Ik ben een enthousiaste fan van het eerste uur. Een revolutionair idee dat beweging eerder gezien wordt dan een statisch lampje. Het handige lampje is verbeterd en door ontwikkeld en zo kun je nu vers... Mehr ansehen
Wij hebben de Ziemi’s cadeau gegeven aan onze kleinkinderen en ze zijn allemaal superblij dat ze beter zichtbaar zijn tijdens hun tochten naar school. De lichten kunnen worden gedemonteerd na iedere f... Mehr ansehen
Ziemi is geweldig, fiets vaak in de nacht dus rond een uurtje of 03:00u van Utrecht-Noord naar Houten toe via centrum. Ik val echt op blijkbaar want iedereen loopt naar mij te kijken. Ik noem het oo... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed product ?
Goed product , paar gekocht, jammer dat 2 fietslampen na rust van half jaar niet meer op te laden zijn. Die krijg je niet meer werkend.
Handig en logisch
Ik zag het idee online en vond het direct sympathiek. Eigenlijk ook een heel logisch idee, want van de zijkant ben je als fietser kwetsbaar en niet goed zichtbaar. Slim. Dus besteld en het werkt! Ik moest wel ff wennen aan het losse lampje, ik vreesde dat ik het zou kwijtraken of vergeten, maar dat viel mee. Het is supergemakkelijk in gebruik. Top dus.
Veilig gevoel
Ik begon Ziemi te gebruiken in de winter omdat ik er op de fiets met een zwarte jas aan niet opvallend en kleurrijk uitzie als de duisternis invalt. Nu voel ik me veiliger omdat ik ook van opzij verlicht word.
Goed geleverd en prachtige lampjes
Goed geleverd en prachtige lampjes! Aanbeveling!
Gun jezelf een SPOTLIGHT
Goed, beter, BEST.
Licht, lichter, LICHTST
Veilig, veiliger, VEILIGST
Samengevat: ZIEMI
Ik ben bijzonder enthousiast over de…
Ik ben bijzonder enthousiast over de Ziemi , op de fiets, je valt echt op vanwege de verlichting op je bewegende benen. Lampjes zijn gebruiksvriendelijk gemakkelijk aan en uit te doen en de houder van het lampje is erg gemakkelijk op de fiets te bevestigen.
En ook de hardloop lampjes zorgen voor een opvallende verlichting, door de beweging van de benen.
Alle lampjes zijn gebruiksvriendelijk en zijn gemakkelijk op te laden.
Kortom een top idee ! om een top product voor veiligheid in het donker te maken.
Nu de avond weer vroeger valt …
Nu de avond weer vroeger valt en je door de stad rijdt om thuis te komen merk je dat bij het oversteken van een weg de auto's eerder remmen. Voor de fiets van mijn vrouw welliswaar, want ik heb haar mijn Ziemi gegeven ;-)
Zichtbare veiligheid
Al een flinke tijd geleden, was ik bezig met de veiligheid van mijn kinderen op de fiets. Met name als het ging over fietsen in het donker. Slecht verlichte wegen, slechte weersomstandigheden en slechte zichtbaarheid van de fietsers zelf. Dus een grote kwetsbaarheid wat aanleiding gaf tot onrustige gevoelens als ze op de fiets zaten. Op een gegeven moment liep ik tegen de Ziemi aan en ik vond het een geweldig idee wat leidt tot meer veiligheid bij een kwetsbare groep weggebruikers. Ik heb de Ziemi dus voor hen aangeschaft en het werkt perfect. De zichtbaarheid in het donker is enorm verbeterd en zal zeker tot minder ongelukken leiden. Ik ben dan ook een fervent voorstander van het gebruik en kan de Ziemi zeer aanbevelen.
De beste uitvindingen zijn vaak…
De beste uitvindingen zijn vaak verrassend simpel dat je je afvraagt waarom niemand eerder op het idee is gekomen. Dit is zo een briljante uitvinding dat ik iedereen aanraad die meteen te kopen. Werkt namelijk echt goed, heb ze dan ook aan meerdere mensen cadeau gegeven. Levering steeds snel en perfect.
Veel veiliger in het donker
Prima contact met het bedrijf. Super producten, zowel de gewone ziemie voor mij op de gewone fiets, als de hardlopers ziemie die ik cadeau gaf aan een vriendin op een driewielfiets. ( zij had een groot zwart vlak van opzij en heeft geen stuur waaraan een gewone ziemie kan, maar hendels naast de zitplaats). Zij voelt zich zo veel veiliger nu in het donker op haar fiets.
Een mooie uitvinding en veel beter zichtbaar
Een mooie uitvinding en je bent nu veel beter zichtbaar in het verkeer door de zij verlichting van Ziemi vooral nu de donkere dagen en het slechte weer er weer aankomen .
Een mooi goed en degelijk werkend product.
Een mooi goed en degelijk werkend product, geeft meer gevoel van veiligheid tijdens het fietsen. Al meerdere malen eerder door gezien door medeweggebruikers.
Wat een uitvinding en wat een effect
Wat een uitvinding en wat een effect! Zoveel beter zichtbaar in het verkeer. Ik kan het iedereen aanraden!
Ik kan niet wachten op de volgende uitvindingen
De herfst komt er weer aan met wind…
De herfst komt er weer aan met wind regen en in de ochtend als ik naar werk vertrek op de fiets is het nog heel donker. Mijn ziemi ligt opgeladen klaar om net als mijn fietshelm ervoor te zorgen dat ik veilig kan fietsen op mijn e biike. Door de zij verlichting van de Ziemi zie ik de auto’s al remmen voordat ik de rotonde ben genaderd, ik ben dus goed zichtbaar voor de automobilist en die kan op tijd anticiperen 😁. Heb mijn kinderen en kleinkinderen ook een Ziemi gegeven en ook zij gebruiken hem dagelijks om veilig op het werk of op school te komen, De kleinkinderen gebruiken de Ziemi ook om een lampje te hebben als zij bijvoorbeeld de fietssleutel hebben laten vallen in het donker. Kortom Ziemi hoort bij de fietsuitrusting😁.
Echt goed doordacht
De lampjes maken je zichtbaar, de batterij gaat lang mee, de bevestiging met het magneetje is handig, kortom echt een goed doordacht product.
En Luci van Ziemi beantwoordt je vragen snel en persoonlijk en dat maakt de ervaring alleen maar beter!
Heel blij met Ziemi
Heel blij met Ziemi en ook al cadeau gedaan. Fijn klein maar super fel lampje dat je zichtbaarheid enorm vergroot voor je mede weggebruikers. Komt met een houdertje met een sterke magneet, waardoor je het makkelijk van je fiets haalt en aan je sleutelhanger kunt hangen. Zit heel stevig vast dan, je verliest t niet. Makkelijk op te laden en gaat dan lang mee.
Geniaal doch simpel stukje veiligheid. Gun ik iedereen
Dit lampje is geniaal bedacht en uitgevoerd. Het is simpel maar ontzettend doeltreffend. Ik fiets elke dag 12 km door weer en wind naar mijn werk voor de afgelopen 23 jaar. Zo vaak bijna aangereden door autos op met name rotondes. Sinds Ziemie voel ik me EN BEN ik zoveel zichtbaarder en remmen autos veel eerder. Voel me echt veel veiliger. Heb de Ziemie voor mijn hele familie gekocht als kerstcadeau. Aanrader. Geef veiligheid cadeau.
Fan vanaf het eerste uur van Ziemi
Fan vanaf het eerste uur van Ziemi! Zichtbaarheid op de fiets ( vooral op donkere dagen en slecht weer) is zo belangrijk. Nooit bij stilgestaan dat je vanaf de zijkant minder zichtbaar bent voor auto’s. Wat mij betreft standaard op elke fiets!
Als automobilist weet ik dat fietsers vaak slecht zichtbaar zijn
Als automobilist weet ik dat fietsers vanaf de zijkant vaak zeer slecht zichtbaar zijn. Toen ik Ziemi leerde kennen was ik gelijk overstag, dit is de oplossing voor de slecht zichtbaarheid van fietsers. Ik heb voor mij en mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen een Ziemi aangeschaft.
Wat n eyeopener
Wat n eyeopener! Nooit bij stil gestaan dat je op de fiets veeeel zichtbaarder bent als je beide, bewegende benen verlicht worden door bv een Ziemi. Ik ben er heel enthousiast over. De Ziemi is snel op je fiets te bevestigen, de accu gaat lang mee en is snel opgeladen. Ik, mijn man, kinderen en kleinkinderen hebben n Ziemi op de fiets en ik leg graag uit aan iedereen die verbaasd kijkt, wat n slimme aanschaf dit is. Over hoeveel jaar wordt n Ziemi op de fiets standaard?
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.