We hadden 2 wasbakkranen besteld van jullie merk. De aansluitflexibels waren te kort. We vroegen verlengstukken. We kregen maar één paar verlengflexibels toegestuurd. Dus we kunnen maar één kraan aans... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
We kwamen aan in de winkel en hadden geen idee hoe wa aan onze zoektocht moesten beginnen. Dankzij Daniel hadden we binnen het uur een goed idee wat we van mogelijkheden hadden en was onze volledige b... Mehr ansehen
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Brigitte. Na een misverstand, nam zij mijn dossier meteen ter harte en zorgde ze ervoor dat alles van begin tot einde correct werd opgevolgd. Haar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Joke heeft goed geluisterd naar onze behoeftes en wensen en stelde dan heel gericht de items voor ook dingen waar we nog niet aan gedacht hadden. Ons showroom bezoek voelde daardoor aan als heel nutti... Mehr ansehen
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Vom Unternehmen geschrieben

Mechelsesteenweg 317, 2550, Kontich, Belgien
Bittet Kunden um Bewertungen
Nog nooit zo een goede service gehad,en vriendelijk personeel.Daar word een mens blij van.
Vriendelijke dame,gaf goede uitleg over de materialen. Gaf ons de tijd om onze keuze te doen.
Wat een ongelooflijke incompetente firma !!! Domme ceo die ons leven vertraagt door niets in zijn winkel te verkopen niets nada !!! Dan leveren ze thuis een dag later is het de verkeerde kraan zelfs in hun magazijn zitten domme mensen !!!! Kan ik de hele boel retourneren en wat het ergste is is dat het nog een HELE WEEK wachten wordt !!!! Zeer slechte firma !!!! Nooit koop ik er nog !!!!

Antwort von X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Kontich
Ik werd zeer goed geholpen in de winkel bij het kiezen van mijn sanitair. Een heel aangename en mooie showroom.
ruim tijdsbestek - men houdt rekening met wensen client - vriendelijk onthaal
Vaste medewerkster die goed luisterde naar wat ik wilde en mee budgetgericht dacht.
Wij hebben reeds de voorbije jaren alles gekocht bij X2O maar de service en vriendelijkheid in de winkel in KOntich ... daar is wel wat over te zeggen. Die man, ik ken zijn naam niet maar werkt al verschillende jaren in KOntich, die is echt helemaal niet vriendelijk. Dat is altijd al zo geweest...;

Antwort von X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Kontich
Joke helpte ons heel goed verder & bezorgde ons heel wat informatie.
Daags nadien belde ze mij nog op om te polsen wat we gingen doen met haar voorstel.
Dankjewel Joke!
De dame heeft mij de. Odile informatie gegeven en tevens andere oplossingen voorgesteld. Heel vriendelijk en zeer professioneel.

Antwort von X²O Badkamers / X²O Salles de bains - X²O - Kontich
Alles wat zeer duidelijk! en prijs kwaliteit ook heel interessant!
Vriendelijk onthaal, bekwame verkoopster. Alles verliep naar wens. Wij waren echter niet goed voorbereid omdat we kwamen voor een ventilatiesysteem in de te renoveren badkamer. Bleek dat jullie dat niet verkopen. Toen begonnen we wat algemene vragen te stellen over welke douchebak , wandplaten, materialen….
Er ontstond een offerte maar bij thuiskomst en wat opmeten bleken er toch wat foute/overhaaste beslissingen te zijn genomen 😉 geen nood wij gaan het nog is overdoen. Ondertussen hebben we al wel een ventilatiesysteem gevonden. Komt allemaal in orde!
Ik ben ontzettend tevreden over de service van verkoopster X2O. Ze was erg klantvriendelijk en nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren. Meteen werd er een duidelijke offerte opgemaakt, wat het proces heel efficiënt maakte. Ik kreeg voldoende keuze en alles werd helder uitgelegd. Dankzij haar voelde ik me goed begeleid en zeker in mijn beslissing. Geweldige service – een aanrader!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.