Heb meerdere items besteld, 1 item is beschadigd opgestuurd. Wacht al 7 dagen op een reactie, blijft tot heden nog uit. Slechte service
Ondanks meerdere bestellingen volkomen worden genegeerd na een verkeerde zending te hebben ontvangen. Op diverse mails wordt geeneens gereageerd. Dit is overigens één van de meest gehoorde klachte... Mehr ansehen
KOOP HIER NIET! Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en ook al heb ik meerdere malen gemaild om dit aan te geven: geen enkele reactie van Zoutbloed. Er is geen telefoonnummer, geen andere mogelijkhe... Mehr ansehen
Artikel is kapot gegaan. Het doosje was te klein want de staartvin van de zeepaard kerstbal is is eraf gebroken, helaas. Ik kan 'm wel lijmen, maar breekbaar spul heeft ruimte nodig met versturen, a... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Online conceptstore voor originele & duurzame strandartikelen Zout bloed stroomt door je aderen. De zee en het zand zitten in je DNA. Je ademt, ruikt, hoort de zee. Het zien van de branding is puur geluk. Stralende vrijheid, iedere dag vakantie. Een gevoel dat je altijd vast wilt houden, ook als de zee even wat verder weg is. Thuis en op kantoor. Nu genieten is ook later genieten. Weg met de plastic soep. Meer plantbased. Geen troep. Neem een kijkje in de shop en laat Zoutbloed vloeien!
Niederlande
- shop@zoutbloed.nl
- www.zoutbloed.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Erg blij met de mooie producten.
Na een moeizaam contact leggen over een verkeerd geleverd product, is het helemaal goed gekomen.
Misschien een telefoonnummer vermelden op de website als er zo slecht gereageerd wordt op de mail. Maar het persoonlijk contact met Sanne verliep prima en het is daarna snel opgelost. De spullen worden heel goed verpakt en zijn prachtig. Heel blij mee.
Hier NIET bestellen!
Op 2 oktober een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden nog niks ontvangen. Ik heb al meerdere mailtjes gestuurd met de vraag wat er aan de hand is en dat ik graag contact wil. Er wordt nergens op gereageerd.
Je levert geen betaalde producten. Je communiceert niet en je stort het geld niet terug als je niet kunt leveren. Sanne van 'Zoutbloed' waar is je moreel kompas?
Bestelling na lang zeuren gekregen!!!
Heb de bestelling van 3 oktober j.l.
Nog steeds niet binnen. Krijg ook geen antwoord op mailcontact..Nu een maand later, nog steeds geen reactie op mailtjes en nog geen bestelling! Het erge is dat ik ook mijn geld niet heb teruggekregen! Update: na lang zoeken op internet een telefoonnummer gevonden en persoonlijk contact gehad. Ze zei dat de bestelling wel was verstuurd maar waarschijnlijk kwijt was geraakt bij DPD.. Heel eerlijk geloof ik dit niet omdat ik verder geen communicatie van DPD in mijn mail heb. Ook niet in de spam. Ze heeft heeft het (opnieuw???) verzonden en zonet kreeg ik mijn pakketje aangereikt door DPD. Het was ingepakt met een excuuskaartje erbij en als extra's een tasje en een kersthangertje. Top! Dit had toch niet zo lang hoeven duren? Als je de mails had gelezen Sanne, dan had je dit eerder kunnen oplossen. Maar goed, het is gelukkig goed gekomen.
Er was een item niet meer leverbaar en…
Er was een item niet meer leverbaar en geld is gelijk terug gestort!
Product niet geleverd!
Product niet geleverd!
Krijg geen reacties op mails!
Hier niet kopen!!
Mooie kwaliteit en goede service!
Mijn bestelling werd in overleg snel aan huis afgeleverd, in een leuke strandbag. Een artikel ontbrak, was niet op voorraad. Bedrag werd direct geretourneerd.
Blij met het mooie buitenservies!
Ontvangen wat ik had besteld
Ontvangen wat ik had besteld. Keurig op tijd en goed verpakt. Heel blij mee
Onbereikbaar, reageert niet, zeer slechte service
Een zonnebril besteld waar waarschijnlijk door een fabrieksfout een beschadiging in het glas zat. Zonnebril zoals afgesproken teruggestuurd maar daarna niks meer vernomen van deze webshop. Het pakket is in ontvangst genomen zag ik in myDHL maar ZoutBloed reageert niet meer. Daarna heb ik nog 4 mails gestuurd, geprobeerd via insta contact te krijgen maar geen reactie meer. Onbeschoft vind ik dat. Mijn geld heb ik ook nog steeds niet terug. Bestel vooral niet bij deze webshop.
Snel en goed geleverd
Zeer slechte service en klant onvriendelijk
2 van mijn bestelde producten waren bij aflevering gebroken. Kan gebeuren. Maar, op mijn melding hierover ( op 17 aug.) plus foto’s en de vraag hoe dit opgelost gaat worden heb ik tot op heden nog geen enkele reactie gehad. Ook niet op 2 mailtjes erna met dezelfde vraag. Conclusie: bestel hier niet! Slechte service, zeer klant onvriendelijk
Onbereikbare klantenservice
De bestelling redelijk snel ontvangen alleen zat hier een onjuist artikel bij. Contact opgenomen met de klantenservice maar tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen zelfs na een reminder niet. Als je de juiste producten ontvangt is de winkel oke maar contact met de klantenservice is een drama.
Slechte service, bestelling incompleet, betaling niet terug ontvangen
Ik heb een incomplete bestelling ontvangen. Drie keer gemaild, geen enkel antwoord ontvangen. Ook de betaling niet terug ontvangen. Wat mij betreft zeer slechte service. Ik mag hopen dat de betaling nog wel retour komt
ik bestelde een licht blauwe maar kreeg…
ik bestelde een licht blauwe maar kreeg een grijze.
ik heb daarover gemaild maar hoor niets.
Mooi assortiment & snelle levering.
Mooie artikelen en goed bezorgd
De gekochte artikelen zijn mooi/goede kwaliteit. Alles komt overeen met de afbeeldingen op de website. De levering was perfect, ik was in de buurt op vakantie en alles is daar persoonlijk afgeleverd, na overleg over tijdstip enz.
Er is een kopje gebroken aangekomen en…
Er is een kopje gebroken aangekomen en ik krijg geen antwoord van het bedrijf of er iets geregeld kan worden. Dat is toch een beetje jammer.
Kapot en onvolledig helaas
Helaas is het schaaltje gebroken aangekomen en is de bestelling niet compleet. Ik wacht nog op antwoord van de webshop.
Wel fijn dat ik een bericht ontvangen had dat mijn bestelling vertraagd was omdat het niet voorradig was.
Mooi assortiment
Mooi assortiment.
Helaas was de communicatie over de nalevering niet duidelijk. Uiteindelijk is het wel goed gekomen, na een aantal weken.
Mooie producten
Mooie producten, snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.