Snel, helder en zonder gedoe. Zakelijkeverzekering.nl snapt dat ondernemers geen zin hebben in een urenlang traject. Binnen een paar klikken precies de polis die past bij mijn onderneming, tegen een s... Mehr ansehen

De adviseur heeft me uitstekend geholpen, de contact liep vlot en het is ook iemand die je helemaal begrijpt wat je niet altijd over sommigen kan zeggen.. besloten om zeker bij deze heer terug te kome... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Leuk contact en uiterst klantvriendelijk te woord gestaan. Ze luisteren goed en gaan doelgericht op zoek naar die ene verzekering die ik zelf niet kon vinden. Rob dacht goed met me mee en had waardevo... Mehr ansehen
Über zakelijkeverzekering.nl
Vom Unternehmen geschrieben
zakelijkeverzekering.nl – snel, persoonlijk en duidelijk
Bij zakelijkeverzekering.nl maken we verzekeren eenvoudig voor ondernemers. We werken met korte lijnen, snelle service en een vaste regionale adviseur die jouw situatie kent.
Waar we in uitblinken
- Specialist in pakketten: van aansprakelijkheid en inventaris tot rechtsbijstand – afgestemd op jouw risico’s.
- Zakelijke autoverzekeringen: van één bedrijfsauto tot een compleet wagenpark, snel geregeld met de juiste dekking.
- Persoonlijk contact: geen callcenter, maar een direct aanspreekpunt dat meedenkt en snel schakelt.
- Transparant advies: heldere uitleg zonder kleine lettertjes – jij weet precies waar je aan toe bent.
Waarom ondernemers voor ons kiezen
- Snelheid: offertes en wijzigingen vlot geregeld.
- Prijs-kwaliteit: wij vergelijken meerdere verzekeraars voor de beste match.
- Service bij schade: we staan naast je en houden het proces simpel en eerlijk.
Wil je weten welke dekking het beste past bij jouw onderneming? Bekijk onze mogelijkheden of neem direct contact op met je regionale adviseur.
zakelijkeverzekering.nl – zekerheid, snelheid en persoonlijk contact voor ondernemers.
Direct contact, persoonlijk en vertrouwd
Vom Unternehmen geschrieben
- De service naar onze klanten staat bij ons écht op 1
- Een klant staat bij ons echt centraal, we zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Dat is bij het vergelijken en bij een schade. Verder groeien we met jou mee op alle vlakken. Een partij waar je op kan bouwen, met een adviseur waar je direct mee in contact staat.
Torenallee 101, 5617BR, Eindhoven, Niederlande
- 0882470249
- info@zakelijkeverzekering.nl
- zakelijkeverzekering.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik doe wat ik moet doen, en zij versterken mij!
Wat is lekker en fijn dat ik als ondernemers gewoon kan doen waar ik goed in bent! Ik moet het vertrouwen hebben dat de specialisten, zoals Gijs van Zakelijke Verzekeringen doen wat zij moeten doen en dat is jouw goed, eerlijk en aanvullend informeren. En hebben ze tot nu toe maximaal gedaan! Erg fijn….

Antwort von zakelijkeverzekering.nl
ik ben goed geholpen en alles werd…
ik ben goed geholpen en alles werd duidelijk aan mij uitgelegd

Duidelijk en eenvoudig geregeld
Wij kwamen zakelijkverzekering tegen op instagram, en hebben toen een vrijblijvende gratis afspraak gemaakt. Werden gelijk fijn benaderd door Gijs. Contact was eenvoudig en duidelijk.
Tijdens de kennismaking heeft Gijs ons veel uitgelegd op een duidelijke en simpele manier. Daarna een polis laten maken die ons beviel.
Wij zouden het aanraden, voornamelijk aan bedrijven die voor het eerst een verzekering afnemen door de duidelijke en persoonlijke hulp.

Antwort von zakelijkeverzekering.nl
Gijs heeft mij enorm goed geholpen met…
Gijs heeft mij enorm goed geholpen met de aanvragen voor de verzekeringen en de aansprakelijkheidsverzekering. Snelle reactie, meedenkend en enorm veel geduld. Zeker omdat ik niet snel antwoord kan geven heeft hij alsnog veel geduld gehad en is mii bijgestaan tot de bittere eind. Dank je wel

Snel en vakkundig
Gijs van Brunschot reageerde direct na het aanvragen van een offerte Hij stelde de juiste vragen en wist precies wat we nodig hadden. We ontvingen zijn offerte heel snel en met een goede toelichting.

Antwort von zakelijkeverzekering.nl
Prima bedrijf, prettige ervaring !
Prima bedrijf, persoonlijk, makkelijk en advies op maat ! Fijn dat er vergelijkingen worden gemaakt, en de voors en tegens worden uitgelegd van de verzekering. Een aanrader !

Persoonlijk contact.
Reageert snel, duidelijk in communicatie en komt nog gewoon bij je op kantoor.

Antwort von zakelijkeverzekering.nl
Wij zijn enorm tevreden met de…
Wij zijn enorm tevreden met de dienstverlening van Gokhan. Hij luistert aandachtig naar onze wensen en geeft adviezen die perfect aansluiten bij ons bedrijf. Bij schadegevallen is hij ontzettend behulpzaam en neemt hij echt de tijd om mee te denken. Een betrouwbare partner waar we met een gerust hart onze bedrijfsverzekering hebben ondergebrachT. Aanrader!

Tevreden
Ik ben erg tevreden over deze verzekering. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie was altijd vriendelijk en professioneel. Bij vragen kreeg ik snel en helder antwoord, en het proces van aanvragen en afsluiten verliep heel soepel. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Dit geeft mij veel vertrouwen en zekerheid. Zeker een aanrader!

Antwort von zakelijkeverzekering.nl
Top bedrijf goede service en…
Top bedrijf goede service en communicatie

Gijs van ZakelijkeVerzekering.nl
Gijs van ZakelijkeVerzekering.nl is een hele bekwame en een eerlijke verzekeringsadviseur. Ik ben zeer tevreden over hem en heb daarom al mijn verzekeringen via hem laten lopen.
Ik ben heel goed persoonlijk en…
Ik ben heel goed persoonlijk en professioneel geadviseerd door Hermen Ekkel van zakelijkeverzekering.nl
Verzekering
Verzekering super snel geregeld waar dat bij andere partijen lastiger was, ontzettend blij met de snelle behulpzame dienst verlening, echt top!
Gijs je bent een topper
Gijs je bent een topper
Binnen 20 min verzekering geregeld
Vraag naar gijs voor z.s.m voor verzekeringen
Aanrader voor startende ondernemingen
Als startende onderneming kan het erg zoeken zijn naar wat je nodig hebt qua verzekeringen. We zijn hier goed bij begeleid door Gijs. Hij reageert snel, denkt mee en weet met een passend voorstel te komen. Top!
Snelle, professionele en vriendelijke adviseur
Ik ben heel tevreden over de hulp van mijn assurantieadviseur. Trouwens een tip van Chatgpt. Waar een andere grote verzekeraar onbereikbaar bleek, was Gijs juist uitstekend bereikbaar en betrokken. Zelfs als hij onderweg was, nam hij de telefoon op of belde later terug zodra hij thuis was. Ik kreeg snel duidelijkheid: dezelfde dag nog hoorde ik of de dekking rondkwam en twee dagen later was alles geregeld. Gijs is niet alleen professioneel, maar ook heel vriendelijk en toegankelijk. Een fijne ervaring!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.