website en de de mensen erachter zijn top. de klantenservice is helemaal top, heb ze een paar keer aan de bel gehad en allemaal super vriendelijk en hebben super goed geholpen. een super plus punt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Zelektro.be is jouw specialist in elektromaterialen en smarthome oplossingen. Al ruim 10 jaar zijn we actief als elektrotechnische webshop. Onze experts helpen je graag verder met alle vragen. Kies uit een voorraad van méér dan 30.000 producten in voorraad in ons magazijn. Bestel je standaard voorbedraade zekeringkast vanuit onze stock of laat jouw kast op maat maken. Zowel voor een standaard elektrische kast als voor een domotica kast. Bestellingen geplaatst voor 21u. worden dezelfde werkdag verzonden. Breed en divers assortiment. Door ons brede assortiment zijn we in staat voor iedere situatie een geschikt product te leveren. Altijd goed geprijsd. Wij hanteren een zo goed mogelijke prijs voor de producten in ons assortiment.
Pachtgoedstraat 2, 9140, Temse, Belgien
- 038996595
- klantenservice@zelektro.be
- zelektro.be
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Correcte en snelle levering
Correcte en snelle levering, mooi en duidelijk verpakt. Goedkoper dan in de doe-het-zelf winkels.
Slechte naservice
Een bestelling geplaatst, niet alles geleverd. Zelektro meldt dat ze dit gaan onderzoeken, onderzoeken, onderzoeken,... Maar na meer dan een week nog geen goederen en geen oplossing. Geen naservice die de naam waardig is.
op tijd geleverd
op tijd geleverd, exact zoals omschreven
Grande efficacité à la résolution de souci d'expédition
Suite à une erreur d'envoi exceptionnelle, j'ai reçu un câble souple de 3m à la place d'un tableau électrique. J'ai pris contact téléphonique avec le service après-vente qui m'a indiqué la marche à suivre. Communication un peu compliquée car la personne qui faisait le service en français était absente, mais on s'est débrouillé. Petit échange de mail avec les photos des colis jointes (ne cassez ou jetez jamais vos emballages avant d'avoir tout contrôlé !!), et le lendemain je recevais mon tableau électrique sans devoir être embêté à retourner le câble. En étant conscient que tôt ou tard on aura toujours besoin d'un SAV et quand je pense à tout ce que j'ai déjà lu partout en problèmes de SAV, je ne peux pas être plus satisfait (sauf à éviter bien entendu l'erreur de départ :) ).
Hele snelle levering !
Al jaren trouwe klant bij Zelektro…
Al jaren trouwe klant bij Zelektro (prof installateur). Zeer tevreden / zelden een issue gehad met een bestelling en als het al was, was het door de logistieke partij. Zelfs dan zeer snelle en correcte oplossing door Zelektro!
Top mooi en op tijd geleverd hier…
Top mooi en op tijd geleverd hier kunnen er veel nog wat van leren
Alles zeer snel en perfect geleverd.
Alles zeer snel en perfect geleverd.
Zeer overzichtelijke site om te bestellen.
Vlotte bezorging en vooral competitieve…
Vlotte bezorging en vooral competitieve prijzen...
Beste
Beste, ik heb een bestelling geplaatst op 18 februari, vandaag 6 maart laat de levering nog altijd op zich wachten.
Steeds een correcte service
Steeds een correcte service. Vriendelijk personeel als je belt voor info, snelle levering, correcte prijzen en goed materiaal.Een aanrader.
Aanrader
Zéér snelle levering (20.00hr besteld, om 10.00hr reeds aan huis.
Zeer schappelijke en eerlijke prijzen en kwalitatief goed materiaal.
Aanrader.
Bestelling was niet op tijd geleverd…
Bestelling was niet op tijd geleverd geweest en dan steken ze op de leveransier.
website en de de mensen erachter zijn…
website en de de mensen erachter zijn top.
een super plus punt zou zijn dat er af en toe een kortingscode zou komen via de mail :)
Commande le 28 décembre
Commande le 28 décembre, le site annonce un envoi le lendemain...et dernier envoi le 31 décembre Le colis est arrivé 10 jours plus tard, soit bcp trop tard. Service client contacté, qui nous dit de refuser le colis. Le colis est rerenvoyé 15 jours plus tard, à nouveau refusé par nous.
Plein de messages envoyés au service client sans réponse.
BREF A FUIR !!!!
2 mois plus tard, tjs pas de nouvelles de mon remboursement.
Klantvriendelijke zaken... Ze bestaan nog !
Ik ben zeker geen grootafnemer maar regelmatig heb ik al eens iets nodig voor de elektrische installatie en de laatste keren dat dat zo was bestelde ik bij Zelektro.be. Ik vind de website overzichtelijk en informatief en vele dingen zijn effectief in voorraad. Met de prijzen zit het ook goed; vaak goedkoper dan de concurrentie en véél goedkoper dan de bouwmarkten.
Verzending is snel met keuze uit DPD en PostNL. Slechte ervaringen met DPD (opletten dat je niet betaald voor een zaterdaglevering die misschien - lees : waarschijnlijk - niet komt).
Na een probleem met een levering nam ik contact op met de klantendienst. Die reageerden snel en professioneel, en ik werd er, ondanks slechts een kleine bestelling, daadwerkelijk klantvriendelijk behandeld en er kwam een zeer nette oplossing. Waarvoor dank !
Zeer aan te raden zaak waar ik graag zal blijven bestellen.
Vlotte correcte levering
snelle correcte verzending
snelle correcte verzending , aankopen voor een correcte prijs een aanrader

Antwort von Zelektro.be
Goedkoop maar dat merk je ook aan de…
Goedkoop maar dat merk je ook aan de service. Producten kwamen beschadigd toe omdat ze gewoon los in een te grote doos zaten. Ze zouden me nieuwe opsturen na dat ze de beschadigde terug ontvangen hadden. Echter na een week zelf moeten informeren of ze deze al ontvangen hadden en zonder verder antwoord gewoon een creditfactuur in de mail. Een maand na aankoop moet ik dus terug alles bestellen. Dan maar iets duurder ergens anders.

Antwort von Zelektro.be
Simple om te kiezen en bestelen.
Simple om te kiezen en bestelen.
Snel geleverd.
Alles goed

Antwort von Zelektro.be
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.