Bewertung zu HiFi Klubben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs maar deze service is onbetaalbaar!

Ik ben nu een paar jaar klant bij HiFiKlubben locatie Apeldoorn. Ik ben begonnen met basic speakers, versterker en platenspeler. Allemaal gekocht op basis van hun advies. Ze hebben (zeker na afspraak) alle tijd voor je en bespreken alle mogelijkheden. De website biedt al enorm veel informatie en het is op een prettige manier beschreven. Onlangs heb ik mijn set een upgrade gegeven met ao een flink duurdere platenspeler. Aankoop was ergens in november '24. De naald kreeg binnen een paar maanden kuren. Langsgegaan met de platenspeler en ook zij kwamen tot die conclusie. Nieuwe naald (Ortofon Bronze, duur dus) werd zonder problemen opgestuurd. Binnen een maand keerde dezelfde klacht terug. Ik heb van alles geprobeerd maar het geluid klonk nergens naar. Toch maar weer terug.....in de winkel snapten ze er ook niks van maar dat het voor geen meter klonk waren we snel eens. Even overleg en tot mijn stomme verbazing kreeg ik een gloednieuwe platenspeler mee. Ze kenden mijn klacht niet maar de klant staat duidelijk op 1 bij deze winkel. Verbouwereerd maar superblij reed ik terug naar Zwolle en intussen geniet ik weer volop van mijn lp's.
Niks dan lof voor HifiKlubben Apeldoorn.

8. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung