Zeer fijne ontvangst met gerichte uitleg. Een offerte op maat met opties en een adviseur die mee zoekt naar alternatieven. Een heel aangename ervaring!

Wij maakten een afspraak voor de renovatie van onze twee badkamers. Verkoper Gregory gaf een uitstekend voorstel voor de indeling en dacht echt met ons mee om de ruimtes optimaal te benutten. Hij... Mehr ansehen
Top gesprek met Nausikaa - ze neemt haar tijd om gesprek te voeren - nl 2 uur op vrijdagavond en nog eens 1,5 uur op zaterdagmorgen- ze kent ook alle produkten met afmetingen Van buiten - haar kenni... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Waarom X²O Badkamers?
Vom Unternehmen geschrieben

- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
- Dubbel zo blij met onze service
- Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!
Nora Tilleylaan 8, 2800, Mechelen, Belgien
- +32 15 69 69 79
Dubbel zo blij mee
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer fijne ontvangst met gerichte…
Snel en goed geïnformeerd.
Objectief volgens mij
Professioneel, vriendelijk en snel
Snele , vriendelijk en proffesionele hulp ervaren.
Top en dank u
Goede ontvangst en de informaties ook…
Goede ontvangst en de informaties ook super
Proficiaat
Pris is ok
Heel behulpzaam en deskundig personeel
Heel behulpzaam en deskundig personeel. Ruime keuze uit de mooiste badkamers aan goede prijzen. Een echte aanrader !
Vriendelijke ontvangst goede uitleg…
Vriendelijke ontvangst goede uitleg over alles.
Dienst na verkoop ook top .
bestellen ging vlot en alles netjes op…
bestellen ging vlot en alles netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit
Julie en joke hebben me super verder…
Julie en joke hebben me super verder geholpen! Dikke aanrader!
Een heel vlotte afhandeling van ons…
Een heel vlotte afhandeling van ons probleem door medewerkers Nausika en Daniel, waarvoor dikke merci!
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Eerste indruk 👎👎
Wij kwamen spontaan langs om advies te vragen voor onze badkamerrenovatie. We hadden op dat moment nog geen afmetingen bij, maar hoopten alvast wat algemene informatie te krijgen. Helaas werden we door een medewerker gewoon weggestuurd met de boodschap dat we pas geholpen konden worden als we maten bij hadden. Dit vonden wij erg onvriendelijk en weinig klantgericht. Een beetje basisadvies of begeleiding had zeker gekund. Deze ervaring kwam voor ons als onbeschoft over en heeft een zeer slechte indruk nagelaten.

Antwort von X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Mechelen
super en efficiënte intro
ik vroeg info over een spiegel. Binnen de korste keren mijn keuze gemaakt.
Kwalitatief product en tijdig geleverd
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, heel behulpzaam en er wordt meegezocht naar een oplossing als zich een probleem voordoet. Levering gebeurde ook stipt zoals afgesproken.
Onze nieuwe badkamer
Degelijke uitleg en overzichtelijke keuzes. Medewerkers waren zeer hulpzaam voor het samenstellen van inloop douches, lavabo's, kasten en hang toilet om voor een compleet nieuwe badkamer in te richten. Onze keuze werd op een perfekte wijze genoteerd met de nuttig uitleg en besteld.
Na de levering kon men beroep doen op bijkomende informatie en nabestellingen of de vervanging van een beschadigde kast werd zonder problemen opgelost.
Alles zeer goed in orde
Alles zeer goed in orde, id goed verlopen en een correcte levering.
Topverkoopster
Wat een topverkoopster! Joke heeft ons van begin tot einde fantastisch begeleid bij onze badkamerrenovatie, altijd met de glimlach. Ze straalt professionaliteit uit. We vroegen referenties van installateurs en kregen die zonder probleem. Op onze laatste vraag wachten we nog op antwoord, maar we vertrouwen erop dat dit snel in orde komt.
Samen op zoek naar een nieuwe badkamer
Wij hadden Joke als verkoopster.
Een gezellige dame en een goede luisteraar. Ze kwam met leuke inzichten. X2O was voor ons een hele fijne ervaring!
Top service!
Gisteren zijn we onze bestelling komen plaatsen en werden we opnieuw begeleid door dezelfde persoon die ons vanaf het begin van ons traject heeft geholpen. Ons project stond al twee maanden open en we werden vriendelijk gecontacteerd met de vraag hoe het ervoor stond, zonder enige druk of opdringerigheid.
Alles werd op een heel aangename manier aangepakt. We voelden ons goed begeleid en gerespecteerd in ons tempo.
Top gedaan, Gregory! Bedankt voor de uitstekende service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.