Omdat alles goed is gegaan , het duurde even alvorens we echt contact hadden . Daarom zonder advies besteld , gelukkig bleek het latere advies , mijn keuze. De bestelling kwam vlot binnen en werkt ge... Mehr ansehen
Klein foutje gemaakt maar perfect opgelost door 123 afstandsbediening. Snelle reacties via mail en puik afgehandeld. Zo hoort het
Bij levering ontbrak één product, na mailcontact werd alles tip top afgehandeld. Het mailcontact verliep vlot en zeer klantvriendelijk.
In het verleden 2x een afstandbediening besteld zonder enige problemen. Nu heb ik weer een afstandbediening besteld en die werkt niet, kan gebeuren natuurlijk. Nu inmiddels een contact formulier ing... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Gewoon precies wat ik zocht goed te…
Gewoon precies wat ik zocht goed te vinden op hun site, gelijk bevestiging van de bestelling en daarna vlot geleverd. Eigenlijk niets bijzonders gewoon goed.

Antwort von 123afstandsbediening
Snelle levering van besteld product
Snelle levering van besteld product. Afstandsbediening werkt perfect.

Beter kan het niet!
Als mantelzorger voor een familielid moest ik letterlijk 'op afstand' een vervangende afstandsbediening bestellen. Ik had het item zelf niet bij de hand, maar met behulp van ordernummer en datum van eerdere bestelling leverde 123afstandsbediening binnen 12 uur (!) de juiste gegevens en na mijn bestelling binnen 24 uur de afstandsbediening. 123afstandsbediening maakt haar beloften waar, een regelrechte aanrader!

Top service
Binnen 24 uur waren de beide garagedeur afstandsbedieningen geleverd.
2x Marantec met vieren knoppen. Batterijen zaten er zelfs al aan, waar zie je dat nog?
Daarnaast is de uitleg zeer duidelijk wat betreft het koppelen. Dat was voor beiden binnen vijf minuten geregeld.

Fijne klantgerichte service
Ik ben erg tevreden over 123afstandbediening.nl. De afstandsbediening werd snel geleverd, echt top! Helaas bleek het product tijdens het verzendproces beschadigd geraakt — dat kan natuurlijk gebeuren.
Na één kort mailtje kreeg ik de volgende dag al een nieuwe, keurig onbeschadigde afstandsbediening thuisbezorgd.
Uitstekende service en superklantvriendelijk! Absoluut een aanrader.

Antwort von 123afstandsbediening
Klantvriendelijkheid mag blijkbaar iets kosten...
Bij mijn 'nieuwe' Blu-Rayspeler van de kringloop ontbrak de afstandsbediening. Maar tot mijn genoegen, vond ik er één op de website van 123Afstandsbediening. Ik bestelde in het weekend, maar donderdag was er nog geen reactie.
Na mijn melding hiervan werd het geld onmiddellijk teruggestort door 123Afstandsbediening.
Wie schetst mijn verbazing dat de bestelde afstandsbediening een paar dagen later toch in de bus kwam!!!
Gloednieuw en hij werkt uitstekend!
Toen ik vroeg hoe ik het geld alsnog weer over kon maken, kreeg ik te horen dat dat niet hoefde. Ze beschouwen dat als compensatie voor de late levering...
Dat vind ik toch wel heel mooi!
Uiteraard omdat ik nu een goed spelende Blu-Rayspeler heb voor € 7,50, maar vooral ook omdat door deze vorm van klantvriendelijkheid de wereld er ineens weer een stukje mooier uitziet!

Supersnelle levering en werkt perfect
Supersnelle levering en werkt perfect
Via de website een afstandsbediening besteld voor mijn tv. De bestelling was super eenvoudig en de afstandsbediening werd de volgende dag al geleverd. Batterijen erin en hij werkte direct zonder gedoe. Helemaal top!

Altijd goed geregeld
Altijd goed geregeld
Ik heb hier nu al meerdere keren afstandsbedieningen besteld voor de tv, decoder en airco en het is elke keer in één keer goed.
Goede kwaliteit, snelle verzending en heldere communicatie.
Wat mij betreft de beste webshop voor afstandsbedieningen.
Half jaar geleden een product gekocht
Half jaar geleden een product gekocht, welke kuren begon te krijgen.
Zeer goed geholpen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Erg selecht
Erg selecht, geen goede producten, geen kunnen contact opnemen, ik raad het niemand daar iets bestellen. Ik heb echt spijt gehad

Afstandsbediening
Een nieuwe afstandsbediening besteld voor mijn analoog kastje van Ziggo zondag besteld , en dinsdag binnen werkt zowel op het analoog kastje en ook op de tv
Uitstekende alternatieve handzender
Bestelde alternatieve handzender werd snel geleverd, De problemen die ik ondervond bij het programmeren van de handzender werden dmv filmpje uitstekend uitgelegd, waarna de installatie alsnog op simpele wijze uitgevoerd werd. Handzender werkt nu uitstekend

Antwort von 123afstandsbediening
Zocht mij het ongans naar de juiste AB
Zocht mij het ongans naar de juiste AB. Veel modelen van hetzelfde soort maakten het erg lastig. Mail gezonden aan 123 en volgende dag het advies en de link. Dus besteld bij 123 dus voor een scherpe prijs.

Correct en snel geleverd
Correct en snel geleverd, en op een vraag via mail zeer snel geantwoord en correct geholpen

Antwort von 123afstandsbediening
Reageren snel en denken mee.

goed
Ik had in eerste instantie een probleem met mijn bestelling, maar na contact met 123afstandsbediening is alles netjes opgelost. Fijn dat er zo meegedacht werd.

Fantastisch
Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Werkt prima. Prijs goed en verzendkosten laag!

Gewoon top!
Heele attente mensen die met je mee denken! Zeer oplossingsgericht en ze hebben ook eerlijke prijzen! Ik raad ze zeker aan!
Groetjes,
Dani (alpina lamp)

Antwort von 123afstandsbediening
Behoorlijk twijfel bij bezorgen maar wel geslaagd
123 Heeft diverse divisies waarbij wij aannemen onder dezelfde voorwaarden. In dit geval was de bezorging nogal twijfelachtig omdat daar een bedrijf tussen zat met diverse Cookies. De bezorging via DHL was wel de dag erna. Plus werkte de afstandsbediening op een oudere Ziggo decoder wel.

Lange levertijd
Lange levertijd, geen respons op mail
Op maandag besteld en vrijwel onmiddleijk een bericht dat mijn bestelling onderweg is vervolgens staat die dan 4 dagen op nog niet ontvangenm bij DHL. Op mails krijg ik geen antwoord.

Antwort von 123afstandsbediening
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.