Hier moet je nooooooit iets kopen. Service is 0,0. Ze verzenden troep en als je wil retourneren dan willen ze korting geven. Wanneer je daar niet mee akkoord, dan gaat hoor je niks meer. Geld k... Mehr ansehen
Yoova
De levering duurde ongeveer twee weken, wat ik wel wat lang vond. Maar toen de shorts eenmaal binnen waren, zaten ze heel comfortabel en flatterend. Ik zou hier zeker nog eens bestellen, al hoop ik da... Mehr ansehen
Product op de website is zeker niet t product wat je krijgt. Lijkt er niet op en voelt goedkoop. Levertijd was daarnaast zeer lang- bijna 4 weken. Ik zou dit bedrijf afraden. Nb negatieve review... Mehr ansehen
SCAM! Ik dacht een Koala knuffel met Neuromotion technologie te bestellen, zoals beschreven op de website. Na bijna twee maanden wachten op het product ontving ik vandaag niks meer dan een (lelijke)... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
WAARDELOOS BEDRIJF!!!!!
Hier moet je nooooooit iets kopen.
Service is 0,0.
Ze verzenden troep en als je wil retourneren dan willen ze korting geven.
Wanneer je daar niet mee akkoord, dan gaat hoor je niks meer.
Geld kwijt of rechtsbijstand inschakelen.
Wij schakelen rechtsbijstand zeker in!
J'ai payé un jeans 39 euro et je ne…
J'ai payé un jeans 39 euro et je ne l'ai jamais reçu.
J'ai essayé de téléphoner sans succès et je leur ai écris à 3 reprises.
C'est du vol.
W betalen niets leveren
Op 31 augustus 2 broeken besteld en
€ 71,00 betaald maar de broeken nooit ontvangen.
Bestelling van in 71,91 gedaan op 8…
Bestelling van in 71,91 gedaan op 8 september van alles beloofd maar niets gekregen ook geen geld niet bestellen het zijn dieven alles opdoeken niet bestellen goede raad!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Een bestelling gedaan op 31/08…tot op…
Een bestelling gedaan op 31/08…tot op heden (10/11) nog steeds niets ontvangen. Dit bedrijf is uiterst onbetrouwbaar.
I ordered a hoover and paid,.received…
I ordered a hoover and paid,.received nothing.plenty replys. ask for money back replys stopped.
Scam.so angry
Geen spullen ontvangen en via de…
Geen spullen ontvangen en via de klantenservice proberen ze je maar aan het lijntje te houden. Nooit bestellen!!!!
Besteld koala
Besteld koala
Betaald nu 3 maanden verder nog niets .
Yoova schaam jullie.
Oplichting
Oplichting ! Nepproducten, mailen niet terug of niet vlot, spreken over een terugbetaling van 10% maar doen zelfs dit niet.
spijkerbroek
ik heb 2 september een spijkerbroek besteld
nu is het 2 november
nog niks ontvangen
talloze emails gestuurd
ze antwoorden
we zijn bezig met uw vraag
schandalig bedrijf
krijg ook mijn geld niet terug
Vuile oplichters !!!
Vuile oplichters !!!
Waarom wordt daar niets aan gedaan, iedereen zijn geld kwijt !!!!
Er is niemand meer te vertrouwen!!!
ik heb op 2 sept een bestelling gedaan…
ik heb op 2 sept een bestelling gedaan van 2 koalas, heb nog steeds niks ontvangen. 2 weken later ben ik slachtoffer geworden van pishing en is er geld van mijn rekening genomen, ik hoop dat door de betaling geen fraudeurs op mijn bankapp zijn gekomen. Is doorgegeven aan het parket; Oppassen dus
Heel slecht
Heel slecht. Na een mail om een update te ontvangen van mijn bestelling kreeg ik 10 dagen later een reactie dat mijn adres niet volledig was???? En van zodra ze de juiste informatie hadden, zouden ze leveren. Heel bizar!!! Ik heb mijn volledige adres opnieuw opgegeven maar tot op vandaag nog steeds geen producten en ook geen terugbetaling van het bedrag dat ik betaald heb. Dit is oplichting in de eerste graad. Hulp gezocht via nietbezorgd.nl
Niets binnen, erg slecht
Ik heb 27 augustus een koala besteld maar tot op heden (2 maanden verder) nog niets ontvangen. Ik lees hier dat ik dus ook niet op een echt lijkende en bewegende knuffel hoef te rekenen. Krijg geen reacties en idd een niet werkende track and trace. Misschien kan ik mijn geld nog terug krijgen, maar heb er een hard hoofd in...
Geen levering!!!
Besteld, betaald maar niets ontvangen. Ze zijn steeds bezig om het na te kijken maar geen gevolg. Ik had graag mijn geld teruggestort gekregen!!!!!
Ik heb een robotstofzuiger besteld…
Ik heb een robotstofzuiger besteld uiteindelijk na maanden is ie bezorgd, nu is het een stofzuiger met een diameter van 20 cm ( zou ook kunnen dweilen) nou voor €89,90 is het een soort kinderstofzuiger. Als ik nu mail dat ik het wil terug sturen krijg ik 20% korting omdat opsturen heel duur is! Ik wil gewoon mijn geld terug en als ze het terug willen betalen ze zelf de kosten maar !!!!!
Haar nieuwe favoriete slaapmaatje
Mijn dochter kan niet meer slapen zonder haar nieuwe koalabeer. Ze noemt hem haar “slaapmaatje” en neemt hem overal mee in huis. Het kleine beetje gewicht maakt hem extra rustgevend. Ik ben echt blij dat ik hem voor haar heb gekocht.
Al 28 dagen staan mijn 2 bestellingen…
Al 28 dagen staan mijn 2 bestellingen te wachten op een transporteur..standaard reacties en valse beloftes! Na tig mails en verzoeken om mijn geld terug te storten geen reactie. Dit kan toch anno 2025 niet!! Dat daar nog geen stokje voor word gestoken vind ik onbegrijpelijk..Er zijn hier al zoveel negatieve berichten geplaatst, aangiftes gedaan ook via nietbezorgd ze gaan gewoon door!! Als ik een paar km te hard rij krijg ik een fikse bekeuring en dit kan zo maar….🙄 ga nu ook deze zaak overdragen aan “ NietBezorgd” en zie ik hopelijk nog iets van mijn geld terug!
Oplichterij
Erg lang wachten, stuurt dan een kapotte goedkope knuffel ipv de zgn levensechte waar ik 35 euro voor hebben betaald
Niet geleverd, wel betaald
Wat ging er niet mis! Half augustus heb ik een leuke pandabeer besteld en betaald voor mijn kleindochter.
Maar die is nooit aangekomen. Ik heb er diverse mailtjes naartoe gestuurd en ik kreeg snel antwoord. De panda was nog onderweg en zou binnenkort afgeleverd worden. Maar geen panda gezien. Jammer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.