123afstandsbediening Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij levering ontbrak één product, na mailcontact werd alles tip top afgehandeld. Het mailcontact verliep vlot en zeer klantvriendelijk.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In het verleden 2x een afstandbediening besteld zonder enige problemen. Nu heb ik weer een afstandbediening besteld en die werkt niet, kan gebeuren natuurlijk. Nu inmiddels een contact formulier ing... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

452 Bewertungen

Alle Bewertungen

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een nieuwe afstandsbediening voor mijn oude AKAI

Mijn AKAI televisie op de slaapkamer behoort al tot de oudjes. De afstandsbediening functioneerde voor geen meter meer. Ik kwam bij 123afstandsbediening terecht. Stap voor stap begeleiding naar de juiste vervangende afstandsbediening. Bestellen (tegen een zeer gunstige prijs) verliep vlot en de levering van de nieuwe afstandsbedieing was binnen 24 uur.
Hij deed direct wat hij moest doen: de tv aansturen. Had ik eerder van 123afstandsbediening gehoord dan was mij een hoop ergenis bespaard gebleven.

7. Juni 2024

Beste Kees,

Hartelijk dan voor uw review en fijn te lezen dat u uw oude televisie toch weer kunt gebruiken!

Voor vragen kunt u ons altijd mailen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besteld voor 15:00 uur en ontvangen de…

Besteld voor 15:00 uur en ontvangen de volgende dag voor 15:00 uur, wat een service. Batterij erin en we hebben weer een goede werkende afstandsbediening. Dit was de 2 die we hadden besteld, de service is 100% perfect. Ga zo door 123 ;-)

15. Mai 2024

Beste Eugene,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat uw ervaring positief is!

Voor vragen kunt u ons uiteraard altijd mailen!

123afstandsbediening.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

het bedrijf reageert tijdig en correct

123afstandsbediening doet zijn werk correct en goed, de zwakste schakel blijkt toch weer PostNL te zijn die nog wel eens in de fout gaan.
Ben blij met mijn afstandsbediening top 123!!!

15. Mai 2024

Beste James,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat de zending alsnog is aangekomen. In ieder geval onze excuses (tevens namens PostNL) dat de zending iets later is aangekomen dan gewenst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons mailen naar info@123afstandsbediening.nl

123afstandsbediening.nl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede ervaring met enkele verbeterpunten

Product geleverd zonder problemen. Werkt zonder problemen. Klantenservice reageert snel op emails. 5 sterren als er niet zoveel berichten over de bestelling worden gestuurd, een eenvoudige retour procedure, anders dan product zelf terugsturen naar adres en gebruik van 2 bedrijfsnamen is verwarrend.

14. Mai 2024

Beste Stefan,

Hartelijk dank voor uw feedback en vervelend dat u de bevestigingen als vervelend ervoer. Uiteraard zullen wij er naar kijken wat wij hieraan kunnen doen!

Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen naar info@123afstandsbediening.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs. Op mijn vraag over de levering werd direct antwoord gegeven. Zeer tevreden!

3. Mai 2024

Beste Hans,

Wij willen u hartelijk danken voor uw review!
Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u ons altijd mailen naar info@123afstandsbediening.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht verschillende keren via…

Nee heb idd geen reactie ontvangen meerdere malen vraag gesteld voor oplossing.
Toen ik een beetje pissig mailtje stuurde reactie eerdere niet ontvangen zegt u?
Ik heb echt meerdere malen netjes vraag gesteld en geen reactie ontvangen anders zou ik dit niet aangeven heel simpel ben er niet op uit om u zwart te maken maar dit ergert mij.

1. Mai 2024

Beste heer Altena,

Bedankt voor uw review.

We begrijpen dat het frustrerend is dat de afstandsbedieningen niet naar behoren lijken te werken. U geeft aan dat u geen reactie op uw mails heeft ontvangen, maar wij hebben u meerdere keren te woord gestaan.

Zoals aangeven in onze mails naar u is het voor ons lastig van afstand vast te stellen waar het probleem met de afstandsbedieningen aan ligt. We hebben u meerdere keren per e-mail aangegeven dat het niet plausibel is dat beide afstandsbedieningen defect zijn en dat het eerder lijkt te gaan om een mogelijk verkeerd gebruik van de afstandsbediening.

Tevens hebben wij u een label gestuurd waarmee u de producten kosteloos kunt retourneren waarna wij het aankoopbedrag zullen crediteren.

Gewoon goed en snel

Snel verzonden en ontvangen. Tussentijdse communicatie was goed en zoals het hoort.

29. April 2024

Beste Stijn,

Hartelijk dank voor uw review en tevens danken wij u voor het delen van uw ervaring bij ons op TrustPilot!

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf. De bestelling wordt snel verzonden en toen de afstandsbediening niet goed werkte werd er meteen kosteloos een nieuwe opgestuurd. Deze werkt gelukkig helemaal naar behoren. Heel tevreden!

15. April 2024

Beste Daniël,

Fijn dat u tevreden bent met onze service en vriendelijk dank voor uw lovende woorden.

Geweldige service

Geweldige service: bedrijf gaf per e-mail advies over wat de beste afstandsbediening zou zijn voor mij en leverde vervolgens heel snel. Toen na 4 maanden het apparaatje niet meer werkte, mailde ik hem dit en kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd.

8. April 2024

Beste Agnes,

Wij willen u hartelijk dank voor uw review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelde afstandsbediening werkte…

De bestelde afstandsbediening werkte meteen en prima. Na jaren van andere afstandsbedieningen was deze meteen raak en werkte prima.

6. April 2024

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw review en gelukkig dat u na jaren zoeken de juiste afstandsbediening heeft kunnen vinden!

Afstandsbediening

Afstandsbediening was redelijk snel out of order maar na 1 mailtje super goed geholpen en binnen een paar dagen een nieuwe die goed functioneert,Top

5. April 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback!
Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De afstandsbediening ing was de code…

De afstandsbediening ing was de code kwijt om de tv te bedienen. Vraag gesteld en in notime kreeg ik antwoord. Bravo.

27. März 2024

Beste Ben,

Fijn te lezen dat de afstandsbediening weer volledig werkt!

Goede service!

Eind vorig jaar een afstandsbediening besteld als vervanging voor mijn kapotte exemplaar. Snel geleverd en werkte ook goed. Echter na een paar maanden kreeg ik problemen met deze afstandsbediening, enkele knoppen werkte niet goed meer. Ik heb contact opgenomen met de service afdeling. Deze was erg service gericht en stuurde per direct een nieuwe op. Inmiddels deze ontvangen en het werkt weer prima!

27. März 2024

Beste Ramon,

Goed om te lezen dat het probleem op deze manier opgelost kon worden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afstandsbediening besteld met klein…

Afstandsbediening besteld met klein defect kan gebeuren
1 mailtje gestuurd en word meteen geregeld binnen dag nieuwe al binnen
Nette en fijne service

5. März 2024

Beste Jochem,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Prima en snelle service!

Allereerst was de eerste verzending snel geregeld maar bij het gebruik van de nieuwe afstandsbediening werkte hij niet naar behoren, regelmatig reageerde de versterker niet op de afstandsbediening. Het mailtje met de klacht was snel beantwoord en dezelfde dag werd de nieuwe afstandsbediening verstuurd! Deze werkt perfect! Kortom een prima service van 123afstandsbediening!!👍😉

4. März 2024

Beste heer de Vries,

Hartelijk dank voor uw review en fijn te lezen dat u tevreden bent!
Voor vragen of opmerkingen kunt u ons uiteraard altijd mailen!

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk, ondanks ze mijn artikel niet in de winkel hadden, toch voor mij gezocht, geweldig

29. Februar 2024

Beste Piet,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de lovende woorden.

Goede service!

De afstandsbedieningen die wij besteld hadden werkten prima (soms zelfs té, want reageren snel). Jammer genoeg was er eentje die het al binnen een half jaar opgaf. Een mailtje naar 123afstandsbediening was genoeg, er werd zonder discussie een nieuwe toegestuurd die het ook weer prima doet. Fijne service!

Beste Boukje,

Fijn dat het op deze manier opgelost kon worden en u tevreden bent!

Afstandsbediening stuk

Afstandsbediening stuk. 1 Mail gestuurd . Heb gelijk een nieuwe gekregen, dat noem ik nog eens service . Bedankt

Beste Wolhof,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service!
Voor vragen kunt u ons uiteraard altijd mailen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze afstandsbediening deed het opeens…

Onze afstandsbediening deed het opeens niet meer. Mijn zoon had elders 2 universele afstandsbedieningen gekocht (zou 100% moeten werken), maar deed het niet bij de OK tv. Tot ik op deze geweldige website terecht kwam. De afstandsbediening deed het direct, zonder iets in te stellen of iets. Hartelijk dank voor jullie snelle service en de zekerheid die jullie bieden.

Beste Mai,

Goed om te lezen dat het product voldoet aan uw wensen.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons uiteraard altijd mailen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht

Opgelicht. Product nooit geleverd. Meerdere officiële brieven geschreven. Reageren nergens op. Bestel hier niet!

7. Januar 2024

Beste mevrouw Biesheuvel,

Bedankt voor uw bericht.
U heeft al reeds met twee accounts een review geplaatst en weggehaald. Wederom plaatst u een review met een aangepast account. Het e.e.a. hebben wij al met u gecommuniceerd.

123afstandsbediening

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr