Virkelig lang ventetid, og dårlig information undervejs. Bestilte 4 stole, som skulle komme efter en uge, det tog 4 uger. I sidste uge fejrede vi 3 måneders dag for et par lænestole der skulle komme... Mehr ansehen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem Vi har haft en virkelig god oplevelse. Sælgeren var meget hjælpsom og professionel og tog sig god tid til at rådgive os, så vi fandt den helt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter at have været i flere forskellige møbelforretninger endte vi hos XL Møbler i Fredericia. Det blev dagens bedste oplevelse, hvor Adam gav os en helt speciel service og var en stor hjælp. Jeg hav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
XL Møbler er en af Danmarks største forhandlere af møbler med et kæmpe sortiment af kvalitetsmøbler. Vi håndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – både online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. Desværre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjældent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desværre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi håber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjælper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.
Fuglsang Allé 2, 7000, Fredericia, Dänemark
- info@xl-mobler.dk
- xl-mobler.dk
Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Ingen svar på mail, ingen tlf. vi ventede 1 md. På vores bestilles og vi fik en mail om at der var sket en fejl og at varen er udgået
Virkelig lang ventetid
Virkelig lang ventetid, og dårlig information undervejs.
Bestilte 4 stole, som skulle komme efter en uge, det tog 4 uger.
I sidste uge fejrede vi 3 måneders dag for et par lænestole der skulle komme efter 4-6 uger, som blev til 12 uger og nu stadig ikke er ankommet. Meeen jeg er lidt bekymret for piloten; i sidste uge fik jeg besked på at hvis de ikke ankom så kunne de kun være fordi " de var faldet ud af et fly". Tålmodighed er en dyd...
Tak til Christoffer
Jeg har en sofa, der er 4 år gammel, hvor fjedrene i flere af sæderne er gået i stykker. Ved første reklamation, blev løsningen, at vi selv skulle betale 2200 kr for at få den fixet. Det er bare ikke i orden, når det er en sofa til 28.000 kr, som vi selv har designet. Nå men der røg flere fjedre og vi havde efterhånden fortrudt vores køb. Kontaktede XL møbler, for at klage og det var så Christoffer, der var i den anden ende, og gud ske lov …. Han har simpelthen været så sød og hjælpsom og han har nu sørget for, at vi får en tekniker på besøg, som kan lave de ødelagte fjedre. Så Christoffer skal have fem stjerner og XL møbler 3 stjerner, for selvom sofaen ikke helt lever op til vores forventninger, så er den virkelig flot, smagfuld og lige vores smag. Christoffer og hans service den op på 4 stjerner. Mvh Lykke
Varer ikke leveret
Vi bestilte et tæppe til levering i XL møbler i Fredericia. Vi fik at vide de ville have det inden for 2 uger. De trækker pengene med det samme. Efter ca 3 uger skriver vi til dem hvor tæppet bliver af. Vi får så en mail at vi kan afhente det i Fredericia. Vi bruger tid på at køre til Fredericia og tæppet er der ikke og vi måtte tage hjem uden. Vi har flere gange forespurgt på tæppet uden svar. Nu har vi i dag rykket igen. Vi gider ikke vente på tæppet mere og ønsker blot pengene retur, men det er svært når de ikke svarer på mail. Lige nybagt vi betalt 1800 for et tæppe vi ikke har.
Fuldkommen håbløs forretning og kundeservice
Havde købt otte stole som viste sig at være i utrolig dårlig kvalitet. En knækkede ryggen fire var gået samlingen og en endte med at knække sammen under min kone som endte med at slå sig.
Magen til ringe kundeservice efterfølgende skal man lede længe efter. Vi kunne få et gavekort svarende til beløbet på stolene. Men jeg har ikke lyst til at handle i denne butik og vil have mine penge tilbage. Stolene er ikke engang seks måneder gamle og de bliver ved med hårdnakket at holde fast i at pengene ikke kan gives retur.
Find et andet sted at købe din møbler
Vi købte nogle tapper
Vi købte nogle tapper, men kunne vi ikke bruge den pga målerne passede ikke . Sebastian var så hjælpsom og venlige til
En helt igennem fin oplevelse.
En helt igennem fin oplevelse.
Varen ankom til tiden, var i fin stand og chaufføren var meget hjælpsom.
Er ikke super tilfreds vi bestilte 2…
Er ikke super tilfreds vi bestilte 2 sofaer . Og betalte det hele på en gang vilket jeg ikke plejer når jeg ikke har varen med . Så plejer man at betale et disposition . Vi fik at vide at den ville komme midt i marts . Nu har vi kontaktet dem for at høre hvornår de kom . Vi får så at vide sidst i april. Jeg syntes det er meget lang tid de har haft vores penge .🤔
God vejledning og service
Vi havde besluttet os for at skulle have et Hjort Knudsen Plankebord og matchende Plankesofabord. Vi ønskede del med træben, men sofabordene laves ikke med træben. Vi lavede dog en forespørgsel hos XL MØBLER om det var noget de havde eller kunne skaffe. Sebastian fra XL MØBLER gav os et tilbud på spisebord og sofabord som vi ønskede os og fik det til at lykkedes, at få specielt ordret sofabordet med træben, hvilket Sebastian gjorde opmærksom på kun var noget de kunne ider der var en del af en større ordre. Vi skulle samtidig også have nye spisebordsstole og der var Sebastian rigtig god i hans vejledning ift de stole vi har i dag og siddekomforten mellem de to stole. Han undersøgte også for os om stolen blev fremstillet med en bestemt behandling og kom med alternativer til os. Jeg havde samtidig fået tilbud på de samme møbler er andet sted fra, dog med metalben på bordet. Sebastian matchede det tilbud plus 2% - så vi står glade tilbage med en god oplevelse af at handle med XL MØBLER. Vejledning, opfølgning og servicen er i top! Vil klart købe møbler derigemmen igen!
Dårlig kvalitet
Rigtige dårlige kvaliteter deres møbler
Nok en af de dårligste oplevelser jeg…
Nok en af de dårligste oplevelser jeg har haft med kunde service i rigtig lang tid.
Vi bestilte et møbel der ville være på lager d 14/02 men de trækker alligevel pengene fra vores konto på bestillingsdagen hvilket ikke er lovligt. Møblet bliver så udskudt til d 21/02 finder vi selv ud af ved at tjekke hjemmesiden, vi har på det her tidspunkt stadig intet hørt fra xl-møbler. Vi prøver flere gange at få kontakt til dem via mail og facebook, da man ikke kan ringe til dem. Får til sidst fat i dem og får en leverings dato men intet tidspunkt eller ligende og vi beslutter at besøge butikken i Fredericia og får samme leveringsdag som jeg fik via facebook og nu også et tidspunkt der hed 15-20. Dagen for levering kommer så.... Vi får tidligt på dagen en mail om at møblet alligevel ikke kommer og der vil gå yderligere ca en måned, på det her tidspunkt er møblet også fjernet fra deres hjemmeside.. Vi beder så om at få vores penge tilbage i stedet for, for nu gider vi ikke vente mere.. Ingen undskyldning til os for dårlig kunde håndtering og dårlig kommunikation men pengene kommer da i det mindste efter et par dage.
Men virkelig ikke et sted jeg kommer til at, prøve, at handle igen overhovedet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hele vejen…
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem
Vi har haft en virkelig god oplevelse. Sælgeren var meget hjælpsom og professionel og tog sig god tid til at rådgive os, så vi fandt den helt rigtige sofa. Leveringstiden blev overholdt præcis som aftalt, hvilket vi satte stor pris på.
Sofaen lever fuldt ud op til forventningerne – virkelig top kvalitet, flot udførelse og meget komfortabel. Man kan tydeligt mærke, at der er tale om et kvalitetsmøbel.
Alt i alt en super god handel med god service fra start til slut. Vi kan varmt anbefale dem til andre.

Antwort von XL Møbler
I skal aldrig handle hos Xl møbler i…
I skal aldrig handle hos Xl møbler i Fredericia.
Har aldrig oplevet så dårlig behandling.
Og varen (hollywood sminkebord 4,500 kr ) jeg købte kan ikke samles, da hullerne slet ikke er de steder hvor de skal være for at samle det. Samt skinnerne til skufferne, heller ikke passer!
Du kan ikke komme i kontakt med dem. Laminatet er så tyndt at det falder af, bare du kigger på det. Det er så ekstremt billigt. Skulle tro det var en Temu vare! Til 70 kr
Ingen service i butikken heller. Måtte ind 3 gange for at få min vare leveret.
Der er en seddel hvor der står ring på klokken, men der er ingen klokke ved vare udleveringen.
Ventetiden inden varen kom var næsten 2 måneder. Følte mig så dårlig behandlet, at jeg beklagede mig til medarbejderne, og endte i en diskussion med ham der så sagde han var chef 😂🙈 ja tak. Så gav det mening hvorfor den forretning sejler!!! Meget elendighed har jeg prøvet, men det der det er klart en vinder, for absolut dårligste kunde oplevelse. Og nu kan jeg så slås med dem, for et sminkebord, der ikke er en skid værd!

Antwort von XL Møbler
Det værste sted at handle
Dette er det værste og mest uprofessionelle firma - med den dårligste kundeservice og behandling - jeg nogensinde har oplevet. Jeg kommer aldrig til at handle hos dem igen, og må på det kraftigste fraråde ALLE andre at handle hos dem.
Historien med dem er virkelig lang, og strækker sig fra november 2025 til februar 2026, før sagen endelig kunne afsluttes. 3 mdr. tog det, før vi endelig fik nogen af vores varer, og til sidst lykkedes med at få refunderet beløbet for den del af ordren, som de aldrig leverede. Aldrig har vi prøvet at blive trukket så meget rundt i manegen, eller føle os så meget til grin.
Vi indgik aftale om køb til én pris (endda på skrift), blev opkrævet væsentlig mere på fakturaen, og XL nægtede alligevel at sælge til den aftalte/lovede pris. Vi fik ikke vores varer til den aftalte leveringsdato, fik ikke engang melding forud for leveringen (selvom vi specifikt havde bedt om det), sofaen blev bare uden info sat af halvt udenfor i snevejr, 5 varer af ordren manglede på trods af, at vi havde betalt for dem. Én hel måneds tovtrækkeri med skriveri frem og tilbage (for man kan jo ikke telefonisk ringe op til dette firma - og de er længe om at svare på skriftlige henvendelser) hvor de påstod, at vi jo HAVDE fået vores varer (de beskylder altså deres kunder for at lyve?). Deres fragtfirma vendte ikke retur, og havde heller intet bevis for leveringen af den fulde ordre. XL bondefanger deres kunder, informerer ikke om noget i processen, lover ét og gør i praksis noget andet, kommer med søforklaringer, vender ikke tilbage, får en ny medarbejder til at overtage dialogen uden at kunne finde historikken - og så hører man igen intet fra dem. Man må skrive og rykke et utal af gange. De forsøgte også at påstå, at de ikke kunne se, at vi HAVDE betalt for varerne på trods af, at vi jo kunne bevise det. Til sidst måtte vi true med bål og brand om at ville anmelde dem for svindel, før vi kunne få vores penge tilbage, for de varer vi aldrig fik.
Det er under al kritik, at man som kunde skal udsættes for sådan en behandling, og bruge så meget tid på skriveri og klager.
XL er ikke et ærligt og anstændigt firma, der leverer god kundeservice.
Hvis ikke vi rent faktisk havde modtaget noget af ordren, ville jeg tro, det var et rent svindel og fup firma. For så dårlig kan ingen reel virksomhed være!

Reklamation
Reklamation - Serviceniveuat er ikke eksisterende.
Vi har været så uheldige at kører til XL-Møbler i Fredericia. (3 timers kørsel), da vi skulle afhente vores nye spisebord.
Da vi ankommer, fortæller manden bag desken, at kassen er blevet beskadigt, men at han har tjekket indholdet og at det skulle være i den fineste orden. Da jeg ser vores pakke, kan jeg se at emballage er total smadret, og åben helt ind til spisebordet.
Jeg ber ham dog om at tape kassen ind, da den brudt helt op. (Burde han selv kunne have regnet ud, og ikke noget jeg burde spørge om).
Da vi så kommer hjem og pakker den ud, kan jeg se at den tydeligvis er skrabt imod et eller andet på den ene side, samt blevet tabt lige ned på det ene hjørne, så den bokstavelig talt var blevet knust. Alt blev dokumenteret, samt taget billeder af, da jeres medarbejder anbefalede os at gøre det, hvis der nu var noget.
Ovenpå en lang køretur, samt frustrationer. finder jeg ud af at man ikke telefonisk kan ringe til dem. (VIRKELIG DÅRLIGT!!) - men at det hele skal foregår online/email. Jeg får derefter skrevet en god forklaring samt vedhæftet billeder af pakken før den blev pakket ud, hvor man kan se kæmpe åbning i kassen, da den ene side er flået/skrabt af. og derefter af selve skaderne.
Jeg får så en mail idag idag fra deres kundesupport:
Tak for din henvendelse.
Da dette er en Biva odre, skal du oprette en henvendelse ved dem.
De frasiger sig alt ansvar, men det er dem som har modtaget en pakke, som TYDELIGT er total skadet. Og tydeligvis har jeres medarbejder stået og løjet mig lige op i hovedet.
Og nu skal vi til at bøvle med reklametion, at de skal levere et nyt bord. Eller fuld refundering, samt dække vores transportomkostninger samt lejning af trailer mm.
Skuffende oplevelse hele vejen igennem.
Sidste kommentar til mit besøg: Udover den elendige service alle steder, er deres butik ovenikøbet meget beskidt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.