Banner for X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Roeselare

X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Roeselare Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Brugsesteenweg C/d 387, 8800 Roeselare, BE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Correcte , meedenkende uitleg, veel goede ideeën, vriendelijk en aangename hulp in de toonzaal. Steeds tevreden. We maken zeker reclame voor X2O en komen graag terug. Tot de volgende. Groetjes Joris... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de service van Koen in roeselare ! Zeer vriendelijke verkoper met een duidelijke en goede uitleg. Hij nam echt de tijd om alles goed uit te leggen en mee te denken. Zeker een aanrad... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze 10 jaar oude douche-thermostaatkraan liet het plots afweten: de temperatuur was totaal niet meer regelbaar. We dachten meteen aan de aankoop van een nieuwe kraan. Gelukkig werden we geholpen do... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed ingerichte toonzaal. Bij binnenkomen goede uitleg over hoe jullie werken en waar op te letten. Daarna niet meer aangeklampt worden. Na alles te overlopen en keuze gemaakt te hebben wordt je z... Mehr ansehen

1. Bäderstudio

Vom Unternehmen geschrieben

X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.

Waarom X²O Badkamers?

Vom Unternehmen geschrieben

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
Dubbel zo blij met jouw keuze
Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
Dubbel zo blij met onze service
Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

Hervorragend

3'349 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levering slecht

Levering kan beter, de chauffeur leverde een douchekraan, wisser en onderhoudsproduct in een doos van 1 m. Eerst wou men deze niet terug meenemen maar bij aandringen toch gedaan. Zeer onvriendelijk

26. Mai 2026
X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Roeselare-Logo

Antwort von X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Roeselare

Beste Paul,

Bedankt voor uw feedback – we waarderen het dat u dit met ons deelt.
Het spijt ons om te horen dat de levering niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de ervaring met onze chauffeur als onvriendelijk werd ervaren. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.
Graag geven we wat extra toelichting. Het formaat van de verpakking wordt automatisch bepaald op basis van de afmetingen en combinatie van de bestelde artikelen. Hierdoor kan het inderdaad voorkomen dat de doos groter uitvalt dan verwacht in verhouding tot de inhoud. We begrijpen dat dit soms verrassend of onpraktisch kan zijn.
Wat betreft het meenemen van de verpakking: onze chauffeurs volgen vaste richtlijnen, maar we vinden het belangrijk dat er klantgericht en flexibel wordt gehandeld. Fijn om te horen dat dit uiteindelijk toch werd opgelost, al betreuren we hoe dit verlopen is.
Uw feedback nemen we zeker mee om zowel onze logistiek als klantbenadering verder te verbeteren.
Bedankt voor uw vertrouwen en hopelijk mogen we u in de toekomst een vlottere ervaring bieden.

Met vriendelijke groeten,
Het X²O team

Volledige badkamer gekocht

Volledige badkamer gekocht.
Tijdens het installeren is de douchewand zomaar gebarsten, na contact met de winkel. Nieuwe douchewand gekocht. En ze hebben beslist de kapotte douchewand terug te betalen!
Super service

25. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Correcte

Groetjes Joris en Ann

13. April 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr