XtremeOffice Bewertungen

TrustScore 5 von 5

5.0

ik ben zo blij dat ik mijn kantoorspullen bij een betrouwbare webshop (klein bedrijf) kan kopen voor een goede prijs. Wat zo tof is is dat ze geen trackers hebben dus ik wordt na aankoop niet dagenlan... Mehr ansehen

Ik had een bureau-onderlegger nodig en een papierbak. Nergens iets naar mijn zin kunnen vinden bij de reguliere winkels. Dan maar even op internet gezocht. Daar kwam ik Xtreme Office tegen, waar ik... Mehr ansehen

Artikel was op voorraad volgens de site. 2 werkdagen later had ik het produkt in mijn bezit. Ik moet wel zeggen dat ik z`n verpakking nog nergens gezien heb. Mijn bestelling zat in de doos vastgem... Mehr ansehen

Voor mij de eerste keer bij Xtreme office. Alleen dvd+rw gekocht, omdat ze overal elders duurder waren. Snelle levering, wat willen we nog meer. Ik zal deze website zeker vaker bezoeken.

1. Fachhandel für Bürobedarf
  2. Bastelgeschäft

Welkom bij XtremeOffice, ook namens Dex onze mascotte. We hebben ruim 70.000 artikelen. We noemen het kantoorartikelen, dat is een ruim begrip. Knutselspullen en schoolartikelen horen ook erbij. Echt vrijwel alles dat je nodig hebt voor je (thuis) kantoor tref je in ons assortiment aan. We zijn voordelig, we hebben slimme logistiek, en we hebben ons aantrekkelijke spaarprogramma Dex-points. XtremeOffice komt sinds januari 2026 voort uit Merken Distributie. Merken Distributie bestaat sinds 01-04-2019.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tot zover is de levering nog niet aangekomen.

Nu, 3 dagen na de bestelling is de levering nog niet aangekomen. Terwijl men beweert de volgende dag de bestelling aan huis te leveren.

22. Oktober 2011

Geachte Klant,

Het spijt ons oprecht dat de bestelling nog niet binnen is. Mailt u aub naar info@xtremeoffice.nl.
Dan is de klacht in ieder geval geregistreerd.
Onze klantenservice reageert dan z.s.m. zodat de bestelling wel aankomt.
Vriendelijke groet,
XtremeOffice

Bezorging is niet goed

De bezorging komt slechts 1 keer langs, zonder dat je dit kunt volgen of een voorkeurstijd of -datum kunt aangeven.
Er komt dan een briefje, waar je a 1 euro/minuut moet bellen om een andere afspraak te maken of het elders te laten bezorgen. Dit kan gelukkig ook online.
Maar ik vind dat de bezorgservice in elk geval 2-3 keer, ook 's avonds en in het weekend, langs moet kunnen komen. Dat hoort er toch bij, anno 2011.
Dus: ik heb mijn bestelling nog niet, want kan het vandaag, zaterdag, niet halen. En moet dan volgende week zelf op pad, omdat ik overdag voor mijn werk gewoon weg ben...
Niet zo handig, dus. Kan ik net zo goed in een keer zelf naar de winkel gaan...

22. Oktober 2011

Geachte heer van den Beld,

Ik zou graag naar u bestelling willen kijken. Zou u ons een email willen sturen
met u gegevens en u ordernummer. Ons email adres is info@xtremeoffice.nl de klantenservice zal dit dan zo snel mogelijk voor u naar kijken.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groeten,
Het XtremeOffice team.

Snel maar wat slordig.

De levering was snel, keurig verpakt.
Alleen hetgeen ik had besteld was slordig afgewekt. Verkeerde mappenn niet het gewenste aantal en er was wat stuk.

20. Oktober 2011

Geachte Klant,

Het spijt ons oprecht dat u een verkeerde bestelling heeft gekregen. Mailt u aub naar info@xtremeoffice.nl.
Dan is de klacht in ieder geval geregistreerd.
Onze klantenservice reageert dan z.s.m.
Vriendelijke groet,
XtremeOffice

Snelle service

Schilderdoeken gekocht en er stond inclusieve BTW, dat klopte niet helemaal. Er kwam dus nog 19 % BTW bij

14. Oktober 2011

Een prima webwinkel

Overzichtelijke winkel om je spulletjes te kunnen kopen. Redelijk snelle levering, keurig verpakt in een doos.

13. Oktober 2011

snelle levering, goed product

Dan maar even op internet gezocht. Daar kwam ik Xtreme Office tegen, waar ik mijn producten vond.
Zondagmiddag besteld, dinsdag al geleverd. Klasse!

12. Oktober 2011

kan nog niet beoordelen

ik kan nog niet beoordelen want de levering, besteld afgelopen vrijdag, is nu (dinsdag 11-10-2011) nog niet bezorgd.
Dus 'de volgende dag in huis' is in dit geval incorrect.
Graag vernemen wij wanneer de klei dan alsnog bezorgd gaat worden

11. Oktober 2011