Bewertung zu Elektramat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flexibele buis

Tot twee keer toe een bestelling geplaatst bij Elektramat, waaronder een rol flexibele buis voor elektra draad. De eerdere bestelling heeft in 2021 plaatsgevonden en wederom wordt aangegeven da de flexibele buis later wordt verzonden, waarop ik mijn werkzaamheden niet netjes kan afhandelen. Jammer dat dit pas na de bestelling te hebben geplaatst en bevestigd gebeurt. Vandaag op de site gecontroleerd en wordt eindelijk aangegeven dat het tijdelijk niet is leverbaar, maar daar heb ik weinig aan na twee bestellingen.

17. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Elektramat

Beste,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Ik begrijp goed dat het erg vervelend is wanneer je werkzaamheden niet door kunnen gaan doordat een artikel na je bestelling alsnog niet leverbaar blijkt te zijn. Zeker omdat dit bij jou al eerder is voorgekomen, voelt dat extra teleurstellend en dat snap ik.

Inmiddels hebben we hierover contact gehad en samen gekeken naar een passende oplossing. Het klopt dat de flexibele buis al langere tijd niet leverbaar is en dat had duidelijker op onze website vermeld moeten staan. Dat hebben we inmiddels aangepast zodat dit voor andere klanten direct zichtbaar is.

Het spijt me dat je hier pas na het plaatsen van je bestelling mee geconfronteerd bent en dat dit je planning heeft verstoord. Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht, want dit helpt ons om onze informatievoorziening te verbeteren.

Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Margret van Elektramat.