Stor skuffelse over leverede varer.
Min sidste oplevelse hos Green Pleasure var der ikke meget pleasure ved, det var skuffelserne der fyldte mere og mere, efterhånden som dagene gik.
Varerne blev leveret d. 02-02. Jeg blev desværre hurtigt klar over, at der var noget galt med det leverede og sendte en mail til firmaet d. 07-02, i hvilken jeg oplistede de allerede kasserede varer. Ringede 2 dage senere, og aftalte med Tonny en kompensation for de dårlige varer, samt nogle ekstra, da jeg sagde at der uvægerligt ville komme flere til efterhånden, da jeg jo så, hvor hurtigt de udviklede sig.
Han accepterede mit estimat på 12-15 appelsiner samt 5-6 citroner, som blev kompenseret med 94 kr. d. 14-02. Jeg havde absolut ikke forventet at der ville være problemer med avocadoerne, som slet ikke var modne endnu. Men der kom flere og flere dårlige frugter til som dagene gik, og jeg, samt de to jeg delte ordren til 794 kr. med, tog nu fotos af de dårlige varer, for at vise Tonny, hvor galt det stod til. Jeg var overbevist om på det tidspunkt, at der måtte være sket en fejl undervejs, som han ikke var vidende om.
Efter flere mails, ubesvarede, og mange fotos af flere og flere kassable citroner, appelsiner og sandelig også de ellers altid sikre Hass avocados, ringede jeg igen, men fik bare at vide, at jeg ikke kunne forvente at varerne skulle holde længere end den første uge, hvorefter jeg måtte bære ansvaret for udviklingen af frugterne. Jeg forsøgte at overbevise ham om at jeg opbevarede alting under de rigtige forhold, som de selv har anført på deres hjemmeside, og endte med at foreslå, at firmaet satte en kasse avocado og en kasse appelsiner af på min adresse næste gang de kom forbi. Det ville pynte på firmaet og ville bestemt ikke være for meget for alle de uspiselige frugter og al vores ulejlighed.
Dette er IKKE sket, så jeg er meget skuffet over den dårlige håndtering af handelen. Det drejede sig om:
1 ks. velmodne citroner, med mange overfladeskrammer ved levering,
3 ks. meget modne appelsiner, som var sidst på sæsonen og viste sig at være FOR sent på sæsonen.
2 ks. Hass avocadoer, der som altid så flotte ud, var hårde ved leveringen og som jeg aldrig har oplevet være så hurtigt dårlige. Hvad de har været udsat for, før de nåede min dør ved jeg ikke.
Jeg kan ikke råbe firmaet op, så jeg vil hermed advare andre – vær forberedt på at du kun kan regne med varer der holder én uge – ikke mere :-( .
Jeg har aldrig oplevet så mange fejlbehæftede varer fra andre tilsvarende firmaer.