Banner for X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Hoge Rijndijk 291, 2382 AN Zoeterwoude- Rijndijk, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele ruime showroom, met veel keuze in producten, en van verschillende kwaliteiten. Personeel is zeer vriendelijk en meedenkend. Zeer fijne ervaring.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag onwijs goed geholpen door Jamie en Monique. Allebei erg vlotte dames waardoor het contact makkelijk verliep. Jamie weet erg veel van alle beschikbare producten die het bedrijf verkoopt en is... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Daan en zijn collega's van de klantenservice hebben gemerkt dat mijn bestelling niet ideaal was voor mij, en ze hebben contact met mij opgenomen en meerdere keren met me meegedacht over wat mijn alter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na zo’n anderhalf jaar na aankoop van een regendouche liet de lak op een van de knoppen los. Na 1 mailtje met een vraag over garantie kreeg ik bericht terug met adviezen over onderhoud en daarbij kree... Mehr ansehen

1. Bäderstudio

Waarom X²O Badkamers?

Vom Unternehmen geschrieben

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

• Hoge Rijndijk 291, 2382 AN, Zoeterwoude- Rijndijk, Niederlande

• 0712034044

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Hervorragend

Alle Bewertungen

1'953 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kundige en goede informatie

Kundige en goede informatie. Daan kwam met goede adviezen en tips. Er werd tijd genomen en ik vond het juist prettig dat er niks werd opgedrongen waardoor de verkoop prettig verliep en zelf extra dingen bestelde. Aanrader.

23. Juli 2025

Positieve ervaring bij X2O

Positieve ervaring bij X2O. We wisten wat we wilde en de verkoper dacht mooi met ons mee. Geen opdringerig gedoe en een open en transparante offerte gekregen.

4. Juli 2025

Aanrader! Vakbekwaam en vriendelijke medewerkers

Erg prettig geholpen door vakbekwame medewerker.
Deze ervaring is gelijk aan alle andere keren dat wij bij X2O informatie hebben ingewonnen en aankopen hebben gedaan. Aanrader!

8. Juli 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Wat fijn te horen dat u prettig bent geholpen door een vakbekwame medewerker. We zijn blij met uw positieve ervaringen en danken u voor de aanbeveling!

Top service

Top service. Toiletpot beschadigd na ontvangst, binnen 24 uur een nieuwe in huis. X2O Zoeterwoude (Daan) bedankt.

4. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Fijn dat alles zo snel is opgelost! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en de snelle levering van een nieuw product. Bedankt voor de feedback.

Heel vriendelijk en deskundig

Heel vriendelijk en deskundig geholpen in Zoeterwoude door Kai.

25. Juni 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Wat fijn dat we u vriendelijk en deskundig hebben kunnen helpen in Zoeterwoude. Dank voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede showroom en juiste hulp

Gisteren zonder afspraak binnen gelopen bij X2O en kwamen in een goede mooie en overzichtelijke showroom. Na een welkomst woord konden we zoals we wilde heerlijk zelf rondlopen en ideeën opdoen. Hierna prettig en met kennis van zaken geholpen en per direct ook twee offertes ontvangen.

30. Juni 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Wat fijn dat u onze showroom als prettig en overzichtelijk heeft ervaren! We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent en direct offertes heeft ontvangen. Dank voor uw positieve feedback.

Goed geholpen en nuttig advies

Goed geholpen en nuttig advies

26. Juni 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en nuttig advies hebben kunnen geven. Dank voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd ruim de tijd genomen om mee te denken. De showroom is ruim opgezet en er is veel keus. Wellicht te veel keus. Het advies helpt om een start te maken bij alle keuzes en houdt rekening met de wensen en het praktisch laten functioneren van de badkamer.
Erg tevreden.

28. Juni 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en het advies. We zijn blij dat er ruim de tijd genomen kon worden om met u mee te denken. We waarderen uw feedback over de ruime keuze en nemen dit mee om onze dienstverlening te verbeteren. Dank voor uw review!

Vriendelijk personeel

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij werden geholpen door Daan, hij dacht mee met onze wensen. De producten zijn mooi en praktisch. Naderhand nog wat aan willen passen in de offerte en de bestelling. Dit was geen probleem.
Fijn dat de producten voorlopig nog opgeslagen kunnen worden totdat we ze nodig hebben.

29. Mai 2025

Fijn ontvangen

Fijn ontvangen, goed kunnen kijken naar alles. Duidelijke uitleg van de medewerker, dacht echt met ons mee.

2. Juni 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Wat fijn dat jullie een prettige ervaring hadden en goed geholpen zijn. We zijn blij met de positieve feedback over de duidelijke uitleg en het meedenken. Dank jullie wel!

…top

Goede vriendelijke ontvangst en goede uitleg en presentatie! Gaan onze offerte bekijken!

2. Juni 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Wat fijn dat u de ontvangst, uitleg en presentatie waardeerde. We zijn blij met uw positieve feedback en hopen dat onze offerte aan uw wensen voldoet!

Goede info

Goede info gegeven en uitgelegd

30. Mai 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Fijn dat we u goed hebben kunnen informeren en dat alles duidelijk was. Bedankt voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bijzondere producten in de showroom

Er staan heel veel producten in de showroom, dus je kunt alles zelf bekijken. Prijzen zijn scherp en je krijgt iets bijzonders. Service is goed en ze nemen de tijd voor je. Mooie aankoop gedaan.

30. Mai 2025

Antwort von X²O Badkamers - X²O - Zoeterwoude

Wat fijn dat onze showroomervaring, scherpe prijzen en service zo positief zijn bevallen. We zijn blij te horen dat u een mooie aankoop heeft gedaan en danken u hartelijk voor de feedback!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr