Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Mehr ansehen
Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het
Bij levering ontbrak één product, na mailcontact werd alles tip top afgehandeld. Het mailcontact verliep vlot en zeer klantvriendelijk.
In het verleden 2x een afstandbediening besteld zonder enige problemen. Nu heb ik weer een afstandbediening besteld en die werkt niet, kan gebeuren natuurlijk. Nu inmiddels een contact formulier ing... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Een nieuwe afstandsbediening voor mijn oude AKAI
Mijn AKAI televisie op de slaapkamer behoort al tot de oudjes. De afstandsbediening functioneerde voor geen meter meer. Ik kwam bij 123afstandsbediening terecht. Stap voor stap begeleiding naar de juiste vervangende afstandsbediening. Bestellen (tegen een zeer gunstige prijs) verliep vlot en de levering van de nieuwe afstandsbedieing was binnen 24 uur.
Hij deed direct wat hij moest doen: de tv aansturen. Had ik eerder van 123afstandsbediening gehoord dan was mij een hoop ergenis bespaard gebleven.

Antwort von 123afstandsbediening
Besteld voor 15:00 uur en ontvangen de…
Besteld voor 15:00 uur en ontvangen de volgende dag voor 15:00 uur, wat een service. Batterij erin en we hebben weer een goede werkende afstandsbediening. Dit was de 2 die we hadden besteld, de service is 100% perfect. Ga zo door 123 ;-)

Antwort von 123afstandsbediening
het bedrijf reageert tijdig en correct
123afstandsbediening doet zijn werk correct en goed, de zwakste schakel blijkt toch weer PostNL te zijn die nog wel eens in de fout gaan.
Ben blij met mijn afstandsbediening top 123!!!

Antwort von 123afstandsbediening
Goede ervaring met enkele verbeterpunten
Product geleverd zonder problemen. Werkt zonder problemen. Klantenservice reageert snel op emails. 5 sterren als er niet zoveel berichten over de bestelling worden gestuurd, een eenvoudige retour procedure, anders dan product zelf terugsturen naar adres en gebruik van 2 bedrijfsnamen is verwarrend.

Antwort von 123afstandsbediening
Snelle levering en scherpe prijs
Snelle levering en scherpe prijs. Op mijn vraag over de levering werd direct antwoord gegeven. Zeer tevreden!

Antwort von 123afstandsbediening
Zeer slecht verschillende keren via…
Nee heb idd geen reactie ontvangen meerdere malen vraag gesteld voor oplossing.
Toen ik een beetje pissig mailtje stuurde reactie eerdere niet ontvangen zegt u?
Ik heb echt meerdere malen netjes vraag gesteld en geen reactie ontvangen anders zou ik dit niet aangeven heel simpel ben er niet op uit om u zwart te maken maar dit ergert mij.

Gewoon goed en snel
Snel verzonden en ontvangen. Tussentijdse communicatie was goed en zoals het hoort.

Zeer fijn bedrijf
Zeer fijn bedrijf. De bestelling wordt snel verzonden en toen de afstandsbediening niet goed werkte werd er meteen kosteloos een nieuwe opgestuurd. Deze werkt gelukkig helemaal naar behoren. Heel tevreden!

Geweldige service
Geweldige service: bedrijf gaf per e-mail advies over wat de beste afstandsbediening zou zijn voor mij en leverde vervolgens heel snel. Toen na 4 maanden het apparaatje niet meer werkte, mailde ik hem dit en kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd.

Antwort von 123afstandsbediening
De bestelde afstandsbediening werkte…
De bestelde afstandsbediening werkte meteen en prima. Na jaren van andere afstandsbedieningen was deze meteen raak en werkte prima.

Afstandsbediening
Afstandsbediening was redelijk snel out of order maar na 1 mailtje super goed geholpen en binnen een paar dagen een nieuwe die goed functioneert,Top

Antwort von 123afstandsbediening
De afstandsbediening ing was de code…
De afstandsbediening ing was de code kwijt om de tv te bedienen. Vraag gesteld en in notime kreeg ik antwoord. Bravo.

Goede service!
Eind vorig jaar een afstandsbediening besteld als vervanging voor mijn kapotte exemplaar. Snel geleverd en werkte ook goed. Echter na een paar maanden kreeg ik problemen met deze afstandsbediening, enkele knoppen werkte niet goed meer. Ik heb contact opgenomen met de service afdeling. Deze was erg service gericht en stuurde per direct een nieuwe op. Inmiddels deze ontvangen en het werkt weer prima!

Antwort von 123afstandsbediening
Afstandsbediening besteld met klein…
Afstandsbediening besteld met klein defect kan gebeuren
1 mailtje gestuurd en word meteen geregeld binnen dag nieuwe al binnen
Nette en fijne service

Prima en snelle service!
Allereerst was de eerste verzending snel geregeld maar bij het gebruik van de nieuwe afstandsbediening werkte hij niet naar behoren, regelmatig reageerde de versterker niet op de afstandsbediening. Het mailtje met de klacht was snel beantwoord en dezelfde dag werd de nieuwe afstandsbediening verstuurd! Deze werkt perfect! Kortom een prima service van 123afstandsbediening!!👍😉

Goede service en klantvriendelijk
Goede service en klantvriendelijk, ondanks ze mijn artikel niet in de winkel hadden, toch voor mij gezocht, geweldig

Goede service!
De afstandsbedieningen die wij besteld hadden werkten prima (soms zelfs té, want reageren snel). Jammer genoeg was er eentje die het al binnen een half jaar opgaf. Een mailtje naar 123afstandsbediening was genoeg, er werd zonder discussie een nieuwe toegestuurd die het ook weer prima doet. Fijne service!

Afstandsbediening stuk
Afstandsbediening stuk. 1 Mail gestuurd . Heb gelijk een nieuwe gekregen, dat noem ik nog eens service . Bedankt

Antwort von 123afstandsbediening
Onze afstandsbediening deed het opeens…
Onze afstandsbediening deed het opeens niet meer. Mijn zoon had elders 2 universele afstandsbedieningen gekocht (zou 100% moeten werken), maar deed het niet bij de OK tv. Tot ik op deze geweldige website terecht kwam. De afstandsbediening deed het direct, zonder iets in te stellen of iets. Hartelijk dank voor jullie snelle service en de zekerheid die jullie bieden.

Opgelicht
Opgelicht. Product nooit geleverd. Meerdere officiële brieven geschreven. Reageren nergens op. Bestel hier niet!

Antwort von 123afstandsbediening
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.