Das sagen Bewerter
Totalne oszustwo. Brak potraktowania na poważnie. Brak jakiejkolwiek konsultacji lekarskiej czy to w formie telefonu czy też czatu. Jedyne co działa bez zarzutu to płatność. Zdecydowanie nie polecam!!... Mehr ansehen
Zdecydowanie polecam. Wszystko zgodnie z opisem – szybko, sprawnie i bez wychodzenia z domu.Na pewno skorzystam ponownie,gdy będę potrzebowała natychmiastowej pomocy.
Pomoc była w ciągu kilku minut, przez ten czas nawet bym nie dojechał do lekarza. A tu w domu kilka minut i załatwione. Polecam
Totalne oszustwo
Totalne oszustwo. Brak potraktowania na poważnie. Brak jakiejkolwiek konsultacji lekarskiej czy to w formie telefonu czy też czatu. Jedyne co działa bez zarzutu to płatność. Zdecydowanie nie polecam!!!
Pomoc była w ciągu kilku minut
Wszystkiego przebiegło bardzo szybko i…
Wszystkiego przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Polecam w 100%
Bardzo pozytywna
Gdy była konieczna rozmowa Pani doktor uprzejma,W ogóle lekarze pomocni rzeczywiście. Nie trzeba długo czekać. Bardzo polecam
Brak konsultacji
Brak konsultacji, zwolnienie na
dwa dni...
Naprawdę zrobione na cito
Naprawdę zrobione na cito. Zalecenia super. Zwolnienie i receptę szybko wysłane na maila.
Dziękuję
Czytać zalecenia, bo może jednak nie wszystko jeszcze wiem 🙂
Oprócz leku który mi się skończył, a którego pilnie potrzebowałem dostałem zalecenia z których dowiedziałem się rzeczy dla mnie nowej - pomimo że, siedzę w temacie swojego schorzenia już długo. Zaskoczyło mnie to bardzo pozytywnie. Szczerze. Dodatkowo całość odbyła się nim minęła godzina.
Szybko i bez problemów- receptę…
Szybko i bez problemów- receptę otrzymałam kilka minut po złożeniu zamówienia o 23 :)
Wszystko ok
Zdecydowanie polecam
Polecam. Pomimo że potrzebowałam tylko recepty cały proces przebiegł bezproblemowo, szybko i przede wszystkim bezpiecznie.
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm. Dziękuję za udzielenie pomocy na najwyższym poziomie.
Duża kompetencja i pomoc bardzo…
Duża kompetencja i pomoc bardzo korzystna
Po prostu wspaniała sprawa.
Brak kontaktu
Brak kontaktu, maila, telefonu. Czegokolwiek. Opłata pobrana i zapewne nie do odzyskania.
git!polecam.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.