Wat een fantastische service. De bezorger claimde mijn pakje afgeleverd te hebben. Wat niet het geval was. Zonder moeilijk te doen werd direct gezegd dat er een nieuw pakket werd opgestuurd. Vlak voor... Mehr ansehen
Erg fan van de producten van Yoisho. Helaas was mijn pakketje niet aangekomen terwijl het wel bezorgd zou moeten zijn. Na fijn contact met de klantenservice hebben ze het opnieuw opgestuurd. Inmiddels... Mehr ansehen
Om aan mijn summer body te werken wilde ik wat bewuster op mijn voeding letten, ook wilde ik graag mijn koffie inname verminderen omdat ik me vaak onrustig voelde, zo ben ik gestuit op Yoisho Matcha... Mehr ansehen
Mijn pakketje, de stainless steel bundle, was niet aangekomen door een fout bij GLS. Na contact en een snelle reactie is het netjes opgelost en heb ik een nieuwe order gekregen. De klantenservice he... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Yoisho Matcha is een hoogwaardig matcha-merk uit Amsterdam. Onze matcha is van ceremoniële kwaliteit en komt uit Kagoshima, Japan. De matcha is afkomstig van de eerste oogst, wat betekent dat de blaadjes als eerste worden geplukt en de thee het jongst is. Dit gebeurt slechts één keer per jaar! Naast matcha kun je ook hoogwaardige tools kopen om de perfecte matcha thuis te maken. De tools zijn niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging voor je eigen matcha-hoekje thuis!
Niederlande
- yoishomatcha.com
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Tot nu toe de lekkerste matcha die ik…
Tot nu toe de lekkerste matcha die ik heb gekocht

Fijne klantenservice
Heb met black friday voor het eerst bij Yoisho matcha besteld. Het pakket zou de dag erna al geleverd worden, maar vanwege drukte en fouten van postnl leek het erop dat het pakket niet meer aan zou komen. In de tussentijd is er fijn contact geweest met de klantenservice en is mij ook belooft dat wanneer het pakket er na een week niet zou zijn dat Yoisho voor een oplossing zou zorgen. Een fijne geruststelling! Gelukkig is dit niet nodig geweest, omdat ik het pakket vandaag heb ontvangen. Super blij mee en heerlijk matcha! Ik zou Yoisho iedereen aanbevelen. Niet alleen vanwege de goede kwaliteit matcha, maar ook vanwege de vriendelijke en behulpzame klantenservice. Bedankt! 🥰

Aanrader!
Hele aardige team, elke keer als ik een mail stuur krijg ik netjes antwoord. Het is begrijpelijk dat zij het ook druk hebben met de actie week.
Mijn matcha set is netjes binnen gekomen en zeker kwaliteit! Aanrader!! Zou een winkel of pop up store van moeten komen🫶🏻

Matcha besteld met black Friday
Matcha besteld met black Friday, niks ontvangen in de brievenbus. PostNL geeft aan dat het geleverd is, maar ik heb mijn bestelling niet ontvangen helaas.. contact opgezocht, maar geen gehoor van Yoisho.

Geweldig
Ik vind de matcha echt helemaal geweldig. Heb inmiddels al 3 keer besteld en wil ook niet afwijken van Yoisho! ❤️

Goed
Mijn pakketje was helaas zoek en dat werd heel netjes opgelost door Romy! De matcha is ook lekker

Echt een top matcha
Echt een top matcha, alleen het enige minpuntje is dat ik die zakjes erg vervelend vind! Als jullie overstappen naar van die mini bakjes zou het echt TOP zijn!

Tot nu toe besta matcha
Tot nu toe besta matcha! 🥰
Wel duur, maar kwaliteit is het echt top!
Ik blijf hier zeker bestellen.

Best matcha out there
Best matcha out there, by far! Looove the quality of the ceremonial matcha, you can tell by the colour, insane !!!

Antwort von Yoisho Matcha
Geweldige service en super matcha
Ik had laatst wat besteld maar er was helaas wat misgegaan met mijn order. Kan natuurlijk gebeuren. Toen ik een mail had gestuurd op zaterdag, had ik zondag al antwoord van Merel. Je merkt dat er alles aan gedaan word om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en dat hebben ze zeker weten gedaan. Echt perfecte service!
Daarnaast is de matcha ook echt heerlijk en ben ik echt heel tevreden over het bedrijf, de service en de kwaliteit. Ik ga zeker weten vaker bestellen!

Antwort von Yoisho Matcha
Top matcha en top klantenservice
Echt supere lekkere matcha en een fantastische klantenservice! Er was wat mis gegaan bij mijn bestelling. Zij hebben dit gelijk opgepakt en nog wat extra’s in mijn pakketje gedaan. Super lief!
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Geweldige matcha
Geweldige matcha. Fel groen en echt heerlijk. Ik wil meteen meer bestellen…

Antwort von Yoisho Matcha
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.