Excellent experience at Ziiba Clinic. After trying another clinic in Denmark and paying nearly twice as much, I can honestly say the results here were far better. The team was professional, honest, an... Mehr ansehen
Jeg har være hos Jalal 2 gange og har været yderst tilfreds begge gange. Jeg synes han er dygtig og kompetent og jeg har fået fine resultater. Sender jeg en mail med spørgsmål, får jeg hurtigt svar r... Mehr ansehen
After I shared my experience on Trustpilot, I received an email from the clinic owner stating that my review had been shared on their social media and that I could be made to... Mehr ansehen
Gik til Jalal efter flere år med slem daglig spændingshovedpine. Oplevede en faglig og erfaren kompetence på området og 2 dage efter min behandling ændrede min dagligdag sig. Hovedpinen er stort set v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Klinik ZiiBa blev stiftet i 2014 af speciallæge Jalal A.Moradi. Jalal har været overlæge på neurologisk afdeling RH og Herlev. Har arbejdet med Botox både til kosmetiske og medicinsk behandling siden studietiden. Det vil sige over 25 år. På klinik ZiiBa tilbyder vi behandlinger med medicinsk botox ( hovedpine, migræne, spændinger, piskesmæld, svedbehandling etc) og kosmetiske behandlinger. Vi vil til enhver tid tilbyde dig en professionel og sikker behandling til en konkurrencedygtig priser. Vores klinikker ligger i Rødovre og København ( Nørreport station). Som kunde hos os bliver du på ingen måde tilbudt en behandling uden dokumenteret effekt. Vi vælger kun de produkter, som er godkendt af EU og USA. Endvidere vil vi aldrig overbehandle dig. Vi vil lytte til dine ønsker og herefter vil vi lægge en plan for din videre behandling. Aktuelt tilbyder vi følgende behandlinger Botox til medicinsk og kosmetiske behandlinger Filler Skinbooster af forskellige typer; ejal40, Profhiolo, og profhilo stuctura Laser: hårfjerning med verdens mest anerkendt maskine til hårfjerning. Behandling af karsprængning. Vores principper: Du kan stole på det vi siger til dig Du kan altid regne med at vi gør alt hvad vi kan for at minimere risikoen for bivirkninger mvh ZiiBa.dk
Rødovrevej 247, 2 sal, 2610, Rødovre, Dänemark
- jalalm112@gmail.com
- ziiba.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Har gået hos Jalal i mange år nu og han…
Har gået hos Jalal i mange år nu og han er den eneste behandler der får lov til at røre nit ansigt. Han laver ikke noget der er unaturligt at se på og så føler man sig altid i de bedste hænder hos ham, hvis jeg kunne give 100 stjerner så havde jeg givet ham det. En sød og rar og behagelig behandler som gør et fantastisk arbejde hvad mere kan man bede om .
Fantastisk klinik
Fantastisk klinik. Professionel. Ærlig. Kunde igennem 2 år og jeg er dybt taknemmelig for klinikkens behandlinger.
Varme anbefalinger herfra
Sandra M.
Super profesionelle behandling hver…
Super profesionelle behandling hver gang! Du er slet ikke i tvivl om den høje faglighed og forståelse for ansigtets anatomi. Tak :-)
Ekspertise ud over det sædvanlige
Ekspertise ud over det sædvanlige. Fagfolk som er empatiske, professionelle, lyttende og imødekommende.
Bliver altid mødt med venlighed, god humor samt seriøsitet.
Klinik_Ziiba får mine og mine venindes, allebedste anbefalinger.
Fantastisk klinik
Utrolig professionel og ærlig vurdering. Har fået LASER hairremoval og Botox samt filler gennem 16 måneder. Altid tilfreds. Kan varmt anbefale denne klinik, hvis du ønsker professionel vejledning og behandling.
KH
Charlotte A.
Først og fremmest blev mine læber skæve…
Først og fremmest blev mine læber skæve og behandleren var også med på, at noget var gået galt. Jeg måtte derfor vente en uge mere for at snakke med “speciallægen Jalal” for at få det vurderet. Jeg kommer ind, manden har bare en dårlig aura og gider dårligt nok høre på min problematiker. Han er mildest talt en mand med en kæp op i hvor solen ikk skinder. Han kan tydeligt se jeg har ar hvor der blev oversprøjtet med fillder i midten af min underlæbe, men det siger han er normal - foh. Han ville hverken høre hvad jeg var utilfreds med - han sagde mine læber er som de er og kan ikke gøres bedre eller rettes på. Dårlig service. Umenneskelige behandling og er der ikk for kundernes tilfredshed, men penge. Én stjerne er sgu for meget. Anbefaler slet ikke stedet. 1500,- ud af vinduet og med skæve læber. Fu
Ziiba er en hel fantastisk klinik
Ziiba er en hel fantastisk klinik. Man får en rigtig god services der. Jalal er en sød og ærlig mand. Jeg har altid været fuld tilfreds med mit botox resultat. Kunne ikke drømme om at gå til andre klinikker. Ziiba er den bedste. Mvh Jeanett 😍
Laser hair removal by Hanar :) amazing!
I would like to dedicate my review to Hanar, who has been doing my laser for a few months at Ziiba clinic. I want to start out by saying that I've done laser in many different countries and by many different people, but I've never come across anywhere/anyone so professional and dedicated as Hanar. Not only are the results amazing (life-changing), but she is super professional, kind, and makes you feel very comfortable. She takes her time and is very detailed oriented, really making sure its super properly done. I would highly recommend hair removal by Hanar to anyone I know, as I can guarantee the experience will be great. She is amazing!
Bedste sted
Rigtig glad for at blive behandlet hos Jalal. Intet at sætte en finger på. Eneste og fortrukne klinik.
Stor fleksibilitet i tidsbestilling i øvrigt;)
Hanan tager imod dig og byder dig…
Hanan tager imod dig og byder dig velkommen, så du straks føler dig i trygge hænder. Hun holder alle de pauser man har brug for, og lader dig tage den tid, som du har behov for.
Hun er professionel og behagelig i sin tilstedeværelse. Jeg har kunne se forskel fra første behandling jeg fik👌
Kan varm anbefales …hårfjerning
Jeg har efterhånden prøvet flere forskellige metoder, men intet har virket så godt som laser behandling hos Hanan.
Man føler sig afslappet og Hanan er meget god til at fortælle om forløbet. Hun gør ikke noget uden at man er informeret.
Jeg har fået 3 behandlinger indtil videre og der ses mega tydelige resultater.
Det er det bedste jeg har prøvet og jeg vil helt sikkert anbefale Hanan til andre. Golden buzzer herfra
Jeg er altid fuldt ud tilfreds når jeg…
Jeg er altid fuldt ud tilfreds når jeg har besøgt klinikken fordi det altid top service man får samt føler man sig altid i de tryggeste hænder.
Jalal er meget grundig og man kan mærke han brænder for faget samt mig som kunde og det giver en stor tryghed når man får behandlinger med Botox.
Jeg vil altid give mine bedste anbefalinger til klink Ziiba.
Kan kun anbefale klinik Ziiba
Kan kun anbefale klinik Ziiba. Man er i de bedste hænder hos Jalal og der er en fantastisk service. Man føler sig velkommen og tryg.
Bedste sted
Jalal is the best - professionel behandling, priser og resultater er i topklasse 👌🏼
Bedste sted at få fillers og botox
Bedste sted at få fillers og botox! Jeg har gået hos Jalal i mange år, og får altid en professionel mening, og jeg er altid tilfreds, både priser og resultater er i top klasse.
Kompetent rådgivning og behandling
Kompetent rådgivning og behandling. Jeg har fået smerte behandling med botox. Tak til Jalal for bedste service, behandling og vejledning. Mine varmeste anbefalinger! Min eneste fortrydelse var, at jeg ikke kontaktede ham noget før. Jeg havde invaliderende smerter i kæbe og nakke samt hovedpine. Været igennem fys, ostepat, læge, neurolog, Mr skanning, Tandlæge, bideskinner osv. Ingen forklaring er fundet endnu. Botox har taget de værste af mine smerter, så jeg er i stand til at være mor og passe mit job.
Gode resultater og bedste priser
Tak for en altid god behandling og de bedste resultater. Og så er priserne fantastiske!
Har ikke oplevet en behandler som er så…
Har ikke oplevet en behandler som er så Fantastiske og så ærlig!!! Tak Jalal. Hilsen en meget glade og tilfreds kunde.
TOP behandling
TOP behandling! Hurtigt og effektiv behandling gode lokaler og super service (gode priser:)
Jeg er kommet hos Jalal gennem en del…
Jeg er kommet hos Jalal gennem en del år nu og kan varmt anbefale ham. Jalal er et varmt menneske med en god humor og et perfektionistisk sind. Jeg startede hos ham efter et vægttab på 52 kilo og alt hang på mig og ligeledes havde jeg store problemer med migræneanfald. Mit selvværd var ikke helt i top. I dag er jeg pænt strammet op og migrænerne væk - holder det ved lige hver 4-5 måned. For mig var det vigtigste at jeg kunne føle mig tryg og sikker i hans hænder, og at jeg blev mødt og forklaret hvad der skulle ske, og det blev jeg. Jalal er yderst professionel og står inde for de ydelser han giver. Han har et par gange sagt NEJ til noget jeg ville have lavet, og forklaret hvorfor - respekt for det. jeg har gennem tiden varmt anbefalet ham til venner og familie, som ligeledes er meget tilfredse med ham.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.