123afstandsbediening Bewertungen 446

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit was de enige website die een vervanger voor mijn Samsung BN59-01480L afstandbediening had. En deze werkte gelijk op mijn TV! Prima levering!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

In het verleden 2x een afstandbediening besteld zonder enige problemen. Nu heb ik weer een afstandbediening besteld en die werkt niet, kan gebeuren natuurlijk. Nu inmiddels een contact formulier ing... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had vorig jaar een afstandsbediening gekocht die niet goed werkte (van BeLife). Contact opgenomen, heb het aankoopbedrag teruggekregen en kreeg advies voor een andere, die passend was bij de TV. Die w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handzender besteld voor mijn garagedeur. Na de instructievideo gevolgd te hebben werkte de handzender meteen. Ik ben erg tevreden en de communicaties was prettig. Aanrader als je voor minder dan de he... Mehr ansehen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

446 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Goede klantenservice

Na de melding dat de geleverde afstandsbediening niet goed werkt, heeft het bedrijf uitstekende service verleend door direct kosteloos een nieuwe op te sturen. Deze deed het wel.

4. Februar 2026

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. We staan altijd klaar om te helpen!

Super

In een woord: top.

2. Februar 2026

Bedankt voor uw review!
Geweldig om te horen top!

geen installatie nodig!

De afstandsbediening doet het inderdaad direct, zonder handleiding. Ben daar heel blij mee. Na jaren van afplakken en pielen van de bestaande smart-Samsung afstandsbediening… kunnen mn ouders weer zelf bepalen welk tv-programma zij kijken.
Groeten, Kootje Smit.

30. Januar 2026

Bedankt voor uw review!
Geweldig om te horen dat de afstandsbediening direct werkt zonder installatie en dat uw ouders weer zelfstandig tv kunnen kijken. Fijn dat we daar aan hebben kunnen bijdragen!

Uitstekende service 123 Afstandsbediening.nl

Uitstekende service van 123Afstandsbediening.nl.
Aanvankelijk kwam de bestelling niet aan. Gemeld bij het bedrijf. Die reageerde snel met excuses. Enkele dagen werd de afstandsbediening alsnog afgeleverd, maar werd het bedrag dat ik had betaald, teruggestort op mijn bankrekening.
Ik wilde alsnog betalen en mailde om een bankrekeningnummer om te betalen. Ik kreeg een mail terug dat dat niet hoefde gelet op de vertraging in de levering.
Grote klasse van dit bedrijf.
Overigens werkt de vervangende afstandsbediening ook nog eens perfect. Ik ben dus zeer tevreden over dit bedrijf.

27. Januar 2026

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor uw uitgebreide review!
Fijn om te horen dat we het probleem met de levering goed konden oplossen en dat de vervangende afstandsbediening perfect werkt. We waarderen uw vertrouwen en uw complimenten over onze service enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, snelle reactie op mijn vragen. Super tevreden!

26. Januar 2026

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle reacties. We helpen u graag altijd verder!

Afstandsbediening van Panasonic EX700 serie

De afstandsbediening van mijn Panasonic EX700 (ruim 7 1/2 jaar in gebruik) begon kuren te vertonen. Sommige knopjes reageerden slecht of helemaal niet meer. gezocht naar een vervangende afstandsbediening en na veel vergelijken en reviews lezen terecht gekomen bij 123... die een "Afstandbediening geschikt voor alle Panasonic TV's"in de aanbieding heeft. Besteld en na 2 dagen keurig geleverd. Batterijtjes (2*AAA) erin en even fingers crossed... Werkte direkt en perfekt. Ook behoorlijk stevig gebouwd en goed in de hand te houden. Sommige knoppen zitten op andere plaats, maar dat is eigenlijk altijd zo.
Heel tevreden met 123afstandsbediening !

22. Januar 2026

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat de vervangende afstandsbediening direct perfect werkte en dat u tevreden bent over de kwaliteit en levering. Veel kijkplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen in 123afstandsbediening!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

verkeerde afstandbediening

ik heb een afstandbediening rc934r besteld en krijg de afstandbediening rc956r. dit is niet wat ik besteld heb, sommige functies zitten er niet op , en kan dus deze functies niet gebruiken. Al een mail gestuurd voor de juiste afstandbediening maar geen reactie , niet netjes , ik hoop dat die opgelost gaat worden, slechte reclame . in afwachting op jullie reactie en de juiste afstandbediening.
R van Oosten.

3. Januar 2026

Antwort von 123afstandsbediening

Dank voor uw bericht, meneer Van Oosten. Volgens onze database zijn de afstandsbedieningen RC934R en RC956R volledig functioneel gelijkwaardig. Mocht u toch functies missen of problemen ervaren, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen, zodat we dit samen kunnen bekijken en oplossen. We helpen u graag verder.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Retourneren

Op 15-12 een afstandbediening retour gestuurd. In de track&trace is te zien dat deze op 16-12 ontvangen is. Op 23-12 herinnering gestuurd (met foto van verzendbewijs en track&trace) dat er nog geen geld is teruggestort. Werd niet op gereageerd. Op 29-12 nogmaals gemaild. Het antwoord de volgende dag was dat men de zending nog niet had ontvangen of ik de track&trace wilde sturen. Dit maal een screenshot van Postnl gestuurd met ontvangstdatum en tijd en wederom de track&trace. Op 02-01 kreeg ik bericht dat het geld gecrediteerd was.

29. Dezember 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Dank voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Onze excuses dat de terugbetaling langer heeft geduurd dan gewenst en dat u hier meerdere keren contact voor moest opnemen. Fijn dat het bedrag inmiddels is gecrediteerd. Dank voor uw geduld en feedback, dit helpt ons onze service te verbeteren.

Perfecte service

Perfecte service. Ontvangen artikel bleek niet te functioneren. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren maar ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Prima geregeld!

22. Dezember 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor uw begrip en het vertrouwen in onze service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies en snelle levering

Ik ben heel goed geadviseerd met mijn keuze welke afstandsbediening het beste was voor mijn 15 jaar oude TV en hij was snel geleverd,

11. Dezember 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd en dat de juiste afstandsbediening voor uw TV snel is geleverd. Veel kijkplezier gewenst!

Klantenservice

Voor het eerst gebruik gemaakt van deze leverancier voor een afstandsbediening. Helaas bleek na enkele malen gebruik de geleverde afstandsbediening niet helemaal goed te werken. Na wat over en weer contact te hebben gehad, werd een nieuwe afstandsbediening aangeboden en direct naar de klant gezonden. Super, helemaal blij, bedankt voor de service!! Nieuwe afstandsbediening werkt goed en klant kan weer tv kijken en de digitale snelweg op!

29. November 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat het probleem snel is opgelost en dat de nieuwe afstandsbediening goed werkt. Bedankt voor het vertrouwen en veel kijkplezier gewenst!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kapotte afstandbediening geleverd…

Kapotte afstandbediening geleverd meteen na de eerste mail zeggen kunnen niets voor je doen denken totaal niet mee, Jammer dat het zo moet voor 50€

4. Dezember 2025

Diego Burhenne / DB Glasvezeltechniek,

U meldt na ruim een maand dat er een barst in de achterkant van de afstandsbediening zit. We helpen u uiteraard graag verder. Houd er echter rekening mee dat dergelijke beschadigingen direct na ontvangst gemeld moeten worden. Omdat dit nu pas na meer dan een maand wordt gemeld, kunnen wij helaas niet nagaan of de barst al bij levering aanwezig was of later is ontstaan.

Voor vragen kunt u mailen naar info@123afstandsbediening.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waarde loze communicatie !

Na de bestelde afstandbediening (met grote knoppen voor een Philips tv) te hebben ontvangen, kon onze nieuwe tv daar niet mee worden bediend, daar hij niet uit het startscherm gehaald kon worden. Dit kenbaar gemaakt en de reactie, was een retourzend sticker, zonder verdere beantwoording.
Opnieuw een bericht gestuurd, maar daar is helemaal niet op gereageerd. Dus een afstand bediening voor alle Philips tv, blijk dus niet geschikt voor alle Philips tv.

25. November 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Wij hebben de geretourneerde afstandsbediening ontvangen en deze getest. Hierbij bleek dat de afstandsbediening volledig functioneerde. Om deze reden had het weinig zin om een nieuw exemplaar te sturen, aangezien het niet functioneren niet aan het product lag.

In onze eerdere mail hebben wij aangegeven dat, mocht het product niet defect zijn, wij het aankoopbedrag zouden crediteren (wat op 21-11-2025 is uitgevoerd) en dat wij bij een defect een nieuwe zouden toesturen.

Jammer dat u onze communicatie als vervelend heeft ervaren. Wij doen ons best om elke situatie zo duidelijk en eerlijk mogelijk af te handelen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon precies wat ik zocht goed te…

Gewoon precies wat ik zocht goed te vinden op hun site, gelijk bevestiging van de bestelling en daarna vlot geleverd. Eigenlijk niets bijzonders gewoon goed.

14. November 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u precies heeft gevonden wat u zocht en dat het bestel- en leverproces soepel is verlopen.

Mocht u ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering van besteld product

Snelle levering van besteld product. Afstandsbediening werkt perfect.

21. November 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat de afstandsbediening perfect werkt. Daar doen we het voor!

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Beter kan het niet!

Als mantelzorger voor een familielid moest ik letterlijk 'op afstand' een vervangende afstandsbediening bestellen. Ik had het item zelf niet bij de hand, maar met behulp van ordernummer en datum van eerdere bestelling leverde 123afstandsbediening binnen 12 uur (!) de juiste gegevens en na mijn bestelling binnen 24 uur de afstandsbediening. 123afstandsbediening maakt haar beloften waar, een regelrechte aanrader!

21. November 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat mooi om te horen dat wij u als mantelzorger snel en goed hebben kunnen helpen, ondanks dat u de afstandsbediening zelf niet bij de hand had. Ons team doet er alles aan om in iedere situatie mee te denken en het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

We zijn blij dat u de juiste informatie snel ontving en dat de afstandsbediening binnen 24 uur geleverd kon worden. Fantastisch dat u ons aanbeveelt dat waarderen wij enorm!

Mocht u in de toekomst opnieuw hulp nodig hebben, staan we uiteraard graag weer voor u klaar.

Top service

Binnen 24 uur waren de beide garagedeur afstandsbedieningen geleverd.

2x Marantec met vieren knoppen. Batterijen zaten er zelfs al aan, waar zie je dat nog?

Daarnaast is de uitleg zeer duidelijk wat betreft het koppelen. Dat was voor beiden binnen vijf minuten geregeld.

7. November 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Bedankt voor uw fantastische review! Wat goed om te horen dat de garagedeur-afstandsbedieningen binnen 24 uur geleverd waren en dat alles direct gebruiksklaar was. We zorgen er graag voor dat onze producten compleet en duidelijk zijn, zodat u snel aan de slag kunt fijn dat het koppelen in slechts een paar minuten is gelukt!

We waarderen uw positieve woorden enorm en staan in de toekomst graag weer voor u klaar.

Fijne klantgerichte service

Ik ben erg tevreden over 123afstandbediening.nl. De afstandsbediening werd snel geleverd, echt top! Helaas bleek het product tijdens het verzendproces beschadigd geraakt — dat kan natuurlijk gebeuren.
Na één kort mailtje kreeg ik de volgende dag al een nieuwe, keurig onbeschadigde afstandsbediening thuisbezorgd.
Uitstekende service en superklantvriendelijk! Absoluut een aanrader.

23. Oktober 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service én de snelle levering. Jammer dat het product tijdens het transport beschadigd was inderdaad iets dat helaas soms kan gebeuren maar goed om te lezen dat de vervanging snel en netjes bij u is aangekomen.

We vinden het belangrijk dat klanten altijd zonder gedoe geholpen worden, dus uw waardering doet ons echt goed. Bedankt voor de aanbeveling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klantvriendelijkheid mag blijkbaar iets kosten...

Bij mijn 'nieuwe' Blu-Rayspeler van de kringloop ontbrak de afstandsbediening. Maar tot mijn genoegen, vond ik er één op de website van 123Afstandsbediening. Ik bestelde in het weekend, maar donderdag was er nog geen reactie.
Na mijn melding hiervan werd het geld onmiddellijk teruggestort door 123Afstandsbediening.
Wie schetst mijn verbazing dat de bestelde afstandsbediening een paar dagen later toch in de bus kwam!!!
Gloednieuw en hij werkt uitstekend!
Toen ik vroeg hoe ik het geld alsnog weer over kon maken, kreeg ik te horen dat dat niet hoefde. Ze beschouwen dat als compensatie voor de late levering...
Dat vind ik toch wel heel mooi!
Uiteraard omdat ik nu een goed spelende Blu-Rayspeler heb voor € 7,50, maar vooral ook omdat door deze vorm van klantvriendelijkheid de wereld er ineens weer een stukje mooier uitziet!

11. Oktober 2025

Antwort von 123afstandsbediening

Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u uiteindelijk toch nog de juiste afstandsbediening heeft ontvangen en dat deze perfect werkt met uw Blu-ray speler.

Het spijt ons dat de levering later was dan verwacht dat had natuurlijk niet zo moeten lopen. Daarom vonden we het niet meer dan gepast om de kosten voor onze rekening te nemen. We zijn erg blij dat u dit waardeert; klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, en soms betekent dat simpelweg dat we iets extra’s doen om het goed te maken.

Uw mooie woorden toveren ook bij ons een glimlach op het gezicht. Dank voor het delen van uw ervaring dit soort berichten maakt ons werk nóg leuker.

123afstandsbediening

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr