nieuwe gradenboog geleverd en nu met de juiste metrische aanduiding (cm).
Prima service en zeer constructief meedenken, waarvoor mijn hartelijke dank.
We vonden een geschikte bluetooth adapter bij 123materialen maar hadden in eerste instantie problemen met het koppelen. Na een snelle reactie op een email naar dit bedrijf, lukte het om het werkend te krijgen. Een vriendelijke en uitgebreide reactie, een fijne ervaring.
I was looking for a special LED for a lamp.
Very nice that I could order these LEDs via a Dutch website.
Had no problems with delivery.
I did receive more LEDs than ordered, but I can keep them
Na een klein foutje in de adapter van de batterij,kreeg ik onmiddellijk de goede adapter toegezonden.
Het team reageerde perfect en vriendelijk.
John van Lit
Mijn bestelling was niet helemaal zoals ik gedacht had. Dat kan gebeuren.
Het is uiteindelijk een bedrijf waardoor waarschijnlijk alle items uit China komen. In mijn geval was dit geen enkel probleem.
123materialen.com heeft desondanks gewoon een goede service gegeven door mijn betaling terug te storten.
Al met al een goede service.
De bestelde lichtbar werd snel, goed ingepakt verzonden. Bedankt hiervoor
Helaas was het verkeerde artikel bezorgd. Contact opgenomen met de klantenservice en een dag later had ik al een nieuw verzendbericht van post.nl dat het juiste onderweg was! Het onjuiste artikel hoefde ik niet terug te sturen. Superservice. Daar kunnen een hoop grotere leveranciers nog een puntje aan zuigen!
Eerst foute zending ontvangen maar erg goed en snel opgelost!!! Krijg nieuwe verzending met versnelde levering
Helaas hebben we hier niet te doen met een Nederlandse leverancier maar een leverancier uit China.
Normaal is het dat je binnen 14 dagen af kunt zien zonder daarvoor een speciale reden te hebben. In het geval van deze leverancier is dit onmogelijk daar de retour op eigen kosten naar China gestuurd moet worden. De kosten voor het versturen van het produkt staan in geen verhouding tot de aankoop. Op deze wijze heb je dus geen keus dan het produkt te houden waar je niet tevreden over bent. Voor mij duidelijk dus nooit meer bij deze leverancier iets bestellen.
123materialen.com heeft nu alsnog een goede service gegeven door het geld terug te storten. De manager heeft veel aandacht aan de klacht de besteed . Al bij al een goede service.
Ondanks type wisseling bij levering waterpomp mijn compliment aan het team van 123materialen waar op dit is recht gezet. De zeer correcte afhandeling.
My package was send back because I didn't know that PostNL send an app to pick it up. The personal of 123 ordered immediatly a new one free for me.
So I recieved it now. Super helpfull.
Helaas ben ik niet zo tevreden, sterker nog ik voel mij bedrogen. Ik had dringend een onderdeel nodig voor mijn hobby, en dacht dat 123materialen een Nederlands bedrijf was. Maar toen ik na mijn bestelling een aankoop bevestiging kreeg zag ik de wachttijd van enige dagen tot wel weken.
1-11-2023
Ik laat even weten dat mijn persoonlijke meningverschil, betreffende “leveringsduur en kostprijs” geheel door 123materialen.com naar mijn tevredenheid goed is opgelost. Daarom zal ik ook mijn ervaring met dit bedrijf als koper herzien, en mijn reactie als zodanig aanpassen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.