Heb meerdere items besteld, 1 item is beschadigd opgestuurd. Wacht al 7 dagen op een reactie, blijft tot heden nog uit. Slechte service
Ondanks meerdere bestellingen volkomen worden genegeerd na een verkeerde zending te hebben ontvangen. Op diverse mails wordt geeneens gereageerd. Dit is overigens één van de meest gehoorde klachte... Mehr ansehen
KOOP HIER NIET! Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en ook al heb ik meerdere malen gemaild om dit aan te geven: geen enkele reactie van Zoutbloed. Er is geen telefoonnummer, geen andere mogelijkhe... Mehr ansehen
Artikel is kapot gegaan. Het doosje was te klein want de staartvin van de zeepaard kerstbal is is eraf gebroken, helaas. Ik kan 'm wel lijmen, maar breekbaar spul heeft ruimte nodig met versturen, a... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online conceptstore voor originele & duurzame strandartikelen Zout bloed stroomt door je aderen. De zee en het zand zitten in je DNA. Je ademt, ruikt, hoort de zee. Het zien van de branding is puur geluk. Stralende vrijheid, iedere dag vakantie. Een gevoel dat je altijd vast wilt houden, ook als de zee even wat verder weg is. Thuis en op kantoor. Nu genieten is ook later genieten. Weg met de plastic soep. Meer plantbased. Geen troep. Neem een kijkje in de shop en laat Zoutbloed vloeien!
Niederlande
- shop@zoutbloed.nl
- www.zoutbloed.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Item kwam kapot binnen (doos was…
Item kwam kapot binnen (doos was beschadigd bij bezorging) en heb hier netjes een mail over gestuurd.
Bijna een maand verder en ik heb nooit een vervagend item gekregen en mijn geld kwijt.
Op email wordt niet geantwoord als je aangeeft dat dit geen nette manier van handelen is.
Ben benieuwd of ik wel antwoord krijg wanneer ik verdere juridische stappen ga ondernemen.
Deze reactie hieronder zegt alles al. Je verschuilen achter de bezorgers is belangrijker dan een klant goed behandelen. Er is een verschil tussen willen en kunnen en hier is de wil er duidelijk niet!

Antwort von Zoutbloed
Leuke en originele producten en een top…
Leuke en originele producten en een top service
Erg tevreden.
Mijn bestelling werd zelfs…
Mijn bestelling werd zelfs thuisbezorgd, met een bloembommetje als extra in de vorm van een kerstattentie
Prima opvolging!
Geen tevreden klant hier!
Ik heb een bestelling gedaan. Ik kreeg als reactie dat het wegens een productieprobleem niet op tijd voor Sinterklaas binnen zou zijn en of ik mijn geld terug wilde. Op mijn mailtjes (want nee, het is geen Sintcadeau en het mag later komen, geen probleem) wordt niet gereageerd. En net zie ik dat mijn geld teruggestort is.
Ik ga denk ik maar een ander cadeau zoeken als ze me niet als klant willen.
In de reactie wordt aangegeven dat ik niks van me heb laten horen. Ik heb echter 2 mailtjes gestuurd…. Waarop ik tot op heden nog steeds niks gehoord heb.

Zoutbloed scoort prima
Artikelen zijn vlot geleverd en voldoen aan verwachting. Levering was redelijk vlot. Ik ben wel een beetje verbaasd door de bijgesloten kaart met de boodschap "tof wijf".

Superservice!
Een van mijn bestelde kaarten was niet aanwezig, ter compensatie kreeg ik er een aantal extra! Superservice
Artikel is kapot gegaan
Ik kan 'm wel lijmen, maar breekbaar spul heeft ruimte nodig met versturen, als 't tegen de randen van 't doosje aan komt gast 't gegarandeerd kapot, zelf ervaring met breekbaar spul versturen, vandaar..
Mvg Inez
Pakket was snel binnen.helaas was de…
Pakket was snel binnen.helaas was de doos beschadigd door de post en ontbrak er een object. Na een mail en telefoongesprek is dit door zoutbloed prima,netjes en zeer snel opgelost. Bedankt nog! Kortom hele leuke producten en goede service.
Na een week nog steeds geen reactie…
Na een week nog steeds geen reactie gehad op mijn vraag hoe het op te lossen dat jullie mij de verkeerde brood doos gestuurd hebben.
####
Inmiddels begrepen dat er door een storing de melding niet is binnengekomen, het probleem is door zoutbloed inmiddels naar alle tevredenheid opgelost.
In eerste instantie was de poncho die ik wilde uitverkocht. Er werd snel een alternatief geboden en de afstemming daarover verliep top. Deze klant voelde zich koning
Als nog een reactie gekregen
Als nog een reactie gekregen. Er waren problemen met de provider.
Ik krijg nieuwe mokken opgestuurd.
Ontzettend blij mee. Eind goed, al goed.
Alles is prima !
Alles is prima aangekomen, inclusief een
leuk rugtasje! Waarvoor dank!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.