Zoals iedereen hieronder, smerige oplichter. Eerst niks laten horen, order geannuleerd voor ontvangst dus had nooit meer verzonden mogen worden. Toch verzonden vanuit China. Levertijd veel lan... Mehr ansehen
Een Boss joggingbroek besteld voor een belachelijk lage prijs. Domme ik. Na lang wachten ontving ik een merkloze flutbroek met een scheur er in. Na e-mailcontact met Zeta kon ik hem retourneren naar e... Mehr ansehen
Stom, niet van tevoren de reviews gelezen. Broek heren xl besteld, kindermaatje gekregen. Hele lange levertijd, want het blijkt opeens uit China te komen. Wilde dat natuurlijk retour sturen, maar dat... Mehr ansehen
OPLICHTERS! SCAMMERS! Helaas in de haast een pak besteld, pas daarna de reviews opgezocht (gebeurt mij dus nooit meer). Zoals iedereen al aangeeft, retourkosten exorbitant hoog (95 euro!), foto's opst... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Alles slecht
Alles slecht. Slechte kwaliteit, verkeerde levering, slechte klantenservice, zeer dure, complexe en tijdrovende retour. Lijkt verdacht veel op oplichting.
Grootste Cineese oplichters bedrijf…
Grootste Cineese oplichters bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad. Niet kopen , niet doen. Terug sturen ho maar dus retourneren gaat niet. En het bedrijf zit helemaal niet in Woerden.
Product broeken
Product: 2x broek ter waarde van 80,00 euro
Kwaliteit: ali express en misschien nog slechter.
Duur: 17 dagen
Er wordt beweerd dat het bedrijf in nederland zit, maar is gewoon china dropshipping.
Tip: NIET DOEN!!!
NUL sterren
NUL sterren! Dom Dom Dom. Ik doe altijd de reviews checkt erin getuind door de mooie foto van de broek. Veel te kort en flutkwaliteit.
Koop hier niks
Dit bedrijf beweert een premium kwaliteit en gemakkelijke retourzending. Daar is niks van waar. Kwaliteit is zeer slecht en als je wilt retourneren beland je in een eindeloos mail gesprek. Uiteindelijk moet je je retour melden via DHL maar het adres wat de info mail opstuurt is in China en niet te vinden. Ook de postcode klopt niet en wordt niet geaccepteerd door DHL.
Kortom slechte kwaliteit en retourneren is onmogelijk. Weggegooid geld had ik de recensies maar eerder gelezen
Wat een schandalige oplichters
Wat een schandalige oplichters!
Ik had een bloes besteld voor de verjaardag van mijn broer, deze kwam erg laat en toen ik het pakket opende schrok ik van de kleine maat en de kwaliteit! Een retouradres krijg ik maar niet en ze mailen alleen maar onzin. Ik kom nu zogenaamd in aanmerking voor retourzending maar krijg een link van DHL en nog steeds geen adres! Wel 40 euro betaald! Hopelijk worden deze oplichters snel gepakt!
Schandalig wil je het artikel retour…
Schandalig wil je het artikel retour sturen.
kosten ongeveer 55 euro naar China.....
hoe kan dit maar doorgaan
hoe kan dit maar doorgaan, zeta mode, ellis more, schoenshop.nl allemaal dezelfde oplichters op hetzelfde adres. zijn er geen instanties in Nederland die hier toezicht ophouden? dat zou dan nog erger zijn dan de praktijken van deze oplichters
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel! Je krijgt chinese rommel ipv die hoogwaardige kwaliteit was ze op hun site beloven. Telefoonnummer is altijd in gesprek, op mails wordt niet gereageerd en huisnummer ontbreekt.
Bestel niet bij Zeta Mode
Er wordt telkens opnieuw naar mijn verzendbewijs gevraagd (retourzending), terwijl ik dit al herhaaldelijk heb gedaan. Iedere keer geautomatiseerde berichten dat mijn retour in behandeling wordt genomen. Na ruim twee maanden mijn geld nog niet terug! En alleen maar meer onkosten gemaakt ivm retourzending. Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na en riekt naar oplichting.
Waardeloze kwaliteit en service
Een overhemd besteld voor mijn zoon. De kleur en kwaliteit komt niet in de buurt van wat de website doet geloven. Bij bellen krijg je een antwoord apparaat en bij mailen een standaard mailtje, tot 2x toe. Slaat nergens op. Trap er niet in!!! Oplichters anders kan ik het niet noemen.
Jullie zijn vieze oplichters die niet…
Jullie zijn vieze oplichters die niet verzenden. Dus niets kopen.
Oplichting
Jasje besteld. Niet wetende dat dit jasje ergens uit China moest komen. Twee weken later kwam een veel te klein jasje van prut kwaliteit binnen. De Chineze XL is blijkbaar toch veel kleiner dan hier. Je kan dit dan beter zelf bij Aliexpress koper. Ook de retourkosten zijn hoger dan de prijs van dit jasje. Dus mensen, niet meer kopen bij deze oplichters.
Louis de oplichter
Heeft iemand het telefoonnummer van oplichter Louis ?
Delivery time on the website is up to 5…
Delivery time on the website is up to 5 days. I've been waiting for over two weeks. no contact with the store and the parcel still did not arrive. I do not recommend.
Koop niets bij Zeta-mode.nl
Koop hier niets. Je krijgt niets geleverd. Reageren niet meer op mails.
Een totale miskoop
Een totale miskoop. Linnen shirt. Materiaal is kunststof (waarschijnlijk polyester, het staat er niet in genaaid) met 'linnen' print. Slaat helemaal nergens op. En XL is geen XL maar M. Kom ik hier op de site vaker tegen.
Zonde van alle transport en geld. Ik ga het niet eens terugsturen; ik ga er geen moeite meer in stoppen. Kan direct de prullenbak in; dit shirt geef ik niet eens weg.
Blazer
Blazer, dubbel gekreukt, geleverd in een pakketje van 20x25. Verder is hun maat XL erg klein, meer een M schat ik.
Ik mag retourneren naar een adres in China; kosten van retourneren zijn hoger dan prijs blazer.
Hulp van NietBezorgd.nl ingeschakeld.
Koop hier niet wat
Koop hier niet wat , zijn oplichters. Heb een linnen shirt gekocht wat 3 maten te klein was en mega slechte kwaliteit. Heb gelijk gemaild en een retour adres gekregen in China. Retour zenden kost € 53,00 en het shirt was 35 euro. Heb gevraagd of er geen andere mogelijkheid was. Het mail contact met hun duurde al met al zo lang dat ik een mail terug kreeg met het antwoord je 30 dagen van retour zenden zijn verlopen. Dit was voor mij eenmalig
Bevestiging van de vele andere reviews
Bevestiging van de vele andere reviews. Gewoon oplichting en diefstal.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.