Hiányos visszatérítés a teljes visszáru ellenére
Szeretném kifejezni mély elégedetlenségemet az üzletben kapott szolgáltatással kapcsolatban, a termékeket teljes egészében visszavittem, és jogosan vártam el a teljes visszatérítést, különösen tekintve hogy jelentős összegről volt szó, ennek ellenére az üzlet csak egy kis részét utalta vissza annak amit visszavittem, mindenféle magyarázat vagy bármilyen igyekezet nélkül hogy kijavítsák a hibát.
Annak ellenére hogy bemutattam a vásárlást igazoló blokkokat és minden egyes terméket az előírásoknak megfelelően adtam vissza, a visszatérítés hiányos volt, és az ott dolgozók minimális hajlandóságot sem mutattak a probléma rendezésére, ez a fajta felelőtlenség és számonkérhetetlenség bármely üzletben elfogadhatatlan lenne, különösen akkor ha nagy értékű vásárlásokról van szó.
Határozottan azt tanácsolom minden jövőbeli vásárlónak hogy legyen nagyon körültekintő ha ebben az üzletben szeretne visszatérítést intézni, mivel a tapasztalataim alapján akkor sem biztos hogy visszakapja a jogosan járó pénzét ha minden lépést szabályosan betart.