Zorgzaam Scheiden Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In Deventer heeft Mariska ons goed begeleid en geïnformeerd over alles wat er op ons afkwam na het besluit te gaan scheiden. Het was makkelijk om afspraken te plannen. Mariska gaf ruimte om zaken te l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zochten voor de begeleiding van onze scheiding een partij die met ons meedenkt en met vertrouwen en zorg naar beide partijen overzicht zou brengen. Dat is naar onze volle tevredenheid gelukt! Shia... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanwege een scheiding ben ik op zoek gegaan naar een mediator. Via Google kwam ik terecht bij Zorgzaam Scheiden. Het stukje dat Shiara over zichzelf had geschreven sprak mij direct aan en gaf me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk, onpartijdig en behulpzaam. Heeft ons door een moeilijke periode heen geholpen, door haar kennis met ons te delen zodat wij een zo eerlijk mogelijke verdeling van goederen, geld e.d. hebbe... Mehr ansehen

1. Scheidungsservice
  2. Mediationsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Zorgzaam Scheiden staat voor een pragmatisch aanpak, waarbij mensen in onderling overleg tot goede afspraken kunnen komen. We vinden dat het om de mensen moet gaan. En vooral om de kinderen. Een scheiding wordt veelal te financieel of fiscaal aangepakt. Een scheiding is meer dan dat. Dit zijn belangrijke onderdelen, echter in de basis is een scheiding een emotioneel en praktisch vraagstuk, waarbij de focus hoort te liggen op een respectvolle afronding en een nieuwe start. Scheiden is niet niks, hier moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Wij begeleiden het gehele proces van de scheiding en komen samen tot oplossingen. Oplossingen waar beiden achter kunnen staan. En welke natuurlijk ook uitvoerbaar zijn, voor het hele gezin.

Hervorragend

Alle Bewertungen

44 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Professionele en prettige begeleiding

Steffie Reijnen van Zorgzaam scheiden heeft ons erg goed begeleid gedurende ons scheidingsproces. Ze luisterde goed naar beide partijen en gaf ons deskundig advies. Ze nam ruim de tijd om ons te begeleiden en er was voldoende ruimte om alle bijkomende emoties te verwerken.

9. Mai 2024

Dank je wel Cora

Dank je wel Cora
We hadden Cora Kombrink als ons mediator. Ze heeft ons enorm geholpen in het traject. Luisterde heel goed naar ons allebei. En ondanks alle emoties want scheiden na 27 jaar is niet makkelijk gaf ons goed advies. Nogmaals bedankt Cora.

22. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De meerwaarde van een betrokken mediator

De mediator adviseerde ons om het traject elders voort te zetten (richting advocatuur) omdat dit beter is voor de afhandeling van de scheiding. Dit vind ik getuigen van een mediator die duidelijk verstand van zaken heeft en het belang van de beste uitkomst voor de betrokken partijen voor ogen heeft. Dankzij mediator Chris van Diest heb ik vetrouwen dat mijn scheiding tot een goed einde zal worden gebracht. Ik
zou Chris dan ook zeker als mediator willen aanraden als je in de lastige fase die scheiden met zich meebrengt terechtkomt.

22. Mai 2024

Fijn mediatontraject

Swaas heeft ons op een hele fijne manier begeleid.
Van begin tot eind heeft ze ons meegenomen in het hele proces. Alles werd heel duidelijk aan ons uitgelegd en we konden altijd bij haar terecht, voor vragen en onduidelijkheden.

15. Mai 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ga NIET met ze in zee !

Ik heb een zeer onaangename ervaring met dit bedrijf. Het is al vervelend genoeg om uit elkaar te gaan en om alles goed te regelen hadden wij destijds besloten een mediator in te schakelen.
Naast overduidelijk partijdigheid is er ook een flink gebrek aan kennis en professionaliteit. Met regelmaat heb ik dan ook de mediator terecht moeten wijzen op onjuistheden.
Ik ben van mening dat zowel de vrouw als de man goed en evenredig behandeld moeten worden in dit proces, maar dat is absoluut dus niet aan de orde vanwege de onwenselijke partijdigheid !
Ik hoop ik dat andere mensen zich bedenken voordat ze met jullie in zee gaan.

6. Mai 2024
Zorgzaam Scheiden-Logo

Antwort von Zorgzaam Scheiden

Beste Mario,
Er is op 1 punt verkeerde informatie verstrekt, dat naderhand is gecorrigeerd. Dit is niet goed, maar gelukkig heeft dit geen blijvende gevolgen gehad.
De partijdigheid heb jij zo ervaren, maar dit is een gevolg van een wens die zo ongebruikelijk is en dermate verstrekkende gevolgen heeft, dat het onmogelijk is voor de mediator hier geen tijd aan te besteden. De mediator heeft haar taak juist goed opgepakt om er voor te zorgen dat jullie beiden de gevolgen van die keuze kunnen overzien. Jij hebt dit gezien als partijdig tegen jou, maar dat is niet het geval geweest. Op een vreemde manier zijn we dan ook blij met deze negatieve review, dit bevestigd dat de mediator juist voor beide partijen opkomt en haar neutraliteit en onpartijdigheid heeft behouden in een lastig traject met sterk uiteenlopende wensen.

Dankjewel Chris

We hadden Cris van Diest als mediator, niks dan lof over hoe hij de gesprekken op een fijne, duidelijke, rustige en empatische manier leidde. Wanneer er emoties opkwamen omhelsde hij deze en relativeerde hij ze met voorbeelden uit eigen ervaring en gevoelens. Hi zette gesprekken heel natuurlijk weer terug op de rails en zijn woorden kwamen soepel en werkten zelfs soms helend en gaf inzichten. We laten hem zeker ook nog met onze kinderen spreken om ze te begeleiden! Dankjewel Chris!

3. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel en een warm mens.

Tijdens mijn scheidingsproces is Carola Dogan betrokken geweest, Carola is onpartijdig, professioneel maar bovenal een warm mens.

Door de emoties heen zorgde Carola ervoor dat er overzichtelijk iets op papier kwam. Carola gaf mij en zowel ex-partner het gevoel dat we gezien en gehoord werden.
Carola is een fijne bemiddelaar en heeft veel kennis, dit gaf mij een soort houvast vanwege de kinderen die betrokken zijn in dit proces.

Dankjewel Carola, voor alles wat je voor ons hebt betekent!

1. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede dienstverlening van begin tot eind

Hele goede ervaring mee. Martine heeft mijn ouders vanaf het begin goed en deskundig door de scheiding heen begeleid. Het was fijn dat ze telkens bij hen thuis langs kon komen en daar de tijd nam om alles door te lopen en uit te leggen.

24. April 2024

Helder en persoonlijk

Wij zijn ons scheidingstraject bijgestaan door Chris van Driest. Ik heb dit zelf als ontzettend fijn ervaren. Chris weet alle kneepjes van het vak, en wist op juiste wijze te handelen tussen ons. De begeleiding door het traject was helder en duidelijk. Altijd bereikbaar en stond ons graag te woord voor alle vragen.

1. Februar 2024

Swaas = rust. Doen!

Swaas brengt alles op een zeer rustige en duidelijke manier over. Grijpt in indien nodig en neemt de tijd voor je. Meer rust kun je niet krijgen en ze werkt voor beide partijen, trekt niemand voor. Wil je alles snel en netjes regelen? Ga naar Swaas.

1. November 2023

Wij zijn uitstekend geholpen bij Carola Dogan

Wij zijn uitstekend geholpen bij Zorgzaam Scheiden. De hulp van Carola Dogan was super. Zij weet een heleboel en helpt je op een prettige manier. Ze neemt ook alle tijd voor je. Ze legt het net zo vaak uit tot je alles begrijpt. Zelfs in het weekend is ze bereikbaar. Ook als de scheiding afgerond is helpt ze je nog met de laatste zaken regelen. Dus als je iemand zoekt om je scheiding te regelen raad ik Carola Dogan aan.

10. April 2024

Vakkundig en betrokken.

Vakkundig en betrokken.
Carola is heel betrokken en heeft ons ook goed advies gegeven ivm onze zoon en hoe het nieuws van de scheiding aan hem te brengen. De trustbuddies zijn nog steeds altijd aanwezig bij hem in bed.

30. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden als mediator Chris van Diest…

Wij hadden als mediator Chris van Diest en ik kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden met hem waren.

Chris stelt je op je gemak en regelt alle zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Alles is goed gedocumenteerd en accuraat verzorgd.

Wij zijn blij dat we voor Zorgzaam Scheiden hebben gekozen, want als je dit zelf of via een advocaat zou regelen, wordt het een stuk lastiger als je er geen verstand van hebt en wie heeft dat bij een scheiding!

Alles is in de puntjes geregeld door Chris en hij geeft ook nog nazorg als er nog vragen mochten zijn.

Kortom fantastisch! Al is de aanleiding natuurlijk altijd een trieste aangelegenheid, want scheiden is niet fijn.

Dankjewel,
Andre

2. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zorgzaam scheiden (Dorith Trovato)…

Zorgzaam scheiden (Dorith Trovato) heeft ons goed geholpen tijdens het scheidingsproces. Het was een ingewikkelde en lange weg, maar ook daar nam Dorith alle tijd voor.

Al onze vragen werden netjes beantwoord. En anders werd dit keurig uitgezocht.
Ondanks dat het geen fijn proces is, is de afhandeling wel prettig verlopen.

1. April 2024

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam, geduldig. Deskundig begeleid, met persoonlijke aandacht. Niet kil en zakelijk. Ondanks omstandigheden, zeer tevreden over aanpak, uitleg en uitvoering!

11. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr